Fiiliksiä Primaqista kolmen päivän perusteella“SE ON SIINÄ!”


Antero Mertarannan legendaarinen lausahdus vuoden ’95 jääkiekon MM-kisoista ei todennäköisesti unohdu koskaan. Ei edes silloinkaan, kun kuukausien duuni eri työhakemusten parissa on viimeinkin kantanut minun kolmiraitaiset askeleeni vanhan Matinkylän kupeeseen Espooseen.


Espoossa Kuitinmäentien varrella pelaa Primaqin mustapaitainen joukkue. Viime vuoden aikana joukkue on vahvistunut merkittävästi ja vakiinnuttanut paikkansa sarjataulukon kärkipäässä. Urheilujuhlan tuntua on ilmassa ja aina välillä habahaban rytmiset sulosävelmät kaikuvat pitkin toimiston käytäviä. Primaqin koko joukkueella on selvä tavoite – shampanjan täyteiset ja monivuotiset mitalijuhlat ja paikka legendojen joukossa. Yksi Primaqin tämän keväisistä kiinnityksistä riveihinsä on tämän tekstin jonglööri eli minä, Matias Kauria.


Opiskelen viimeistä vuotta tradenomiksi Metropolian Ammattikorkeakoulussa. Opiskelujeni ohella muiden opiskelijoiden viihtyvyys on ollut lähellä sydäntä ja toimin myös Trombi Ry hallituksen puheenjohtajana. Primaqilla pelipaikkani on sisällöntuotannon ytimessä someassarina ja samalla olen tullut tekemään oman alan ensimmäistä työharjoittelua markkinoinnin parissa!!! Vapaa-ajalla nautiskelen urheilusta ja minut voi nähdä tarpomassa pitkiä ja nopeita lenkkejä pohjois-Helsingissä. Välillä myös kotikutoinen Pablo Picassoni pääsee valoilleen piirtämisen tai valokuvaamisen merkeissä.


On mahtavaa päästä tekemään kiinnostavaa ja merkityksellistä työtä Primaqin iloiseen, super positiiviseen ja kunnianhimoiseen jengiin. En malta odottaa, että pääsen tekemään hienoja ja isoja asioita ja oppimaan sisällöntuotannon parhaimmat kikat ja temput. Minä ja Primaq olimme jo ennestään tuttuja vuodelta 2020, kun hain tänne töihin ensimmäistä kertaa. Epänormaalisti toinen kerta toden sanoi ja pääsin tänne töihin. Kolmeen ensimmäiseen päivään on kerennyt mahtua jo kaikenlaista. Tiistain alkoi kattavalla perehdytyksellä uuteen rooliin ja yritykseen. Siitä jatkoin heti ulkoisen viestinnän vuosikellopohjan suunnittelulla. Tämän jälkeen olin auttamassa ja ideoimassa Instagram Reels videota. Ja nyt kirjoitan tätä tekstin pätkää juuri sinulle hyvä lukija. Voisin lopettaa tämän tekstin juuri niin kuin sen aloitinkin eli siteeraamalla Mertarantaa, ”Se on lopun alkua!”