top of page

Google MY BUSINESS

Kasvata yrityksesi digitaalista jalanjälkeä ja tee vaikutus ensisilmäyksellä. Primaqin Google My Business -hallintapalvelu tarjoaa kuukausittaisen ylläpidon, sisällöntuotannon ja reaaliaikaisen interaktion asiakaspalauteiden kanssa. Tuotamme myös tarpeisiisi ammattitason still- ja videokuvaukset, jotka tuovat brändisi eloon ja houkuttelevat asiakkaita vierailemaan juuri sinun yrityksessäsi.

Vahvista yrityksesi löydettävyyttä Googlessa

Tiedämme, että paikallinen näkyvyys on erittäin tärkeä tekijä yrityksien menestykselle verkossa. Google My Business on tehokas työkalu, joka voi parantaa merkittävästi yritysten näkyvyyttä hakutuloksissa ja karttapalveluissa. Tiedämme myös että se vaatii jatkuvaa ja aktiivista työtä ja tilin hallintaa.

Ravintoloille ja muille palvelualan yrityksille, kuvien merkitys on korvaamaton. Herkulliset, ammattimaisesti otetut kuvat ruokalistasi annoksista voivat olla ratkaiseva tekijä, kun asiakkaat valitsevat ruokailupaikkaa Google My Business -profiilisi kautta. Me varmistamme, että profiilissasi on vastustamattomia kuvia, ajantasaiset yhteystiedot, puhelinnumerot ja aukioloajat – kaikki mitä tarvitaan, jotta asiakkaasi löytävät sinut helposti ja nopeasti.

88 %
kuluttajista, jotka etsivät paikallista yritystä mobiililaitteella, joko soittavat tai vierailevat yrityksessä 24 tunnin kuluessa.

86 %
ihmisistä etsii yrityksen sijaintia Google Mapsin avulla

PAIKALLINEN näkyvyys JA LIIDIEN HANKINTA

Paikallisen näkyvyyden merkitys perustuu siihen, että nykyaikaiset kuluttajat käyttävät internetiä löytääkseen tuotteita ja palveluita lähialueeltaan. Kun kuluttajat tekevät niin sanottuja löytöhakuja, he eivät etsi tiettyä yritysnimeä, vaan yleisiä termejä, jotka liittyvät heidän tarpeisiinsa, kuten "kahvila" tai "paras autokorjaamo". Tällaiset haut ovat paikallisten yritysten kannalta erityisen tärkeitä, koska ne tarjoavat mahdollisuuden tavoittaa asiakkaita, jotka ovat jo kiinnostuneita tietyntyyppisistä palveluista tai tuotteista.

Google My Business ei ainoastaan nosta yritystäsi korkeammalle hakutuloksissa, vaan rakentaa myös luottamusta ja ylläpitää asiakassuhteita – molemmat näistä ovat elintärkeitä liiketoiminnan kasvun kannalta. Google My Business palvelumme on yksi osa onnistuneeseen digitaaliseen markkinointiin.

Google My Business palvelu
Google Ads

lisääntynyt Näkyvyys Hakutuloksissa ja Karttapalveluissa

Google My Business auttaa yritystä tulemaan paremmin löydetyksi Googlen hakukoneessa ja Google Mapsissa. Kun yrityksen tiedot on syötetty oikein ja niitä päivitetään säännöllisesti, se parantaa mahdollisuuksia sijoittua korkealle hakutuloksissa, mikä tekee yrityksestä helpommin löydettävän potentiaalisille asiakkaille.

Asiakassuhteen- sekä vuorovaikutuksen vahvistaminen

Asiakkaat voivat jättää arvosteluja ja kysymyksiä suoraan Google My Business -profiiliin, ja yritys voi vastata niihin. Tämä suora kanava asiakkaiden ja yrityksen välillä auttaa rakentamaan luottamusta ja uskollisuutta sekä antaa yritykselle arvokasta palautetta palveluista ja tuotteista.

REAALIAIKAISET TIEDOT JA NIIDEN PÄIVITYS

Google My Business mahdollistaa yrityksen tärkeiden tietojen, kuten aukioloaikojen, sijainnin, palveluiden ja tuotteiden päivittämisen reaaliajassa. Etenkin poikkeustilanteissa, kuten loma-aikoina tai erityistapahtumien aikana, yritys voi ilmoittaa muuttuneista aukioloajoistaan nopeasti ja helposti, mikä palvelee asiakkaiden tarpeita ja vähentää mahdollisia väärinkäsityksiä.

Kilpailuedun vahvistaminen

Monet pienet ja keskisuuret yritykset eivät hyödynnä GMB:tä täysimääräisesti. Aktiivinen ja hyvin hoidettu GMB-profiili voi antaa yritykselle etumatkaa kilpailijoihin nähden, sillä se osoittaa yrityksen olevan aktiivinen, ajantasainen ja asiakaslähtöinen.

tarjoukset ja kampanjat

Google My Business mahdollistaa tarjousten ja kampanjoiden esittelyn suoraan hakutuloksissa, mikä voi lisätä myyntiä ja houkutella uusia asiakkaita erikoistarjouksilla.

GOOGLE MY BUSINESS JULKAISUT

Yritykset voivat luoda postauksia GMB-profiiliin, jolloin ne voivat viestiä ajankohtaisista asioista ja pysyä asiakkaidensa mielessä.

​miksi valita primaq?

Google My Business

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

Älä jää jälkeen digitaalisen kaupankäynnin kehittymisessä  

Intohimomme on hyödyntää Googlen monipuolisia palveluita teidän liiketoimintanne kasvattamiseen. Meillä on erityisosaamista Google Ads -hakusanamainonnassa, Display-mainonnassa sekä Shopping-mainonnassa – kaikki sisältömme on optimoitu parhaan mahdollisen näkyvyyden saavuttamiseksi. Me tunnemme Googlen palvelut läpikotaisin ja käytämme tätä tietotaitoa rakentaaksemme teille räätälöityjä digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja, jotka tuottavat tuloksia.

Valitsemalla meidät varmistatte, että jokainen mainos ja kampanja on suunniteltu huolella ja tavoittaa halutun kohdeyleisönne tehokkaasti.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Yhteystiedot
bottom of page