© 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube

YRITYS

Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin pintaa syvemmältä. Haluamme toimia ja viestiä läpinäkyvästi niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Meille on tärkeää olla luotettava kumppani kaikille tahoille: asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tällä sivulla esittelemme toimintaamme ohjaavia arvoja, joista pidämme vahvasti kiinni kaikessa tekemisessämme.

PRIMAQ GROUP OY

Me olemme pr- ja markkinointitoimisto Primaq. Päätavoitteenamme on yritysten näkyvyyden ja myynnin tehostaminen – näihin tähtäämme kaikilla palveluillamme. 

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2009, osakeyhtiöityminen tapahtui 2014, ja vuosi vuodelta olemme menneet isoja harppauksia eteenpäin. Haluamme olla edelläkävijä alallamme ja kokeilla rohkeasti uusia juttuja. Tapamme toimia on energinen, ammattitaitoinen ja vahvasti ”jes, hoituu!” -asenteellinen. Mikäli emme jotain tiedä, otamme siitä selvää. Olemme uteliaita, haluamme pysyä ajanhermoilla ja kehittää osaamistamme. Inspiroidumme ympäröivästä maailmasta ja kehitämme aktiivisesti tietotaitojamme erilaisin koulutuksin, kirjoin ja kurssein. Olemme avoimia ja haluamme matalalla kynnyksellä omaksua uusia taitoja. Usein kokeilemmekin esimerkiksi uusia digitaalisia ratkaisuja ensin Primaqille, jonka jälkeen osaamme ottaa ne käyttöön asiakkaillemme. 

 

Primaq Group Oy

TIIMIMME

Tiimimme on toimintamme ydin. Tärkein voimavaramme on poikkeuksellisen hyvällä asenteella varustettu neljän hengen ydintiimimme. Meillä kaikilla on omat erikoisosaamisemme, ja yhdessä saamme ihmeitä aikaan. Vaalimme kehittyvää osaamista ja innovatiivista toimimista, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja yksilöllisesti.

Koko tiimimme henkilöstöesittelyt löydät klikkamalla tätä.


 

Primaq Group Oy

PRIMAQ TYÖNANTAJANA

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin  työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on.

Me olemme työpaikka paitsi ydintiimillemme, myös noin 200-henkiselle tapahtumahenkilöstöverkostollemme. He työskentelevät keikkaluontoisesti ympäri Suomea edustaen asiakkaitamme tapahtumissaan. Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta. 

Meille tullaan erilaisilla taustoilla. Arvostamme ennenkaikkea hyvää asennetta työtä kohtaan, rohkeutta ja positiivista energiaa. Erilaisuus on rikkaus, ja meillä saa olla vapaasti oma itsensä. Arvostamme erilaisia persoonia, ja tässä työssä pitääkin löytyä vähän luonnetta! Aitous on se juttu. 

YRITYS ARVO

Yhteistyö:
Avataan tähän miksi yhteistyö on meidän arvo. 

YRITYS ARVO

Vastuullisuus:
Kiertotalous iPadien vuokraaminen, kierrättäminen, paperittomuus. Ajatellaan ympäristöä. Ollaan oltu paperittomia jo vuodesta 2014. Vastuullisuus myös kaikessa toiminnassa.