laadukasta sisältöä oikealle yleisölle oikeaan aikaan

Orgaanisella tekemisellä onnistumisiin.

Kun kohderyhmälle viestitään heille sopivalla ja heitä kiinnostavalla tavalla, alkavat yrityksen sometilit pikkuhiljaa kasvaa ja kun niistä jaksaa huolehtia systemaattisesti, saavat ne yrityksen lopulta kukoistamaan. Tämän jälkeen voidaan puhua jo sadonkorjuusta, mutta kuten monella muullakin alalla, työ ei somessakaan lopu tekemällä. Alta näet esimerkkejä asiakkuuksiemme orgaanisen sisällöntuotannon tuloksista: 

1/6

Yllä mainitut onnistumiset ovat todellisia asiakaskeissejämme, ja vain esimerkkejä saavutuksistamme. Kaikki esitellyt luvut ovat orgaanisista postauksista, eli ilman maksettua mainontaa saavutettuja lukuja.

 

Somessa onnistuminen on monen seikan summa – brändin / tuotteiden kiinnostavuus, somejulkaisuiden tyyli ja sisältö, ajankohtaisuus, kohderyhmä... Mikäli sosiaalisen median sisällöntuotanto kyllästyttää tai tuntuu ettei sille ole aikaa riittävästi, voitte ulkoistaa yrityksenne koko sosiaalisen median sisällöntuotannon meille.

Löydetään yhdessä yrityksellenne oikea tapa olla esillä!

Someassari-PALVELUN avulla nostat yrityksesi somemarkkinoinnin uudelle tasolle 

Tuotamme brändin mukaista, yhtenäistä sisältöä systemaattisesti ja aktiivisesti valitsemillenne sometileille. Houkuttelevilla ja visuaalisilla sometileillä tavoitamme tehokkaasti yrityksellenne tärkeimmät kohderyhmät ja luomme syvemmän suhteen olemassa oleviin asiakkaisiin. Digitaalisen markkinoinnin palvelumme ovat räätälöitävissä yrityksenne tarpeisiin. Kiinnostuitko? 

Päätä loppuvuosi rytinällä ja ota räjähtävä varaslähtö vuoteen 2023 aloittamalla tuloksellinen somemarkkinointi jo nyt!

tarjoamme ensimmäisen someassaRI-kuukauden 20 % alennuksella.

Kuva saa katsojan kiinnostumaan

Visuaalisuuden merkitys sosiaalisessa mediassa kasvaa vuosi vuodelta suuremmaksi. Laadukas kuva ja visuaalisesti näyttävä sisältö herättää katselijan kiinnostuksen ja pysäyttää hänet tutkimaan tarkemmin. Yrityksen näköinen monipuolinen kuvapankki on siis merkittävä ja itseasiassa myös aivan ehdoton, jos haluaa tuloksia.

Me kuvaamme viikoittain useiden eri yritysten tuote-, henkilö-, tila- ja fiiliskuvia. Someassari-palveluun kuuluvan kuvauksen lisäksi järjestämme sesonkiin sopivia tuotekuvauspäiviä. Tutustu konseptiin täältä ja ilmoittaudu mukaan!