Ideoita joulun ja uudenvuoden ajan somesisältöihin

Joulu tulla jolkottaa… 🤶🏼✨


Ja sekös meitä ilahduttaa, onhan joulu vuoden parasta aikaa! Ja koska sosiaalinen media on meille sydämen asia, haluamme muistuttaa sen olemassa olosta myös näin joulun aikana. Olemme aiemminkin peräänkuuluttaneet ympärivuotisesta someaktiivisuudesta, mutta koska kertaus on opintojen äiti, päätimme muistuttaa siitä vielä kerran (lue: lukuisat kerrat hamaan tappiin saakka). Joten vaikka pian lompsitaankin joululomille, ei silti unohdeta joulupostauksia, eihän?


Kokosimme alle erilaisia postausideoita loppuvuoden varalle. Jos siis pääkoppa lyö tyhjää, nappaa nämä ideat talteen ja tadaa – loppuvuoden postaukset ovat kirjoitusta vaille valmiina! Hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty...

💫 Vuosikatsaus

Loppuvuoden tienoilla on erinomainen hetki tiivistää kuluneen vuoden kohokohdat. Samalla voi nostalgisoida, mitä kaikkea sitä onkaan vuoden aikana tapahtunut!


💫 Jouluperinteet

Miten teidän työntekijänne viettävät joulua? Kuka on innokkain toimistotonttunne? Ollaanko siellä peruna- vai lanttulaatikon ystäviä? Koristellaanko toimistollenne perinteinen joulukuusi tai vieraileeko secret santa pikkujouluissanne? Onko perinteiset joululaulut hitti vai huti? Jos yrityksessänne työntekijöitä on useampia, voi tästä tehdä myös lämminhenkisen postaussarjan, joka paljastaa seuraajillenne kulissien takaa jokaisesta teistä jotakin uutta… 😍


💫 Joulukalenteri

24 luukun verran joulupostauksia - mikäs olisikaan sen mukavampaa! Joulukalenteri voi sisältää esimerkiksi lempparijoulubiisejänne, arvontoja tai muita vinkkejä joulun aikaan. Sisältö voi olla kevyempääkin, mutta jos saatte sen yhdistettyä toimialaanne, yritykseenne tai henkilöstöönne, sen parempi!

💫 Joulukampanja

Joululahjahan voi olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä – toimitpa sitten ravintola-alalla tai kiinteistönvälittäjänä, joulu on erinomaista aikaa hemmottelulle. Ei kun vaan joulukampanja pystyyn ja pieni alennus tai kaupanpäällinen tarjoamistanne palveluista tai tuotteista, niin pukinkontti täyttyy pikaisesti!


Psst… Nämä kaikki ideat soveltuvat näppärästi myös uudenvuoden tienoille. Vuosikatsauksen voi toteuttaa myös toivelistana ja suunnitelmana tulevalle vuodelle, uuden vuoden perinteet ovat yhtä kelpo postausaihe kuin jouluperinteetkin! Juhlistetaanko siellä uuttavuotta perunasalaatin ja nakkien vai kuplivan kera? Joulukalenterinkin voi muuntaa uuden vuoden kalenteriksi - miten olisi esimerkiksi tulevan vuoden jokaiselle kuukaudelle oma teema, jonka pohjalta postauksia toteutetaan?

Tämän blogipostauksen myötä haluammekin toivotella kaikille teille inspiroivaa joulunaikaa! All I want for Christmas is… no, tiedätte kyllä, niitä somepostauksia. 😉