Sähköinen asiakaskysely ja iPad-vuokraus

ipadista on moneksi

Vuokraamme iPadeja (iPad Air sekä iPad Pro) telineineen kaikkiin tarpeisiin, päivästä viikkoon tai kuukausiin. Valittavissa on jalka- ja pöytätelineet. Telineet ovat lukkoon menevää mallia, joten voit olla huoletta vilkkaammassakin paikassa.  

 

IPad-vuokrauksen lisäksi toteutamme laitteille asennettavia brändättyjä asiakaskyselyitä. Asiakaskyselyn avulla voi toteuttaa messuarvonnan / kilpailun, mitata asiakastyytyväisyyttä tai kerätä osastolla vierailevien kiinnostusten kohteita ja kontakteja. Kerätyt tiedot jalostetaan suoraan sähköiseen muotoon ja näin ne ovat helposti ja nopeasti käyttövalmiina. Tiedostot ovat vietävissä esimerkiksi suoraan CRM:ään. Kyselyssä on otettu huomioon GDPR.  

Esimerkkihinta:

iPad Air + valitsemanne teline 25 € / vrk. 

IPad Air + valitsemanne teline 65 € / kk. 

  

Brändätty asiakaskysely + raportointi 290 € 

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV. 

tärkeimmät syyt, miksi käyttää sähköistä asiakaskyselyä: 

1.    Tapahtumista kerättävien kontaktien määrän saa moninkertaistettua. iPadilla toteutettava kysely on kutsuva ja se kiinnostaa asiakkaita. Sähköinen kysely on käyttömukavuudeltaan ihanteellinen asiakkaalle: simppeli, nopea täyttää ja onnistuu jopa ilman kontaktia asiakaspalvelijaan. 
 

2.    Toimintavarmuus. Asiakaskyselymme toimivat ilman nettiä, ja kaikki vastaukset tallentuvat automaattisesti. Netittömyys pidentää iPadien akunkestoa huomattavasti, eikä tapahtumien epävarmoilla neteillä tarvitse vaivata päätä.  
 

3.    Vastaajilta saa kerättyä juuri sellaista tietoa, mitä haluaa: kiinnostusten kohteita, budjettia, oston ajankohtaa, asiakaspalautetta, kontakteja... Asiakasyrityksemme suunnittelevat itse kysymykset asiakaskyselyyn, me hoidamme toteutuksen. Toki jaamme ammattitaitoamme ja kokemustamme tässä: meiltä saa vinkkejä siihen, mikä toimii ja mikä ei.  
 

4.    Kustannustehokkuus ja jälkimarkkinoinnin helpottuminen. Kaikki tiedot kerääntyvät suoraan sähköiseen muotoon, joten säästätte aikaa, paperia, kustannuksia ja hermoja vastausten jälkikäsittelyssä.  

 

IMG_4043_edited.jpg