SOMEASSARI PALVELUKSESSANNE

Mikäli somen laajaan kenttään ei riitä aika, halu, osaaminen tai mielenkiinto, on Primaqin someassari olemassa sitä varten. Palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa onnistumiseen. 

 

Psst: brändiä tukeva, aktiivinen esilläolo somessa on erityisen tärkeää juurikin nyt – someaktiivisuus ja -kävijämäärät ovat huipussaan! Tilanne kannattaa hyödyntää. 

 

Someassari-palvelulla olemme esimerkiksi auttaneet täysin uusia yrityksiä alkumarkkinoinnissa, olleet vastuussa uuden brändin ja sen tuotteiden lanseerauksesta sekä ottaneet sekavia someja haltuun ja tehneet niistä selkeämpiä ja visuaalisesti yhtenäisiä. Päätavoitteita ovat näkyvyyden ja myynnin kasvattaminen.

 

Palveluumme kuuluu valokuvapankin kuvaaminen, somesuunnitelman tekeminen sekä sovittu työtuntimäärä viikossa. Someassari tuottaa sisältöä ja mainoksia yhdessä sovittujen speksien mukaisesti. Homma lähtee liikkeelle alkupalaverista, missä käydään yhdessä läpi tavoitteet, resurssit, visuaaliset ohjeet ja muut käytännön yksityiskohdat.

Tsekkaa lisää palvelustamme täältä.

Kiinnostuitko? Jätä meille viesti allaolevalla lomakkeella niin olemme teihin yhteydessä.

Yritys *

Yrityksen toimiala

Yhteyshenkilön nimi *

S-posti *

Puh *

Linkkaa sometilinne:

Mihin haasteisiin olette törmänneet somessa?

  © 2021 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube