Uudet tilat ja kasvava tiimi


Uusi vuosi, uusi toimisto. đŸ–€ Ihana ensimmĂ€inen toimistomme jĂ€i meille pieneksi, ja nyt tarinamme jatkuu uusissa, huomattavasti suuremmissa tiloissa. Kovin kauaksi emme pÀÀsseet, sillĂ€ uudet tilamme sijaitsevat vain kivenheiton pÀÀssĂ€ edellisestĂ€ toimistosta. NykyÀÀn meidĂ€t löytÀÀ Espoon FriisilĂ€stĂ€, osoitteesta TĂ€hdenlennonkuja 1. đŸ’«


Uudet tilamme ovat yhdistelmä avokonttoritilaa ja pienempiä huoneita, joihin voi mennä rauhassa työskentelemÀÀn työtehtĂ€vĂ€stĂ€ riippuen. Pikkuhuoneista löytyy puitteet esimerkiksi studiokuvauksia, ÀÀnityksiĂ€ ja somekoulutuksia varten. Avotila taas toimii mainiosti luovassa työssä – me kun ideoimme pĂ€ivittĂ€in yhdessä kaikkia somejuttuja. Nyt on myös henkilöstötilat kunnossa, rivillinen omia parkkipaikkoja ja asianmukaiset tapaamishuoneet asiakkaita varten. Tämä muutos mahdollistaa meille tuntuvasti tehokkaamman otteen työhömme ja tuo mukanaan paljon uutta tekemisen intoa.


Muuton lisÀksi meillÀ on muutenkin startannut vuosi vauhdilla. Olemme saaneet paljon uusia Someassari-asiakkaita, ja tiimimme on taas kasvanut sen myötÀ. NykyÀÀn asiakasyritystemme nÀkyvyyttÀ ja myyntiÀ on kasvattamassa 15-henkinen tehotiimi! Someassari-palvelun takana on motivoitunut, idearikas ja innostunut tiimi tÀynnÀ erilaisia osaajia, toisiaan tÀydentÀen.


Toivottavasti saisimme pian kutsua myös asiakkaitamme vierailemaan ja hyödyntÀmÀÀn tÀtÀ uutta toimistoa, jonka olemme rakentaneet rakkaudella ja some huomioiden.

Tervetuloa kylÀÀn heti kun on taas aika kohtaamisille! đŸ–€