SOMEVARTTI

Houkuttelisiko sinua visuaalisesti näyttävä ja kiinnostava some, mutta sinulla ei ole aikaa etsiä tietoa ja perehtyä siihen?

Ei hätää, sillä Primaqin someasiantuntijat Eevi ja Paula ilmottautuvat palvelukseenne! Nyt voit kuunnella parhaat vinkkimme suoraan korvanapeistasi, siellä missä ikinä menetkin.

 

Sosiaalinen media on mahdollistanut sen, missä Primaq on yrityksenä tänä päivänä, ja siksi haluammekin, että kaikilla olisivat yhtäläiset mahdollisuudet valjastaa siinä piilevät, mutta toisaalta myös ilmiselvät hyödyt. 

 

Somevartin parissa pääset tutustumaan somen ihmeelliseen maailmaan ja sen tarjoamiin monipuolisiin hyötyihin. Tämä podcast on suunnattu pääasiassa yrityksille ja yrittäjille, mutta eiköhän kokenut somekonkarikin täältä uusia vinkkejä löydä!

Anna meille palautetta
Arvostele podcast😭🙁😊🤩🔥🔥🔥Arvostele podcast

Kiitos palauteestasi!

PRIMAQ-2.png
97074A10-8B9F-4C1E-A8B5-B82AD93D5776.png

Haluatko lisää myyntiä ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa?

Some on yksi tärkeimmistä näkyvyyden ja markkinoinnin välineistä yrityksille – harva yritys pystyy saavuttamaan todellista potentiaaliaan ilman somea. Jos et ole somessa, et ole olemassa!

Meille sosiaalisen median sisällöntuotanto on intohimo – olemmehan Suomen ensimmäinen Someassari-palvelua tuottava yritys. Palvelun takana on kokenut, idearikas ja innostunut tiimi, josta löytyy runsaasti erilaisia osaajia kaikenlaisiin tarpeisiin. Tiimillä on käytössään nykyaikaiset tilat ja kalustot, joiden ansiosta voimme taata tasokkaan sisällön juuri sinun yrityksellesi. Tutustu puitteisiimme tästä

Someassari-palvelumme on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa näkymiseen ja onnistumiseen. Palvelun avulla kaikki osapuolet saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, ja yrityksen sometilit ovat aina aktiivisesti ajan tasalla seuraten vaihtelevia trendejä. Hallitsemme erityisesti Instagramin, Facebookin ja LinkedInin käytön.