top of page

Google Ads -mainonta

Joka päivä miljoonat ihmiset käyttävät Googlea etsiäkseen tietoa, tuotteita ja palveluita, jolloin jokainen haku on mahdollisuus tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja tehdä myyntiä. Google Ads -mainonta on silta, joka yhdistää yrityksesi juuri oikealla hetkellä sellaisiin ihmisiin, jotka etsivät juuri sinun tarjoamiasi tuotteita tai palveluita. Google Ads -mainonta ei siis ole valveutuneiden yritysten luksusta, se on nykyaikaisen digitaalisen markkinointistrategian välttämätön osa.  

Jokainen yritys voi perustaa itselleen Google Ads -tilin ja tehdä mainoksen, mutta menestyksekkään kampanjan suunnittelu, toteutus ja optimointi vaatii syvällistä osaamista ja aikaa. Mieti siis hetki. Näkyykö yrityksesi siellä missä sen pitää näkyä – Googlessa? Jos näkyy, johtaako se klikkauksiin ja konversioihin vai toimiiko se hetken pelkkänä käyntikorttina, joka lopulta unohtuu ostohousujen taskuun ja lentää lopulta roskin? 

Google mainonta

Ulkoista yrityksesi Google Ads -mainonta sertifioiduille asiantuntijoille

Kun kyseessä on digitaalinen näkyvyys, on oikean kumppanin valinta merkittävässä asemassa. Primaqilla yhdistyvät vuosien kokemus, alan huipputason koulutus ja intohimo tulosten saavuttamiseen. Meidän sertifioidut asiantuntijamme eivät vain hallitse Google Ads -mainontaa, vaan ymmärtävät myös, miten liiketoimintasi tavoitteet ja strategia integroidaan siihen menestyksekkäästi. Tutustu tarjoamiimme Google Ads -mainonnan palveluihin ja valitse kumppaniin, joka on sitoutunut yrityksesi menestykseen. 

Google mainonta

Ohjaa liikennettä verkkosivullesi oikeilla hakusanoilla. Kun potentiaalinen asiakas etsii palveluasi tai tuotettasi, varmistamme, että sinä näyt.

Lue lisää

Rakenna brändisi tunnettuutta visuaalisten mainosten avulla, jotka näkyvät Googlen Display-verkostossa, joka tavoittaa yli 90 % internetin käyttäjistä. 

Lue lisää

Esittele verkkokauppasi tuotteita suoraan Googlen hakutuloksissa ja tavoita ostohakuiset asiakkaat juuri oikealla hetkellä. 

Lue lisää

Miksi Google Ads -mainonta on niin tehokasta?

 

  • Tavoitat asiakkaasi oikeaan aikaan. Kun potentiaaliset asiakkaasi tekevät haun Googlessa, on heillä usein jokin selkeä aikomus, kuten osto, vaihtoehtojen vertailu tai lisätiedon etsiminen. Google Ads -mainonnalla varmistat, että juuri sinun mainoksesi tavoittaa heidät tässä liiketoiminnallisesti kriittisessä pisteessä.  
     

  • Maksimoitu ROI ja ROAS. Googlessa et maksa mainonnan näkyvyydestä, vaan mainoksen klikkauksista – käytännössä maksat siis aidosta kiinnostuksesta. Tämä varmistaa, että jokainen mainontaan käytetty euro on tehokkaasti käytetty euro. 
     

  • Reaaliaikainen seuranta ja optimointi. Mainonnan tuloksien reaaliaikainen seuranta mahdollistaa tehokkaan mainonnan optimoinnin, mikä lisää Google-mainonnan toimivuutta ja laskee sen kustannuksia. 

 

Oletko epävarma siitä, mikä Google-mainonnan muoto palvelisi parhaiten juuri sinun liiketoimintasi tavoitteita?

 

Annamme mielellämme asiantuntijanäkemyksemme. 

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Ota yhteyttä
bottom of page