BRÄNDÄYS

laitevuokraus

ipadit vuokralle

vuokra ipad

ipadit messuille

Tarjoamme apua brändin ja brändi-ilmeen luomiseen, kehittämiseen, muuttamiseen ja uudistamiseen. Voimme olla mukana ihan alusta alkaen, nimivalinnoista logon ja graafisen ohjeistuksen luomiseen, taikka hypätä matkaan, kun olemassa oleva brändi kaipaa uudistamista - joskus tekee hyvää myllätä kaikki uusiksi ja ohjata oikealle tielle. Etenkin silloin, kun yrityksen ilme ei tavoita uusia potentiaalisia asiakkaita tai se luo muuten vain sekavan tai epäammattimaista kuvan.

 

Brändäys ei ole hätäistä hommaa, vaan se vaatii pitkäjänteisyyttä. Kyseessä on pitkäjänteinen stategiatyö, joka pohjautuu yrityksen missioon, visioon, arvoihin ja tarinaan. Hyvin onnistunut brändäys viestii näitä seikkoja kokonaisvaltaisesti, puhutellen haluttua ihmisryhmää. 

 

Brändityön päätavoite on tunnettavuuden lisääminen oikeassa kohderyhmässä. Suunnitellaan yhdessä yrityksellenne oikea, nykyaikainen tapa olla esillä. Tapa, jolla erotutte ja jäätte mieleen. Meidän otteemme brändäyksen saralla on nykyaikainen, visuaalisesti minimaalinen ja "less is more" -ajattelua kannattava sekä aikaa kestävä. Mikäli hakusessa on viisivärinen logo kukkakoukeroilla, suosittelemme kääntymään jonkun muun puoleen.

 

Jokainen projekti on yksilöllinen, ja lähtee liikkeelle tapaamisesta. Yhteinen sävel on löydyttävä, jotta parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen päästään. 

 

Kiinnostaako? Laita meille meille viestiä tai soita. Voit jättää myös soittopyynnön niin soitamme sinulle takaisin.
 

Soittopyyntö

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube