"Ihailin tutun kauneushoitolan meininkiä somessa ja otin selvää, kuka sen takana on."

Your Wow Lashes on erityisesti ripsipalveluihin, kulmien muotoiluun ja meikkauspalveluihin erikoistunut kauneushoitola. Pieni ja lämminhenkinen liike sijaitsee Keravan keskustassa. Tilat ovat kauniiksi laitetut, ja hienostunut fiilis tavoittaa vierailijan heti: vastassa on kultaisia yksityiskohtia, tuoreita kukkia sekä ennen kaikkea lämmin vastaanotto. Sama fiilis vallitsee myös somessa.

Your Wow Lashesin omistaja Veroonika on olemukseltaan pirtsakka, aito ja avoin jutustelija. Hänen seurassaan on helppo olla, oli sitten hölösuu tai enemmän rauhaa ja hiljaisuutta kaipaava asiakas. Your Wow Lashesilla jokainen asiakas otetaan yksilöllisesti vastaan, rauhassa ja ajan kanssa. Avaintekijöitä ovat asiakaskokemus ja ammattitaitoinen työnjälki, eli huoliteltu, eleganttinen ja kestävä.

Primaq toimii Your Wow Lashesin Someassarina. Aluksi Veeronika ihaili tutun kauneushoitolan meininkiä somessa ja selvitti, kuka sen takana on – no Primaq! Tästä sitten lähti yhteistyö liikkeelle. Tässä tapauksessa Someassari-palveluun kuuluu valokuvapankin ylläpitoa (osan kuvista Primaq kuvaa itse asiakkaan tiloissa, mutta tärkeässä osassa ovat työnjälkikuvat tehdyistä ripsistä. Näitä vaihdellaan yhteisessä WhatsApp-ryhmässä viikoittain) sekä sisällöntuottoa Instagramiin ja Facebookiin. Lisäksi hommaan kuuluu copywriterin hommia: tekstien ja kieliasun hiomista yhdessä Veroonikan kanssa.

Palvelu itsessään on koettu toimivaksi; hienot somet pyörivät kuin itsestään. Se vapauttaa aikaa kiireisen yrittäjän elämään: ehtii nukkua enemmän, olla perheen kanssa ja muutenkin pyhittää vapaa-aika omille jutuille. Primaqin kanssa asiointi on ystävällistä ja kaverillista – ei tarvitse ujostella minkään suhteen ja viestejä voi laittaa vaikka keskellä yötä. Ystävällinen ja avulias asenne kaikkeen tekemiseen on tärkeää. Primaq ohjastaa ja antaa vinkkejä, eikä ole tippaakaan ylimielinen tai liian ”me tiedämme paremmin” -asenteella liikenteessä. Yhdessä tehdään ja ideoidaan, milloin WhatsAppin välityksellä, milloin soitellen ja tietysti aina kuvausten yhteydessä tavatessa. Puolin ja toisin asiakassuhde koetaan lämminhenkiseksi ja keveäksi.
Tsekkaa video tästä:

Avainsanoja: Someassari, Primaq, Primaq Group Oy

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube