Sosiaalisen median palvelut 

 Ammattitaidolla sekä visuaalisella otteella 

 Mainonta sosiaalisessa mediassa 

Some pitää sisällään paljon mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että lopulta tavoitteena on aina lisätä myyntiä – eri tavoin ja eri aikajänteillä. Suunnitellun ja aktiivisen somettamisen lisäksi maksetun mainonnan rooli somessa kasvaa jatkuvasti. 

 

Mainonta somessa on tehokasta; missään muualla mainontaa ei voida yhtä kustannustehokkaasti kohdentaa kohderyhmän ominaisuuksien perusteella. Somen alustat tarjoavat näppärät työkalut näyttämään mainoksen hyvinkin tarkasti rajatulle yleisölle. On tärkeää kertoa oikeaa viestiä oikeille ihmisille oikeassa paikassa, eikä tuputtaa samaa viestiä mahdollisimman suurelle ihmismassalle. Somemarkkinoinnissa jo pikkurahalla voi saada aikaan suuria tuloksia!

 Mainonta somessa palvelupakettimme 

Tarjoamme sekä yksittäisiä mainoskampanjoita (sopii esimerkiksi tietyn alennusmyynnin, tapahtuman tai tuotteen markkinointiin) tai jatkuvaa palvelupakettia, jossa mainoksia tuotetaan jatkuvalla syötöllä haluttu määrä kuukaudessa (sopii esimerkiksi verkkokaupalle, brändin rakennukseen ja ylipäätään yrityksille, jotka hakevat jatkuvaa uusasiakashankintaa tai mynninedistämistä). Tuotamme mainoksia erityisesti Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Palvelun käyttöönotto vaatii valmiit Business Manager -asetukset ja mainostilit yrityksen sometileille. 

* Tilien freesaus tarkoittaa sometilin siistiksi ja yhtenäiseksi laittamista: profiilikuvat, kansikuvat, biografia ja oma tarina freesataan heti alkuun, ennen kuin tilille aletaan tuottamaan sisältöä. Myös nimimerkin katsotaan olevaan löydettävässä muodossa ja vanhat postaukset voidaan käydä läpi.

* Ylläpito- ja aktiivipaketteihin kuuluvat yksinkertaiset, lyhyet tekstit, jotka tehdään esimerkiksi kotisivujen tekstien perusteella. Tehopakettiin kuuluvat laajemmat, huolella valitut ja kohderyhmälle tarkasti suunnatut tekstit.

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube