Tiimimme on toimintamme ydin. Tärkein voimavaramme on poikkeuksellisen hyvällä asenteella varustettu joukko digitaalisen markkinoinnin osaajia. Meillä kaikilla on omat erikoisosaamisemme, ja yhdessä saamme ihmeitä aikaan. Vaalimme kehittyvää osaamista ja innovatiivista toimimista, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja yksilöllisesti. Olemme uteliaita, haluamme pysyä ajan hermolla ja kehittää osaamistamme. Inspiroidumme ympäröivästä maailmasta ja kehitämme aktiivisesti tietotaitojamme erilaisin koulutuksin, kirjoin ja kurssein.

 

Tiimimme

 

Me olemme markkinointitoimisto Primaq. Päätavoitteenamme on yritysten näkyvyyden ja myynnin tehostaminen digitaalisen markkinoinnin keinoin. Tarinamme sai alkunsa vuonna 2009, osakeyhtiöityminen tapahtui 2014, ja vuosi vuodelta olemme menneet isoja harppauksia eteenpäin. Haluamme olla edelläkävijä alallamme ja kokeilla rohkeasti uusia juttuja. Tapamme toimia on energinen ja ammattitaitoinen. Tekemisessämme näkyy vahvasti ”jes, hoituu!” -asenne. Mikäli emme jotain tiedä, otamme siitä selvää. Olemme avoimia ja haluamme matalalla kynnyksellä omaksua uusia taitoja. Usein kokeilemmekin esimerkiksi uusia digitaalisia ratkaisuja ensin Primaqille, jonka jälkeen osaamme ottaa ne käyttöön asiakkaillemme. 

Someassari

 Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on.

 

Työntekijöissämme arvostamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Meille tullaan erilaisilla taustoilla, mutta kovalla motivaatiolla. Arvostamme erilaisia persoonia, ja tässä työssä pitääkin löytyä vähän luonnetta! Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta.​ 
 

 Arvot 

Yhteistyö

Yhdessä olemme enemmän, ja näin myös parhaat ideat useimmiten syntyvät. Meille yhteistyö on elämäntapa, sekä sisäisesti että asiakastyössämme. Yhteistyöllä, jokaisen omia vahvuuksia hyödyntäen, pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön parhaan mahdollisen osaamisen.  

Kestävä kehitys

Olemme osa ympäristöämme ja suhtaudumme siihen vastuullisesti. Pyrimme kehittämään liiketoimintaamme niin, että kestävyys on ajattelutapanamme jokaisella toimintamme tasolla.  
 
Taloudellinen kestävyys – kestävä talous luo perustan vastuulliselle liiketoiminnalle. Hyvin hoidettu talous mahdollistaa investointeja ja kehitysprojekteja, jotka parantavat palveluiden laatua.  
 
Ekologinen kestävyys – tavoitteemme on rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Tämä näkyy esimerkiksi kuvausrekvisiittojemme valinnoissa sekä siinä, että olemme täysin paperiton toimisto.  
 
Sosiaalinen kestävyys – pyrimme jatkuvasti kehittämään luotettavaa, turvallista ja mielekästä työympäristöä sekä henkilöstön hyvinvointia. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin ja kehittyvät – se tuo mielekkyyttä omaan työskentelyyn ja samalla vahvistaa kilpailukykyämme.
  

 

Asiakas-
kokemus

Asiakkaidemme tarpeet ja mieltymykset ohjaavat meitä kehittäessämme palveluitamme ja niiden prosesseja. Ehto toimiville ja merkityksellisille ratkaisuille on asiakkaiden tarpeiden perusteellinen ymmärtäminen ja aidosti asiakaslähtöinen kulttuuri. Tärkeintä on asiakkaan saama kokemus. 

4,4 / 5 "Kuinka tyytyväisiä olette Someassari-palveluun?"

Primaq asiakastyytyväisyyskysely 10 / 2021

Rohkeus

Primaq on ponnistanut pienessä ajassa suuria harppauksia eteenpäin – niin ammatillisen kehittymisen kuin palveluidenkin

osalta. Meillä on rohkeutta kasvaa ja kokeilla uutta, kehittää ja ottaa riskejä sekä luoda uusia toimintamalleja ja  palveluita. Me emme lannistu tai jää paikoillemme vaan menemme tekemisen meiningillä tarmokkaasti eteenpäin!