Meidän tarina

Me olemme pr- ja markkinointitoimisto Primaq. Meillä tehdään monipuolisia projekteja monipuolisille asiakkaille tekemisen meiningillä, päällimmäisenä tavoitteena tehostaa asiakasyritysten näkyvyyttä. Autamme nykyaikaisin tavoin asiakkaitamme näkymään kustannustehokkaasti, tavoitteena asiakasyritysten liiketoiminnan kehitys ja myynninedistäminen. Keinomme tähän ovat asiansa osaava ja energinen tapahtumahenkilöstö, tehokas sähköinen liidienkeruu, iPad-vuokraus, sosiaalisen median osaaminen ja sisällöntuotto sekä brändäys. Lue palveluistamme lisää tästä.

 

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2009 tapahtumahenkilöstön merkeissä. Jo alkuaskeleista lähtien energisyys ja positiivinen asenne ovat puskeneet toimintaamme eteenpäin. Useat vuonna 2009 mukaan tulleista asiakkaista ovat matkassamme vielä tänäkin päivänä. Pian tapahtumahenkilöstön rinnalle tuli iPad-vuokraus – homma lähti liikkeelle neljästä iPadista, nykyään meillä on omia, edelleen vuokrattavia iPadeja Suomen eniten.

Osakeyhtiöidyimme vuonna 2014. Näihin aikoihin toimintamme alkoi kunnolla kasvamaan, ja Primaq-brändin rakentaminen alkoi. Pikkuhiljaa koko liiketoimintamme olemassaolo alkoi kiteytyä, ja missio kirkastua. Aloimme kiinnittämään huomiota arvoihimme. Pari tärkeintä niistä ovat luotettavuus, kotimaisuus ja suomalaisten, etenkin nuorten työllistäminen. Hankimme Avainlippu-merkin viestimään näistä arvoista yhdellä silmäyksellä. Muita tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus ja reilusti toimiminen. Se, että asiakkaiden jutut menevät hyvin, ihan sama mitä se meiltä vaatii. Että työntekijöillämme on kivaa olla töissä, ja heitä kohdellaan hyvin. Ja heitähän riittää – esimerkiksi vuonna 2019 työllistimme 90 henkilöä.

 

Toimistollamme hääräävä ydintiimi koostuu viidestä, toisiaan täydentävästä tehopakkauksesta. Olemme joukko erilaisia osaajia ja uskommekin, että parhaaseen lopputulokseen pääsemme hyödyntämällä jokaisen vahvuuksia ja erikoisosaamista. Me teemme kaiken itse kirjanpidosta ja palkanmaksusta asiakaskyselyiden rakentamiseen, valokuvaukseen, promojen koordinointiin ja brändäystyöhön. Olemme uteliaita, haluamme pysyä ajanhermoilla ja kehittää osaamistamme. Inspiroidumme ympäröivästä maailmasta, kokeilemme uutta, luemme kirjoja, käymme koulutuksissa, tutkimme sosiaalista mediaa ja sen uusimpia villityksiä sekä arvostamme jokaista asiakaskohtaamista ja niiden tuomia keskusteluja. Toimimme tiiviinä tiiminä ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite: ylittää odotukset. 

Toimimme tavoitteellisesti: esimerkiksi vuonna 2018 liikevaihtomme kasvoi 71%, viime vuonna taas 47%. On kuitenkin tärkeää, että töissä on kivaa ja kiireisimpienkin aikojen keskellä ehtii vähän hassutella ja nauraa. Uskomme, että tekemisestämme välittyy suuri intohimo työhömme. Pyrimme pitämään rennon ja mutkattoman otteen asiakassuhteissamme, joissa tähtäämme aina pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Pyrimme olemaan asiakaslähtöisiä ja säilyttämään ketteryytemme – toivottavasti Sinustakin asiointi kanssamme tuntuu helpolta, rennolta ja hyväntuuliselta, mutta silti ammattimaiselta. Kokeile vaikka – täällä ollaan! 

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube