top of page

Google Ads -hakusanamainonta

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä, houkuttele uusia asiakkaita ja lisää myyntiäsi tavoittamalla ostoaikeissa olevat ihmiset.

Google Ads -hakusanamainonta tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa juuri ne ihmiset, jotka etsivät aktiivisesti tuotteitasi tai palveluitasi ei siis ihme, että hakusanamainonta on yksi aikamme tehokkaimmista myyntivälineistä.

Tavoita, myy, menesty.

mitä hyötyä hakusanamainonnasta on?

google ads -hakusanamainonta
Google Display
 • Saat kilpailuetua. Googlen ensimmäinen hakutulossivu kerää yli 90 % kaikista
  klikeistä – 
  ensimmäisellä sivulla näkyvillä yrityksillä on selvä kilpailuetu.
   

 • Maksat vain tuloksista. Mainoksen näkyvyys ei itsessään maksa mitään, sillä
  maksat vain mainoksesi klikkauksista – käytännössä maksat siis vain aidosta
  kiinnostuksesta.
   

 • Teet tavoitteitasi tukevaa mainontaa. Lisää käyntejä verkkosivuillesi tai kivijalkamyymälääsi, kasvata ajanvarausten, tarjouspyyntöjen tai muiden haluttujen yhteydenottojen määrää.
   

 • Näytät mainoksesi valitsemallesi kohderyhmälle. Kohdennetut mainoskampanjat parantavat mainoksen tehokkuutta ja lisäävät konversiomahdollisuuksia.
   

 • Tehostat mainontaa optimoinnilla. Mainonnan tuloksien reaaliaikainen seuranta mahdollistaa tehokkaan mainonnan optimoinnin, mikä lisää mainonnan toimivuutta ja laskee sen kustannuksia.
   

 • Sovitat mainonnan juuri yrityksesi tarpeisiin. Google Ads -mainonta on joustavaa ja skaalautuvaa, minkä ansiosta se palvelee monipuolisesti niin pieniä kuin suuria yrityksiä sekä erilaisia liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita.
   

 • Se on tehokas työkalu kansainvälistymiseenAvainsanojen suunnittelun ja maantieteellisten kohdennusten avulla tavoitat Googlen käyttäjät maailmanlaajuisesti.

ulkoista yrityksesi hakusanamainonta sertifioiduille asiantuntijoille.

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

Aloita Google Ads -hakusanamainonta ja

kasvata liiketoimintaasi tavoittamalla

oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Ota yhteyttä
bottom of page