Siellä missä tapahtuu ‒ tutustu toimitiloihimme


“Hello MTV, and welcome to my crib.”


Kuinka moni muistaa aikoinaan MTV-kanavalla pyörineen Cribs-televisiosarjan, jossa julkisuudenhenkilöt esittelivät omia asuntojaan? Me ajattelimme, että olisi hauskaa esitellä meidän toimitilamme samaan tyyliin. Aloitellaan hieman taustoista, jonka jälkeen kuljetamme teidät suorakaiteen muotoisen ja luonnonvaloa tulvivan toimistomme läpi. Pitäkää hatuistanne kiinni, sillä: ”Hello Internet, and welcome to our crib.”


Tervetuloa Espooseen! Toimistomme sijaitsee Espoon Friisilässä osoitteessa Tähdenlennonkuja 1. Aiemmat toimitilamme sijaitsivat kivenheiton päässä Piispansillalla, mutta porukkamme kasvaessa oli aika muuttaa kompaktista yksiöstä isompaan ja paremmin varusteltuun (lue: astianpesukoneen sisältävään) perheasuntoon. Täällä me olemmekin nyt majailleet jo kohta vuoden ja viihtyneet loistavasti! Heti, kun tilanne sen sallii, haluamme kutsua myös asiakkaamme meille viihtymään, sillä sattuneista syistä tuparit ovat edelleen pitämättä. Sitä kuitenkin vielä odotellessa hoidetaan tutustuminen näin.


Lasineukkari

Aivan toimistomme toisessa päässä lähimpänä ovea sijaitsee tyylikäs neuvotteluhuone, joka toimii tilojemme niin sanottuna edustustilana. Jos siis joskus tulet meille työhaastatteluun tai asiakastapaamiseen, tulet mitä todennäköisimmin istumaan siellä. Lasineukkarissa pidetään myös tiimin sisäisiä pienempiä palavereita.


Someassarien avotyötila

This is where the magic happens. Toimitilojemme sähköpöydillä varustettu avotila on paikka, johon someassarimme tavallisesti kokoontuvat keskittymään omiin työtehtäviinsä. Tilassa ei ole omia paikkoja, vaan ihmiset ja tavarat liikkuvat vapaasti kuin Euroopan Unionissa konsanaan ‒ joskus ollaan tiukasti työpöydän ääreen liimattuna, joskus loikoillaan sohvalla yhdessä ideoiden tai rentoudutaan säkkituolilla kahvikupposen parissa. Tilassa soi kevyt taustamusiikki, joka ajoittain peittyy iloisen naurun alle.


Asia, joka yhdistää vanhaa ja uutta toimistoamme, on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Avotyötila ja koko toimistomme ylipäätään suorastaan tulvii luonnonvaloa, niiltä osin tietysti kuin iki-ihana Suomen sää sitä meille suo. Työpäivien aikana on ihana seurata vuodenaikojen ja vuorokausien kulkua ja inspiroitua siitä kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.


Myyjien huone


Se, että someassarien työtilassa käy päivittäin niin kova kuhina, on myyjiemme ansiota. Myyjillämme on oma huone, jossa jokaiselle on oma sähköpöydällä varustettu työpiste. Someassarien ohella tietysti myös myyjät saavat työskennellä haluamassaan paikassa, mutta useimmiten heidät löytää työn touhusta omasta huoneestaan ‒ elleivät he sitten tanssi ympäri toimistoamme juhliessaan lukkoon lyötyä kauppaa.


Fun Fact: Biisi, jonka tahtiin myyjämme tanssivat kaupan synnyttyä on Caramba – Hubba Hubba Zoot Zoot.Äänitysstudio

Jos olet seurannut meininkiämme, olet varmasti huomannut, että julkaisimme kesäkuussa oman podcastin, Somevartin. Podcast on nauhoitettu toimitiloissamme sijaitsevassa äänitysstudiossa, jota kutsumme tiimin kesken ”pimeäksi huoneeksi”. Huone on äänieristetty ja siellä on paksut mustat verhot sekä kokolattiamatto, jotta tilassa ei kaiu. Huoneen varusteluihin kuuluu laadukas mikki, jonka saa liitettyä laitteeseen kuin laitteeseen. Jos me pystymme mihin vaan, niin niin pystyvät meidän laitteemmekin! 😉


Kerroimme edellisessä blogikirjoituksessamme, että me tarjoamme saman katon alta kaiken, mitä tuloksellinen somemarkkinointi edellyttää ‒ ja me todella tarkoitimme sitä. Annamme nimittäin asiakkaidemmekin käyttää äänitysstudiotamme omiin tarpeisiinsa, ja tälläkin hetkellä siellä äänitetään myös kahden asiakkaamme podcasteja. Tulevaisuudessa kehitämme toimitilojamme entistä enemmän sellaiseen muotoon, että niistä on paitsi hyötyä meille, mutta myös asiakkaillemme.

🎶 Fun fact: Julkaisimme syyskuussa oman biisin ja osa siitä on äänitetty omassa studiossamme.Kuvausstudio

Pyörimme joka viikko milloin missäkin kuvaamassa asiakkaillemme näyttävää kuvamateriaalia. Meidän toimitiloistamme löytyy kuitenkin myös hyvin varusteltu kuvausstudio. Sieltä löytyy monia eri värisiä ja eri tekstuurisia taustakankaita, joiden avulla esimerkiksi tuotekuvista saadaan loihdittua yrityksen brändiin ja eri sesonkeihin sopivaa näyttävää materiaalia. Tehokkaiden kuvausvalojen ja näppärien lisävalojen ansiosta tuotekuvien lisäksi uudelle tasolle nousevat henkilöstökuvat, sillä kunnon valoilla saadaan tuotua kasvojen kauniit piirteet esiin ja saadaan taiottua kaunis hehku iholle.


Kuvausstudiota käytetään ahkerasti paitsi Primaqin omien ja meidän asiakkaidemme materiaalien kuvaamiseen, mutta myös henkilökuntamme saa vapaasti käyttää studiota omiin henkilökohtaisiin tarpeisiinsa ‒ unohtamatta tietenkään miljoonia kuvaussessioita toimistollamme vierailevista nelijalkaisista työkavereista. Jos siis sinulla on koir… tarvetta esimerkiksi henkilöstökuville, hoituvat ne näppärästi meidän studiossamme.Varasto

Kuvausstudion myötä toimistoltamme löytyy paljon sekä asiakkaidemme tuotteita että muuta erilaista, esimerkiksi juhlasesonkeihin ja vuodenaikoihin, sopivaa kuvausrekvisiittaa. Näitä varten meiltä löytyy pieni varastohuone, josta voi löytää kaikenlaista aina elintarvikkeista kosmetiikkaan, mopokypäristä riippumattoihin ja mullasta savupiippujen osiin. Meillä siis voi halutessaan myös kaivautua mullan alle tai vetää itsensä piippuun joko pääsiäis- tai jouluteemalla. Kukin tavallaan, vai mitä?Tähän loppuun mainittakoon nyt vielä, että toimistoltamme löytyy sen alussa mainitsemamme astianpesukoneen ympäriltä myös ruoanlaiton mahdollistava keittiö, ruokailuhuone, wc-tilat sekä yksi pieni neukkari. Meiltä löytyy siis kaikki, mitä yhden ison onnellisen suurperheen pyörittämiseen tarvitaan ‒ ainakin toistaiseksi. Muutoksia on nimittäin luvassa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Jos siis pyörit täälläpäin, niin oves lukee Primaq ‒ hymyillään ku tavataan!