top of page

pinterest-markkinointi

Digitaalisessa ympäristössä, jossa kilpailu asiakkaista kovenee jatkuvasti, on entistä tärkeämpää erottua joukosta. Pinterest tarjoaa yrityksille juuri tätä mahdollisuutta, yhdistämällä visuaalisen voiman kohdennettuun yleisöön. 

Visuaalinen sisältö on tehokas tapa tavoittaa ja sitouttaa yleisö. Pinterestissä yritykset voivat esitellä tuotteitaan ja palveluitaan kiehtovalla ja inspiroivalla tavalla, rakentaen samalla vahvaa brändinäkyvyyttä. Sen sijaan, että kuluttajat selaisivat sisältöä passiivisesti, he tulevat Pinterestiin etsimään aktiivisesti inspiraatiota ja ratkaisuja. Tämä luo yrityksille otollisen tilaisuuden esitellä tarjontaansa juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat ovat valmiita ostamaan. 

Pinterestin voima ei rajoitu pelkästään inspiraatioon, vaan se on myös vahva väline liikenteen ohjaamiseen. Kun käyttäjät löytävät kiinnostavaa sisältöä, he voivat klikata suoraan yrityksen verkkosivustolle, mikä johtaa korkeampaan konversioprosenttiin ja myynnin kasvuun. 

Pinterest-markkinointi
Pinterest-markkinointi

Millaisille yrityksille pinterest-markkinointi sopii?

Pinterest on tehokas väline yrityksille, jotka haluavat kasvattaa näkyvyyttään, liikennettään ja myyntiään visuaalisen markkinoinnin kautta. Se tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda yhteyksiä yleisöön ja saavuttaa liiketoiminnan tavoitteita. 

 

Pinterest on erityisen tehokas alusta vähittäiskaupoille, sisustajille, matkailualalle ja kaikille, jotka tarjoavat tuotteita ja palveluita, jotka voi visualisoida houkuttelevasti. Etsitkö paikkaa jakaa uusimmat muotitrendit, herkulliset reseptit, matkavinkit tai sisustusideat? Pinterest antaa yrityksellesi mahdollisuuden esitellä tarjontansa visuaalisesti innostuneelle ja aktiiviselle yleisölle, joka on valmis ottamaan inspiraation ja muuttamaan sen toiminnaksi. 

Sosiaalisen median markkinointi

visuaalinen
brändäys

Pinterest on erityisen voimakas alusta visuaalisen brändäyksen rakentamisessa. Korkealaatuiset kuvat ja infografiikat vahvistavat brändi-identiteettiä ja tekevät siitä tunnistettavan. 

liikenteen kasvattaminen

Kun käyttäjät kiinnostuvat Pin-taulusta tai yksittäisestä Pin-kuvasta, he voivat napsauttaa suoraan yrityksen verkkosivustolle. Tämä voi kasvattaa verkkosivuliikennettä merkittävästikin.  

mahdollisuus mainontaan

Pinterest tarjoaa laajan valikoiman mainostustyökaluja, kuten sponsoroituja Pins-kuvia ja videotallenteita, joiden avulla yritykset voivat kohdistaa mainontansa tarkasti halutulle yleisölle. 

pitkäaikainen näkyvyys

Toisin kuin monissa muissa sosiaalisen median alustoissa, Pinterestissä sisältö voi pysyä suosiossa pitkään ja saada liikennettä kuukausia tai jopa vuosia sen julkaisemisen jälkeen. 

ostoaikeen ymmärtäminen

Koska monet Pinterestin käyttäjät käyttävät alustaa inspiraation lähteenä ja suunnittelutyökaluna, yritykset saavat arvokasta tietoa asiakkaidensa ostoaikeista ja preferensseistä. 

myynnilliset työkalut

Pinterestin Rich Pins -ominaisuudet, kuten tuotepinnit, mahdollistavat hinnan, saatavuuden ja tuotetiedon esittämisen suoraan Pinissä, mikä voi tehostaa myyntiä. 

miksi valita primaq?

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
 • Kuinka paljon blogiteksti maksaa?
  Palvelun lopullinen hinta määräytyy tilatun työmäärän laajuudesta riippuen eli sisältääkö se esimerkiksi pelkän tekstin tuottamisen vai avaimet käteen -periaatteella kaikkeen lopputulokseen tarvittavan materiaalin tuottamisesta tekstin julkaisuun. Yhden blogitekstin hinta on alk. 900 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan sekä annettuihin materiaaleihin perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, hakukoneoptimoidun blogitekstin tuottaminen ja sen hyväksyttäminen asiakkaalla.
 • Kuka blogitekstimme kirjoittaa?
  Digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinninasiantuntijamme. Jos olet jo asiakkaamme, on kirjoittaja todennäköisesti joku oman asiantuntijatiimisi jäsenistä, jolloin asiantuntijat ovat jo valmiiksi perehtyneet yritykseesi, toimialaasi ja alasi terminologiaan. Blogiteksti käy aina useamman silmäparin läpi parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.
 • Mitä hyötyä yritysblogista on?
  Yritysblogista on useita hyötyjä, joista yksi merkittävimmistä on ehdottomasti orgaanisen hakukonenäkyvyyden parantaminen, ja sen myötä verkkosivuliikenteen kasvattaminen– tämä edellyttää kuitenkin sen, että tuotettava sisältö on hakukoneoptimoitua.Olemme esimerkiksi nostaneet itsemme ja asiakkaamme tiettyjen hakusanojen kärkeen pelkällä blogisisällöntuotannolla. Blogilla on kuitenkin myös lukuisia muita arvokkaita hyötyjä, kuten brändin rakentaminen ja asiantuntijamaineen vahvistaminen, potentiaalisten asiakkaiden houkutteleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen tarjoamalla arvokasta ja informatiivista sisältöä. Yritysblogi on äärimmäisen tehokas digimarkkinoinnin työkalu, joka tuo yrityksen liiketoiminnalle pitkäaikaista hyötyä.
 • Kuinka usein blogikirjoituksia tulisi julkaista?
  Yritysblogiin kannattaa julkaista postauksia säännöllisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei määrä korvaa koskaan laatua. Sopiva julkaisutahti riippuu siissiitä, kuinka paljon yrityksellä on sanottavaa ja kenelle. Blogitekstejä voidaan kuitenkin tuottaa hyvin moninaisesti eri aiheista, joten suosittelemmekin yleensä aina, että yritys julkaisisi vähintään yhden blogitekstin joka kuukausi.
 • Mitä aiheita blogissa kannattaa käsitellä?
  Yritysblogissa voi käsitellä monipuolisesti eri aiheita, jotka ovat relevantteja kohdeyleisölle ja tukevat yrityksen tavoitteita. Näitä ovat mm. tuotetiedot ja käyttövinkit, alan trendit ja uutiset, asiakastarinat ja suositukset, asiantuntijatekstit, henkilöstöesittelyt, yrityksen tausta ja arvot sekä ajankohtaiset aiheet, jotka herättävät kiinnostusta. Tärkeintä on tarjota arvoa ja hyötyä lukijoille samalla kun edistetään brändiä ja liiketoiminnan tavoitteita.
 • Mitä TikTok-markkinointi maksaa?
  Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti, jolloin palvelun kuukausiveloitus määräytyy orgaanisen sisällön ja mainonnan määrän perusteella. TikTok-videon hinta on alk. 600 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, TikTok-tilin freesaus ja moderointi, sisällöntuotanto sekä tulosten raportointi. Palvelun hinta ei sisällä mainoskampanjaan käytettävää budjettia. Miltä kuulostaisi 400 000 näyttökerran saaminen 1800 € hinnalla? Hinta sisältää 2 TikTok-videota ja mainosbudjetin. Yhden näyttökerran hinta olisi käytännössä 0,004 €. Mitä muuta kautta saat näyttöjä tällaisella hinnalla?
 • Mitä TikTok-tilin moderointi pitää sisällään?
  Primaq huolehtii siitä, että asiakkaan tileille tulleisiin viesteihin ja kommentteihin vastataan ja reagoidaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Moderoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä sosiaalisen median kanavissa vuorovaikutus on ensisijaisen tärkeää ja tilit toimivat yhtenä asiakaspalvelukanavana. Osalle yrityksistä sosiaalinen media on jopa kaikkein tärkein asiakaspalvelukanava.
 • Miten tuotatte TikTok-videoita?
  Paras käytäntö TikTok-videoiden tuottamiseen riippuu asiakkaan liiketoiminnasta, tarjoomasta, tavoitteita ja resursseista. Voimme tuottaa videoita joko yrityksen omista valmiista materiaaleista tai kuvaamalla materiaalit itse asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia trendejä ja mukauttavat sisältöä yrityksen viestintätyyliin ja kohdeyleisöön sopivaksi. TikTok-videosta luodaan käsikirjoitus, jonka pohjalta videon sisältö tuotetaan ja editoidaan hyödyntäen tekstiä, audiota ja erilaisia tehosteita. Noudatamme videoiden ääni- ja musiikkisuunnittelussa tekijänoikeuslakeja, jotka pätevät kaikkiin yritysten julkaisemiin sosiaalisen median sisältöihin. Valmis video tarkistutetaan asiakkaalla, minkä jälkeen hyväksytty video julkaistaan sovittuna ajankohtana liittäen kuvatekstiin relevantit hashtagit parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Huolehdimme myös tilin moderoinnista ja vastaamme kommentteihin ja viesteihin. Tällä prosessilla ja säännöllisellä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa varmistetaan, että sisältö on laadukasta, sitouttavaa ja linjassa yrityksen viestinnän kanssa.
 • Onko TikTok oikea kanava yrityksellemme?
  TikTokin sopivuus riippuu monista tekijöistä, joista olennaisimpana se, millaista liiketoimintaa yrityksenne harjoittaa, mitä se tarjoaa ja kenelle. TikTokin suosio on räjähdysmäinen, ja sieltä tavoittaakin ihmisiä nykyään useista eri ikäluokista. Jos kohdeyleisönne koostuu pääasiassa nuoremmista ihmisistä, ja erityisesti Z-sukupolven edustajista, on TikTok teille aivan ehdoton kanava.
 • Miten TikTokissa voi menestyä?
  TikTokissa trendien aallonharjalla pysyminen on kokopäivätyötä – se vaatii jatkuvaa seurantaa ja luovuutta. TikTokin päivittäisten trendientutkiminen auttaa pysymään ajantasalla siitä, mikä kiinnostaa käyttäjiä juuri nyt. Tärkeää on luoda myös omaa, uniikkia sisältöä, joka sopii brändillesi ja tavoitteillesi. Vuorovaikutus yleisön kanssakommenttien ja viestien kauttaauttaa vahvistamaan yhteyttä seuraajiisi. Kaiken kaikkiaan,TikTokissa menestyminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ajankohtaisuutta; luovan, aidon ja erottuvan sisällön tuottaminen ja trendeihin tarttuminenvahvistaa positiivisesti brändimielikuvaa.
 • Paljonko somemainontaan kannattaa laittaa rahaa?
  Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mainonnan budjettia miettiessä tulee ottaa huomioon mm. yrityksen tavoitteet, kohdeyleisö, kilpailutilanne, valitut mainosalustat, kampanjan kesto ja mittarit. Budjetti voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä, mutta lähtökohtaisesti somemainonta on yritykselle kuin yritykselle aina kaikkein edullisin tapa mainostaa. Eri vaihtoehtojen testausja jatkuva optimointi ovat avainasemassa, kun määritetään, millainen budjetti toimii parhaiten liiketoiminnan tarpeiden kannalta. Annamme asiakkaalle aina oman ehdotuksemme sopivasta mainosbudjetista.

Kun inspiraatio kohtaa asiantuntemuksemme, syntyy tuloksia 

Pinterest avaa ovet maailmaan, jossa visuaalisuus kohtaa ostovalmiit kuluttajat. Me olemme valmiita muuntamaan tämän yhdistelmän konkreettisiksi tuloksiksi. 

Tehosta pinterest-markkinoinnin tuloksellisuutta näillä digimarkkinointipalveluilla

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
Ota yhteyttä
bottom of page