someassari

SOMEASSARI

Mikäli sosiaalisen median laajaan kenttään ei riitä aika, halu, osaaminen tai mielenkiinto, on Primaqin someassari olemassa sitä varten. Palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa onnistumiseen.

 

Somen merkitys yritysmaailmassa korostuu entisestään. Siellä tulee olla, oli yritys sitten iso tai pieni. Some markkinointikeinona pitää sisällään paljon mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Tärkeimpiä niistä ovat tunnettavuuden kasvattaminen, potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen, liikenteen lisääminen verkkosivuille, liidien kerääminen ja myynti. Mikäli someen ei panosteta tai siellä tehdään virheitä, vaikuttaa se negatiivisesti brändiin. 

 

Pelkkä tilien olemassaolo ei riitä, vaan somessa pitää olla aktiivinen ja siellä tulee oikeasti näkyä. Eikä näkyä miten tahansa, vaan visuaalisesti brändiäsi tukien, yhtenäisesti, ilman kirjoitusvirheitä ja sitten pitäisi vielä painua mieleen ja herättää tunteita, tuoda hyötyä asiakkaille, olla kiinnostava sekä välittää oikeanlaista fiilistä. Psst. Tutkimusten mukaan 80 prosenttia ostoprosessin kartoitusvaiheesta tapahtuu jo verkossa - taisit sinäkin saapua tänne somen kautta? ;)

 

Vaikka somen palveluita on lukemattomia, se ei tarkoita, että yrityksen olisi oltava niissä kaikissa läsnä. Yritysten tulee miettiä tarkasti, mitä somepalvelua tavoitettava kohderyhmä käyttää. Me Primaqilla olemme keskittyneet Instagramiin ja Facebookiin, koska olemme todenneet ne useimmille yrityksille olennaisimmiksi kanaviksi.

 

Someassari-palvelulla olemme esimerkiksi auttaneet täysin uusia yrityksiä alkumarkkinoinnissa, olleet vastuussa uuden brändin ja sen tuotteiden lanseerauksesta sekä ottaneet sekavia someja haltuun ja tehneet niistä selkeämpiä ja visuaalisesti yhtenäisiä.

 

Palveluumme kuuluu somesuunnitelman tekeminen sekä sovittu työmäärä viikossa. Someassari tuottaa sisältöä ja mainoksia yhdessä sovittujen speksien mukaisesti. Homma lähtee aina liikkeelle alkupalaverista, missä käydään yhdessä läpi tavoitteet, resurssit, visuaaliset ohjeet ja muut käytännön yksityiskohdat. Lue lisää sosiaalisen median palveluistamme täältä.HINTAESIMERKIT:

Ylläpitopaketti 299€ + alv 24%/kk

 

Aktiivipaketti 599€ + alv 24%/kk
 

Tehopaketti 999€ + alv 24%/kk

(Kiinteä laskutus kuukausittain. Palvelullamme on yhden kuukauden irtisanomisaika. Katso täältä mitä Someassari pakettimme sisältävät.)

Someassari kuva.jpeg

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube