Sosiaalisen median palvelut 

 Ammattitaidolla sekä visuaalisella otteella 

 Sosiaalisen median sisällöntuotanto 

Me rakastamme yhdistää visuaalisesti kauniita kuvia hyvään sisältöön. Suosittelemme aina käyttämään omia kuvia somessa, ja tarjoammekin valokuvauspalvelua sitä varten. Kauttamme onnistuvat niin valokuvat kuin lyhyet videoklipitkin, aina tuotekuvista tiloihin, henkilöihin ja fiiliskuviin. Kuvamateriaalien lisäksi tuotamme tekstiä markkinointiviestintää varten. Erityiskykymme on poimia laajoistakin kokonaisuuksista olennaisimmat asiat, ja pukea ne kohderyhmää kiinnostavaan muotoon siten, että teksti kuulostaa asiakasyritykseltä itseltään.

 

Kuvamateriaalit

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvien jakaminen somessa on yleisempää kuin koskaan aiemmin – esimerkiksi Facebookiin niitä jaetaan yli 350 miljoonaa päivässä. Laadukkaat kuvat ja videot erottuvat!

 

Yrityksen kannattaa tavoitella laadukkaita ja omaperäisiä kuvamateriaaleja. Ideaalitilanne on se, että seuraajan nähdessä somepäivityksen, tunnistaa se heti kuvasta, minkä yrityksen päivitys on kyseessä. 

 

Yritysten tulee pitää mielessä, miten paljon kuvamaailmalla voi vaikuttaa asiakkaiden mielikuvaan. Minkälaista viestiä Sinä haluat yrityksestäsi välittää? Toteutetaan se yhdessä!
 

 

Tekstin tuotto & Copywriting

​Tekstien tärkein tehtävä on saada välitettyä haluttu viesti halutulle kohderyhmälle tehokkaasti. Tekstit voivat olla asiapitoisia artikkeleita, puhekielisiä lyhyitä ilmauksia tai esimerkiksi mielenkiintoa herättäviä mainos- tai iskulauseita. Omaksumme nopeasti asiakkaan brändin mukaisen viestintätyylin, ja kirjoitamme tekstejä sen mukaan. 

 

Yrityksen somesisältö kannattaa suunnitella huolella, ja julkaisurytmi pitää tasaisena – sekä seuraajat että algoritmit tykkäävät, ja sometilit pysyvät ajankohtaisena ja kiinnostavana. 

 

Tuotamme sisältöä erityisesti Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. 

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube