top of page

Contact information

Jukka Leppänen

Jukka ammentaa upeasti kilpaurheilijan mentaliteettiaan ja asiantuntijuuttaan myyntityössään. Jukka toimii innostavana ja esimerkillisenä esihenkilönä myyntitiimille – Jukassa yhdistyy juuri oikea määrä alan kokemusta, lempeyttä, huumorintajua ja tarvittavaa jämäkkyyttä. 

Liisi Salomaa
  • LinkedIn

liisi
salomaa

DIGITAL MARKETING
SALES MANAGER

+358 40 359 2565
liisi.salomaa (a) primaq.fi

Liisi on todellinen tekijä, joka saa heti kiinni asiakkaiden markkinointitarpeista. Liisillä on paljon rohkeita ja nykyaikaisia näkemyksiä, ja kyky soveltaa ne kunkin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Liisi on todella motivoitunut toiminnan kehittäjä – Liisistä ei voi olla pitämättä! 

Tia-Maria Teikari
  • LinkedIn

Tia-maria
teikari

Digital Marketing Sales Specialist 

+358 40 614 6544 
tia-maria.teikari (a) primaq.fi

Tialla on runsaasti menestyksekästä kokemusta alalta, minkä seurauksena hän todella tietää, mitä asiakkaat tarvitsevat ja millainen tilanne markkinoilla vallitsee. Tia rakastaa tavata ihmisiä ja verkostoitua – Tia tekeekin aina lähtemättömän vaikutuksen niin kollegoihin kuin asiakkaisiin positiivisella energiallaan. 

Asiantuntijuutta,
joka tuottaa tuloksia 

Ronja Ikonen

ronja
ikonen

Digital Marketing Content Creator

ronja.ikonen (a) primaq.fi

Ronjalla on runsaasti monipuolista kokemusta ja tietämystä markkinointialalta. Jatkuvaa ammatillista kehittämistä peräänkuuluttava Ronja onkin aina perillä alan uusimmista käänteistä. Ronja ymmärtää täysin nykypäivän muuttunutta asiakaskäyttäytymistä ja osaa luoda kohderyhmää upeasti puhuttelevaa sisältöä. 

Emilia Vainionpää

emilia
vainionpää

Digital Marketing Content Creator

emilia.vainionpaa (a) primaq.fi

Nina Varpenius

nina
varpenius

Digital Marketing Strategist

nina.varpenius (a) primaq.fi

Nina on yksi yrityksemme kulmakivistä – monipuolinen paketti laajaa teoreettista tietoa, strategista näkemystä ja syy-seuraussuhteiden hahmottamista unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Nina toimii tiimiemme tukena erilaisten näkemysten ja nerokkaiden tekstisisältöjen osalta. Ninan lahjakkuus kattaa myös tuloksellisen Google Ads -mainonnan ja SEO-osaamisen. 

Rohkeutta kasvaa ja kokeilla uutta

Paula Virrankoski

paula
virrankoski

partner, CCO

+358 40 538 7602
paula.virrankoski (a) primaq.fi

Paula luo, innovoi ja kehittää jatkuvasti ja rohkeasti uutta – pohjaten kaiken alan uusimpiin trendeihin. Paula toimii tiiviissä yhteistyössä tiimien kanssa tuoden tukea erityisesti ideointiin sekä erilaisiin visuaalisiin ratkaisuihin algoritmeja unohtamatta. Paula saa voimaa ihmiskohtaamisista ja hänellä onkin ainutlaatuinen kyky kanavoida ja välittää samaa voimaa ympärilleen.  

  • LinkedIn
Anu Wiio

Anu
wiio

owner, CEO

+358 40 073 7273
anu.wiio (a) primaq.fi

Anu on vaikutuksen tekevä visionääri. Yrityksen tunnuslukujen ja kannattavuuden seuraamisen lisäksi hän uudistaa toimintaa ja mahdollistaa muutoksia, joita muuttuva markkinaympäristö jatkuvasti peräänkuuluttaa. Anulla on ainutlaatuinen kyky motivoida ja inspiroida ympärillään olevia ihmisiä – Anu tunnistaa ihmisistä potentiaalin ennen kuin he itse edes tunnistavat sitä.

  • LinkedIn

Rohkea, suorapuheinen ja huumorintajuinen Emppu tietää TikTokista kaiken – siis oikeasti kaiken. Empulta saa aina rehellisen ja asiantuntevan näkemyksen asiaan kuin asiaan. Hänellä on paitsi terävä tilannetaju, myös äärimmäisen terävä kynä, minkä seurauksena Empun käsissä syntyy todella iskeviä tekstejä juuri oikeille kohderyhmille. 

Laura Mytty

LAURA
MYTTY

COO

+358 50 409 2984
laura.mytty (a) primaq.fi

Laura on strateginen ajattelija, joka hahmottaa suuret kokonaisuudet ja tietää, milloin yksityiskohdilla on merkitystä. Laura tuntee Primaqin prosessit läpikotaisin. Lauralla on jatkuvan kehittämisen mentaliteetti – hän välittää aidosti koko henkilöstöstä ja pyrkii edesauttamaan jokaisen ammatillista kehitystä. 

  • LinkedIn

Digitaalisen markkinoinnin toimisto

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
bottom of page