Tutustu tiimiimme

Tiimimme on toimintamme ydin. Tärkein voimavaramme on poikkeuksellisen hyvällä asenteella varustettu tehotiimimme täynnä erilaisia osaajia. Meillä kaikilla on omat erikoisosaamisemme, ja yhdessä vahvuuksiamme hyödyntäen saamme ihmeitä aikaan. Alta näet, ketä kaikkia tiimiimme nykyään kuuluu. 🖤
Nimi: Anu

Työtehtävä Primaqilla: Hallinnolliset tehtävät. Palveluiden kehittäminen. Taustaa: Myynnin ja markkinoinninjohtamisen tutkinto Markkinointi-instituutissa.

Parasta työssäsi: Ideointi! Rakastan ideointia!

Eniten käyttämäsi emojit: 🖤✨🎯☀️
Nimi: Laura

Työtehtävä Primaqilla: Toimin lähiesimiehenä meidän pienelle mutta pippuriselle myyntitiimille ja osalle sosiaalisen median sisällöntuottajista. Oon myös mukana kehittämässä yrityksen palveluja ja liiketoimintaa. Lisäksi tuotan sisältöä muutamalle ihanalle Someassari-asiakkaallemme. Taustaa: Oon koulutukseltani markkinoinnin tradenomi. Jatkoin opiskelua vielä Vaasan ylipistoon markkinoinnin johtamisen pariin. Ensi keväänä voitte toivon mukaan kutsua mua kauppatieteiden maisteriksi. 🎓

Parasta työssäsi: Tykkään ihan älyttömästi siitä, että pääsen tutustumaan erilaisiin ihmisiin – niin työntekijöihin kuin asiakkaisiin – tämän työn yhteydessä. Oon aina halunnut työskennellä auttavassa, ohjaavassa, kannustavassa ja motivoivassa roolissa. Saan niin paljon kiksejä siitä, kun huomaan meidän tiimien ja yksilöiden kehittyvän ja jopa ylittävän itsensä! Se jos joku on parasta.

Eniten käyttämäsi emojit: ❤️🤩🙏🙊
Nimi: Tia

Työtehtävä Primaqilla: Myynti ja uusasiakashankinta. Taustaa: Liiketalouden perustutkinto merkonomi.

Parasta työssäsi: Työkamut ja se energia mikä täältä kumpuaa: vaikka olis huono päivä niin töistä lähtiessä fiilis on aina paaaaaaljon parempi!

Eniten käyttämäsi emojit: 🤩😂🖤😇
Nimi: Mia

Työtehtävä Primaqilla: Myyntiedustaja Taustaa: Olen opparia vaille valmis markkinoinnin tradenomi. Mulla on usean vuoden kokemus myyntityöstä. Olen myynyt kaikkea kahvikoneista aina high fashion -tuotteisiin asti ja touhunnut myös autojen parissa myyntiassarina 1,5 vuotta. Kokemusta löytyy niin ständiltä kuin kivijalkamyymälöistä.

Parasta työssäsi: Koko meidän jengi, kaikki onnistumiset, asiakastapaamiset ja klousatut kaupat!

Eniten käyttämäsi emojit: 😂🤩😊😈❤️Nimi: Martin

Työtehtävä Primaqilla: Myyntiedustaja Taustaa: Promoottorina useita vuosia harrastusmielessä, myyjänä Gigantissa 1,5v

Parasta työssäsi: Voin olla oma itseni ja omat vahvuuteni otetaan huomioon.

Eniten käyttämäsi emojit: 🤣 💪🏻❤️👍🏻
Nimi: Juulia

Työtehtävä Primaqilla: Sisällöntuotanto asiakkaiden eri kanaviin, kuvaukset ja muut markkinoinnin tehtävät, kuten Primaqin uutiskirje. Taustaa: Opiskelen viimeistä vuotta markkinoinnin tradenomiksi. Koulusta olen saanut hyvät eväät työssäni toimimiseen ja valokuvausharrastuksestani on valtavasti hyötyä työtehtävissäni.

Parasta työssäsi: Huikea työporukka, uuden oppiminen ja luovat tehtävät.

Eniten käyttämäsi emojit: 🙌🏼🤩✨😂😇
Nimi: Nina

Työtehtävä Primaqilla: Sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan. Taustaa: Olen markkinointiin suuntautunut liiketalouden tradenomi sekä gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa.

Parasta työssäsi: Mun vahvuus on tekstin tuottaminen ja parasta se on silloin, kun saa päästää oman luovuuden valloilleen ja tuottaa massasta poikkeavaa, mutta asiakkaan näköistä viestintää. Tietysti myös työn tulosten näkeminen on ihan mahtavaa!

Eniten käyttämäsi emojit: vapaa-ajalla: 😂😍🤭❤️😊 / töissä: ✨🙏🏻😊🤩🖤Nimi: Eevi

Työtehtävä Primaqilla: Someassari, eli sosiaalisen median sisällöntuottaja Taustaa: Tradenomi

Parasta työssäsi: Meidän tiimi, sen energia ja Primaq-henkisyys. 🖤 Ilmapiiri on aina innostava ja inspiroiva! Työtehtävissä eniten mieleeni on kuvien ja videoiden editointi ja feedien suunnittelu!

Eniten käyttämäsi emojit: ❤️🤣🤪
Nimi: Jonna

Työtehtävä Primaqilla: Olen sosiaalisen median sisällöntuottaja. Työtehtäviini kuuluu muun muassa sisällön suunnittelu, tekstin tuotto, kuvien muokkaaminen ja somesuunnitelmien tekeminen.

Taustaa: Opiskelen myynnin ja markkinoinnin tradenomiksi. Opintojen kautta olen päässyt tekemään erilaisia projekteja yrityksille liittyen yrityksen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin edistämiseen.

Parasta työssäsi: Pidän monesta asiasta työssäni, mutta päällimmäisenä tulee mieleen työn monipuolisuus. Pääsen kokemaan ja näkemään laajasti eri juttuja ja tekemään juuri sitä, mistä on itse kiinnostunut.

Eniten käyttämäsi emojit: 🙌🏼 🤩 ✨ 💛 / välillä sydämen väri vaihtelee, mitä eniten käytän 😁


Nimi: Saija

Työtehtävä Primaqilla: Sosiaalisen median sisällöntuotanto Taustaa: Tieto- ja viestintätekniikan insinööriopinnot

Parasta työssäsi: Primaq henki, rakastan kuinka tästä duunista ja koko työporukasta huokuu positiivinen asenne, energisyys, luovuus ja tekemisen meininki! 🤍

Eniten käyttämäsi emojit: 🤩🤓✨

Nimi: Lotta

Työtehtävä Primaqilla: Sosiaalisen median sisällöntuottaja ja markkinoinnin harjoittelija Taustaa: Metropolia Liiketalouden tutkinto, suuntautuminen digitaaliseen markkinointiin (koulu vielä kesken, valmistun joulukuussa toivottavasti 😂)

Parasta työssäsi: Primaq-henki ja tää tiimi. 🖤

Eniten käyttämäsi emojit: 🤩 😌 😂 🌞 💁🏼‍♀️


Nimi: Ninni

Työtehtävä Primaqilla: Suoritan tällä hetkellä harkkaa, jonka pääpaino on visuaalisen ilmeen toteutuksessa

Taustaa: Opiskelen viimeistä vuotta vaatetusmuotoilua Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Parasta työssäsi: KAIKKI visuaalinen suunnittelu ja työporukan huikee yhteishenki - työpäivät ei tunnu edes työpäiviltä!

Eniten käyttämäsi emojit: 🤩❤️😏😂
Nimi: Paula

Työtehtävä Primaqilla: Toimin lähiesimiehenä sosiaalisen median sisällöntuottajillemme, vastaan muutamasta omasta Someassari-asiakkuudesta, pidän somekoulutuksia, hoidan Primaqin markkinointia ja viestintää sekä valokuvaan. Taustaa: Olen markkinoinnin tradenomi – suoritin koulutukseen liittyvän ammattiharjoittelun Primaqilla 5 vuotta sitten, ja sille tielle jäin. 🖤

Parasta työssäsi: Työtehtävien monipuolisuus, työkaverit ja meidän mieletön yhteishenki, oman ammatillisen kasvun kehittäminen, ihmisten tapaaminen ja ylipäätään kokemani intohimo tätä työtä kohtaan.

Eniten käyttämäsi emojit: 💜😍✨🦋🧐


Psst: Seuraavien työntekijöiden kuvat vielä uupuvat vallitsevasta tilanteesta johtuen, mutta lisäämme ne tänne kun saamme otettua!


Nimi: Anna

Työtehtävä Primaqilla: Sosiaalisen median sisällöntuottaja Taustaa: Liiketalouden tradenomi

Parasta työssäsi: Lempparia on super tiimi ja ihanat asiakkaat

Eniten käyttämäsi emojit: 🤩🤪💖🐻🌸


Nimi: Aino

Työtehtävä Primaqilla: Työharjoittelija, sosiaalisen median sisällöntuottaja Taustaa: Myyntityön koulutusohjelma, tradenomi. Opiskeltu koulussa myös markkinointia. Työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä ja promoottorin työstä Primaqilla vuodesta 2017!

Parasta työssäsi: Se, että töissä on kivaa! Mielekäs työ, rento meininki ja kiva porukka.

Eniten käyttämäsi emojit: 😌😂❤️🙏✨


Nimi: Jasmina

Työtehtävä Primaqilla: Toimin Primaqilla sosiaalisen median sisällöntuottajana. Taustaa: Valmistuin helmikuussa markkinoinnin tradenomiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta, joten Primaq on ensimmäinen oman alan vakkari työpaikkani. 😍

Parasta työssäsi: Parasta työssäni on ehdottomasti ihanat työkaverit ja Primaqilla vallitseva positiivinen ilmapiiri! Nautin myös kirjoittamisesta ja visuaalisuudesta, joten innoissani työstän sosiaalisen median juttuja.

Eniten käyttämäsi emojit: 💁🏽‍♀️🤪🌚😌😂