Laitetaan teidänkin somet kuntoon!

Moikka! Olen Tia-Maria Primaqin myynnistä! Kiva kun eksyit tänne ☺️. Jos jotain kysyttävää heräsi Someassari-palvelustamme niin laita ihmeessä viestiä! Kerron mielelläni palvelustamme lisää. Voimme myös ottaa esimerkiksi lyhyen puhelun tai Teams-palaverin, jossa pääsen kertomaan lisää palvelustamme, tavastamme toimia ja samalla kartoittaa teidän tilanteenne somemarkkinoinnin suhteen. 

Tia-Maria Teikari

Muutama juttu minusta:

 

  • Olen toiminut Primaqilla myynnissä 5 vuotta ­– kokemusta löytyy siis monen erilaisen projektin ja asiakkuuden parista. Minulle asiakkaan kenkiin hyppääminen ja ongelman ratkaisu on helppoa!
     

  • Rento meininki, tarkka työnjälki. Rento otteeni myynnissä on valttikorttini, mutta vaikka rento olenkin niin voit olla varma, että hommat hoituvat ripeästi, huolellisesti ja aina loppuun asti!
     

  • Olen nopea. Minut tavoittaa nopeasti, oli se sitten puhelimitse, meilillä tai vaikka WhatsAppissa. Asioilla on usein kiire, ja olen valmiina rustaamaan tarjouksen ennätysajassa ja reagoimaan tarpeen vaatimalla ripeydellä.
     

  • Arvostan pitkiä asiakassuhteita. Biisissämmekin lauletaan: ”Uus asiakas, uus ystävyys”, ja tämä pätee ehdottomasti minun kohdallani! Miten on, tulisiko meistä uudet ystävät?

Yhteystiedot
tia-maria.teikari(a)primaq.fi
+358406146544

Videolla kerromme sinulle minuutissa, mikä on Someassari palvelu 👇🏼