Somen ulkoistamisen 5 hyötyä

Se, että somen ulkoistaa, on yritykselle eduksi monellakin tapaa. Somessa on hyvin paljon erilaisia mahdollisuuksia myynnin ja markkinoinnin saralla. Somessa voidaan hakea potentiaalisia asiakkaita, luoda brändi tietoisuutta, laajentaa tai tarkentaa kohderyhmiä, tavoittaa oikea asiakaskunta, tehdä myyntiä, käydä dialogia ja osallistaa ja vaikka mitä muuta.

Somen ulkoistaminen on äärimmäisen tehokasta niin pienyrittäjille kuin suuremmille yrityksillekkin. Varsinkin pienyrittäjät, joilla on kädet täynnä hommia ja tuntuu ettei tunnit vuorokaudessa riitä. Monesti voi myös tuntua että somen tekeminen pitkäjänteisesti ja aktiivisesti on tuskallista ja liikaa aikaa vievää. Tänä päivänä on kuitenkin hyvin oleellista, että somessakin ollaan esillä, joten ammattilaisen palkkaaminen tähän tilanteeseen on monesti paras vaihtoehto. Paristakin syystä:

1. palvelun saa markkinointikuluihin

2. säästät aikaa ja rahaa

3. säästyt uuden työntekijän palkkaukselta ja siihen liittyviltä sivukuluilta

4. saat tehokkaasti tulosta ilman stressiä ja ylityötunteja

5. omalle työlle jää paljon enemmän aikaa, jolloin voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi

Primaqin Someassari tekee somea aina asiakkaan etua ajatellen sekä yrityksen liiketoiminnan strategioita tukien. Someassari haluaa puskea yritystä eteenpäin, auttaa sitä kasvamaan ja tehdä mitä parhainta somea brändin vahvistamiseksi. Olemme erikoistuneet visuaaliseen someen.

Jos sinulla ei riitä kärsivällisyys, aika, taito tai muuten vaan some tuntuu haastavalta, anna meidän auttaa. Lue Someassari-palvelustamme lisää www.primaq.fi/someassari.

#someassari #somenulkoistaminen #primaq #markkinointitoimisto