Uudet tilat ja kasvava tiimi


Uusi vuosi, uusi toimisto. ūüĖ§ Ihana ensimm√§inen toimistomme j√§i meille pieneksi, ja nyt tarinamme jatkuu uusissa, huomattavasti suuremmissa tiloissa. Kovin kauaksi emme p√§√§sseet, sill√§ uudet tilamme sijaitsevat vain kivenheiton p√§√§ss√§ edellisest√§ toimistosta. Nyky√§√§n meid√§t l√∂yt√§√§ Espoon Friisil√§st√§, osoitteesta T√§hdenlennonkuja 1. ūüíę


Uudet tilamme ovat yhdistelmaŐą avokonttoritilaa ja pienempiaŐą huoneita, joihin voi mennaŐą rauhassa ty√∂skentelem√§√§n ty√∂teht√§v√§st√§ riippuen. Pikkuhuoneista l√∂ytyy puitteet esimerkiksi studiokuvauksia, √§√§nityksi√§ ja somekoulutuksia varten. Avotila taas toimii mainiosti luovassa tyoŐąssaŐą ‚Äď me kun ideoimme p√§ivitt√§in yhdessaŐą kaikkia somejuttuja. Nyt on myoŐąs henkiloŐąstoŐątilat kunnossa, rivillinen omia parkkipaikkoja ja asianmukaiset tapaamishuoneet asiakkaita varten. TaŐąmaŐą muutos mahdollistaa meille tuntuvasti tehokkaamman otteen tyoŐąhoŐąmme ja tuo mukanaan paljon uutta tekemisen intoa.


Muuton lisäksi meillä on muutenkin startannut vuosi vauhdilla. Olemme saaneet paljon uusia Someassari-asiakkaita, ja tiimimme on taas kasvanut sen myötä. Nykyään asiakasyritystemme näkyvyyttä ja myyntiä on kasvattamassa 15-henkinen tehotiimi! Someassari-palvelun takana on motivoitunut, idearikas ja innostunut tiimi täynnä erilaisia osaajia, toisiaan täydentäen.


Toivottavasti saisimme pian kutsua myös asiakkaitamme vierailemaan ja hyödyntämään tätä uutta toimistoa, jonka olemme rakentaneet rakkaudella ja some huomioiden.

Tervetuloa kyl√§√§n heti kun on taas aika kohtaamisille! ūüĖ§

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki