"Primaqin Someassari varmistaa, että yritys näkyy somessa ja hoitaa kohdennetun markkinoinnin."


SUHK Mama on naisille suunnattu fysioterapiakeskus ja pilatesstudio. Palveluihin kuuluu mm. äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, fysioterapeuttinen jälkitarkastus synnytyksen jälkeen, lymfaterapia, raskaushieronta sekä jooga- ja pilatestunnit.   ”Jotta jokainen nainen tuntisi olonsa hyväksi omassa kehossaan.” 

SUHK Maman toimipaikkoja on yhteensä seitsemän eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Monipuolinen kurssikattaus on suunnattu kaiken ikäisille naisille ennaltaehkäisemään tai hoitamaan rasituksen, työn tai raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa. Oman paikkansa kurssille voi varata suoraan SUHK Maman verkkokaupasta.

SUHK Maman perustaja Terhi Antikainen rakastaa asiakastyötä ja ryhmien ohjausta. Tästä syystä hän päätyi Primaqin Someassari-palveluun: nyt omaa aikaa ja osaamista ei tarvitse käyttää someen vaan siihen, mitä parhaiten osaa. Primaq varmistaa, että yritys näkyy somessa ja hoitaa kohdennetun markkinoinnin.    

- Primaqin kautta toteutuu myös laadukkaat kuvat julkaisuja varten todella tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.  

Someassari-palveluun kuuluu oman valokuvapankin kuvaaminen yritykselle. Kuvauspalvelu sisältää tarvittavan määrän mainosmalleja, tilojen somistuksen, kuvien ottamisen ja editoinnin. Tiimimme on esimerkiksi toiminut mainosmalleina joogakuvauksissa – työnjälkeä voi käydä katsomassa SUHK Maman Instagramista. 

Someassari-palvelun tavoitteet ja toimintatavat ovat jokaisen asiakkaan kohdalla erilaiset. Tässä tapauksessa palvelulla haetaan erityisesti näkyvyyden lisäämistä ja liikuntatuntien boostausta. Lisäksi SUHK Maman somekanavista löytyy suoraa puhetta naisena olosta ja siihen liittyvistä asioista – myös tabuista puhutaan rohkeasti. Yhteistyö on kestänyt kesän 2020 alusta, ja se on syventynyt päivä päivältä. Yhteyksissä ollaan lähes päivittäin ja työnjako on selkeä: Terhi kertoo faktat, Primaq pukee ne sanoiksi ja kuviksi. Julkaisuja tehdään 3-4 viikossa Instagramiin ja Facebookiin. Aktiivisen sometekemisen lisäksi Primaq on tehnyt SUHK Maman henkilöstölle uudet käyntikortit.  

Terhi suosittelee Someassari-palvelua etenkin pienyrityksille, jotka kamppailevat ajankäytön ja näkyvyyden lisäämiseen liittyvien ongelmien kanssa. Palvelun avulla kaikki saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.  

- Kuvailisin Primaqin meininkiä adjektiiveilla tehokas, energinen ja iloinen. Parasta Primaqissa on nopea reagointi kaikkeen ja positiivinen ote työhön.


Hakusanat: Someassari, sosiaalisen median sisällöntuotanto