Tervetuloa tiimiin Martin!

Meidän yrityskulttuuriamme leimaa vahvasti yhteistyöhön perustuva ajattelu. Tiimimme on toimintamme ydin ja työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on. Arvostamme ennenkaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, rohkeutta ja positiivista energiaa. Etenkin nuorten aikuisten kouluttautuminen ja työllistyminen ovat lähellä sydäntä – kehotamme kaikkia tavoittelemaan rohkeasti omia unelmia. Meille tullaan erilaisilla taustoilla ja ajattelemme, että erilaisuus on rikkaus. Yhteistyöllä, jokaisen omia vahvuuksia hyödyntäen, pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön parhaan mahdollisen osaamisen.


Meillä on ilo toivottaa oppisopimusopiskelija Martin tervetulleeksi tiimiimme. Hän tuntee meidät jo valmiiksi erityisen hyvin, sillä hän on tehnyt ensimmäisen promootiokeikkansa meille vuonna 2016. Niin se elämä kuljettaa; ennen messuiltiin yhdessä asiakkaiden osastoilla, nyt istutaan täyttä päivää saman katon alla toimistolla.


”Odotan innolla uusia haasteita. Kiva päästä näkemään läheltä, miten yritystä pyöritetään ja mitä kaikkea siihen kuuluu. En malta odottaa, että myynnin saralla päästään tositoimiin!” Martin totetaa. Koulutukseltaan hän on kokki, mutta viime vuodet ovat menneet myynnin parissa. Martinilla on vahva kokemus myyntityöstä sekä erilaisista asiakaskohtaamisista, niin kuluttaja- kuin yritysmyynnin puolelta. Merkonomiopinnot tuntuivat luontevalta seuraavalta askeleelta, ja oppisopimus tehokkaimmalta tavalta suorittaa koulutus. Martin tulee toimimaan osana Primaqin myyntitiimiä.

Olemme todella iloisia saadessamme pitkäaikaisen luottotekijämme mukaan ydintiimiimme. Vielä kerran, tervetuloa!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

  © 2021 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube