Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin pintaa syvemmältä. Haluamme toimia ja viestiä läpinäkyvästi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Meille on tärkeää olla luotettava kumppani kaikille tahoille: asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tällä sivulla esittelemme toimintaamme ohjaavia arvoja, joista pidämme vahvasti kiinni kaikessa tekemisessämme.

Me olemme pr- ja markkinointitoimisto Primaq. Päätavoitteenamme on yritysten näkyvyyden ja myynnin tehostaminen – näihin tähtäämme kaikilla palveluillamme

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2009, osakeyhtiöityminen tapahtui 2014, ja vuosi vuodelta olemme menneet isoja harppauksia eteenpäin. Haluamme olla edelläkävijä alallamme ja kokeilla rohkeasti uusia juttuja. Tapamme toimia on energinen, ammattitaitoinen ja vahvasti ”jes, hoituu!” -asenteellinen. Mikäli emme jotain tiedä, otamme siitä selvää. Olemme uteliaita, haluamme pysyä ajanhermoilla ja kehittää osaamistamme. Inspiroidumme ympäröivästä maailmasta ja kehitämme aktiivisesti tietotaitojamme erilaisin koulutuksin, kirjoin ja kurssein. Olemme avoimia ja haluamme matalalla kynnyksellä omaksua uusia taitoja. Usein kokeilemmekin esimerkiksi uusia digitaalisia ratkaisuja ensin Primaqille, jonka jälkeen osaamme ottaa ne käyttöön asiakkaillemme. 

 

Primaq Group Oy logo

Tiimimme on toimintamme ydin. Tärkein voimavaramme on poikkeuksellisen hyvällä asenteella varustettu viiden hengen ydintiimimme. Meillä kaikilla on omat erikoisosaamisemme, ja yhdessä saamme ihmeitä aikaan. Vaalimme kehittyvää osaamista ja innovatiivista toimimista, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja yksilöllisesti.

Koko tiimimme henkilöstöesittelyt löydät klikkaamalla tätä.

Primaq Group Oy

 Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on.

Me olemme työpaikka paitsi ydintiimillemme, myös noin 200-henkiselle tapahtumahenkilöstöverkostollemme.
Psst: kuulumme Suomalaisen Työn Liittoon ja olemme ensimmäinen tapahtuma-alan yritys, jolla on Avainlippu-merkki palvelulleen. Tapahtumahenkilöstömme työskentelee keikkaluontoisesti ympäri Suomea edustaen asiakkaitamme tapahtumissaan. Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta. 

Meille tullaan erilaisilla taustoilla. Arvostamme ennenkaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, rohkeutta ja positiivista energiaa. Erilaisuus on rikkaus, ja meillä saa olla vapaasti oma itsensä. Arvostamme erilaisia persoonia, ja tässä työssä pitääkin löytyä vähän luonnetta! Aitous on se juttu.

Suomalaista palvelua - Primaq

 Arvot 

YHTEISTYÖ
Yhdessä olemme enemmän, ja näin myös parhaat ideat useimmiten syntyvät. Meille yhteistyö on elämäntapa, sekä sisäisesti että asiakastyössämme. Yhteistyöllä, jokaisen omia vahvuuksia hyödyntäen, pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön parhaan mahdollisen osaamisen. 

 

KESTÄVÄ KEHITYS
Olemme osa ympäristöämme ja suhtaudumme siihen vastuullisesti. Pyrimme kehittämään liiketoimintaamme niin, että kestävyys on ajattelutapanamme jokaisella toimintamme tasolla. Kestävään kehitykseen kuuluu kolme osa-aluetta: 

Taloudellinen kestävyys – kestävä talous luo perustan vastuulliselle liiketoiminnalle. Hyvin hoidettu talous mahdollistaa investointeja ja kehitysprojekteja, jotka parantavat palveluiden laatua. 

Ekologinen kestävyys – tavoitteemme on rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Tämä näkyy konkreettisimmin esimerkiksi täysin paperittomana toimistona sekä iPad-vuokraus -palvelussamme: se korvaa vuosittain jäätävän määrän paperia. Arvostamme ympäristöystävällisyyttä ja kierrätystä edistäviä toimintatapoja myös sidosryhmissämme. 

Sosiaalinen kestävyys – pyrimme jatkuvasti kehittämään luotettavaa ja turvallista työympäristöä sekä henkilöstön hyvinvointia. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin ja kehittyvät – se tuo mielekkyyttä omaan työskentelyyn ja samalla varmistaa kilpailukykyämme.

ASIAKASKOKEMUS
Asiakkaidemme tarpeet ja mieltymykset ohjaavat meitä kehittäessämme palveluitamme ja niiden prosesseja. Ehto toimiville ja merkityksellisille ratkaisuille on asiakkaiden tarpeiden perusteellinen ymmärtäminen ja aidosti asiakaslähtöinen kulttuuri. Tärkeintä asiakkaan kokema kokemus.

 

ROHKEUS
Primaq on ponnistanut pienessä ajassa suuria harppauksia eteenpäin – ammatillinen kehittymisemme sekä palveluidemme monipuolisuus on kasvanut nopeassa ajassa paljon. Meillä on rohkeutta kasvaa ja kokeilla uutta, kehittää ja ottaa riskejä, luoda uusia toimintamalleja ja palveluita. Emme lannistu, vaan menemme tekemisen meiningillä tarmokkaasti eteenpäin.

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube