top of page

MIKÄ PRIMAQ?

Me olemme energinen ja aikaansaava markkinointitoimisto. Pääjuttumme on laadukas ja orgaanisesti toimiva somesisältö oikealle yleisölle oikeaan aikaan. Someassari-palvelumme on Suomen ensimmäinen sosiaalisen median sisällöntuotantoa tarjoava palvelu. Tarinamme sai alkunsa tapahtumista vuonna 2009, jonka jälkeen toimintamme on pikkuhiljaa siirtynyt täysin digitaaliseen markkinointiin. Nykyään asiakkaidemme somesisältöjä on tuottamassa 21-henkinen intohimoinen ja moniosaava tiimi. 
 

Vuosien varrella olemme hallinnoineet somessa satoja yritystilejä ja niiden datoja. Meiltä löytyy siis kokemusta alalta kuin alalta ja tietoa siitä, millainen sometekeminen toimii missäkin tilanteessa. Me tartumme tuumasta toimeen ja kokeilemme rohkeasti uutta. Tähtäämme aina pitkiin asiakassuhteisiin – nykyisistä asiakkaistamme iso osa onkin kulkenut matkassamme ihan alusta asti. Löydetään yhdessä teidänkin yrityksellenne oikea tapa olla esillä! 
 

Primaq Group Oy Logo

 Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on.

 

Työntekijöissämme arvostamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Meille tullaan erilaisilla taustoilla, mutta kovalla motivaatiolla. Arvostamme erilaisia persoonia, ja tässä työssä pitääkin löytyä vähän luonnetta! Aitous on se juttu. Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta. 
 

 Arvot 

Yhteistyö

Parhaat ideat syntyvät usein yhteistyön tuloksena.  
 

Yhteistyö on meille elämäntapa, oli kyse sitten sisäisestä tiimityöskentelystä tai asiakastyöstä. Meillä ei tuijoteta kenenkään titteleitä tai koulutustaustaa – meillä työt tehdään yhdessä. Jokaisen omia vahvuuksia hyödyntämällä pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön parasta mahdollista osaamista. 

Onko sinulla meille yhteistyöehdotus? Ota meihin yhteyttä ja kerro siitä tarkemmin! 

Kestävä kehitys

Olemme osa ympäristöämme ja ympäristömme on osa meitä.  
 

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat liiketoimintamme kulmakiviä. Oli kyse sitten taloudellisesta-, ekologisesta- tai sosiaalisesta kestävyydestä, kehitämme liiketoimintaamme aina niin, että toimimme vastuullisesti jokaisella toimintamme tasolla. 
 

Tervetuloa tutustumiskierrokselle toimistoomme tästä! 

 

Asiakas-
kokemus

Asiakaskokemus on meille kaikista tärkeintä.  
 

Asiakkaidemme tarpeet ja mieltymykset ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä. Someassari-palvelummekin on itseasiassa saanut aikoinaan alkunsa asiakkaamme pyynnöstä tehdä heille sosiaalisen median sisällöntuotantoa. Meillä kaikki lähtee aina liikkeelle kokonaisvaltaisesta tutustumisesta asiakkaaseen – aito ymmärrys on yksi hedelmällisen asiakassuhteen elinehdoista.  
 

Haluatko sinäkin Primaq-tason asiakaskokemuksen? Tutustu Someassari-palveluumme ja jätä tarjous- tai soittopyyntö

4,4 / 5 "Kuinka tyytyväisiä olette Someassari-palveluun?"

Primaq asiakastyytyväisyyskysely 10 / 2021

Rohkeus

Emme olisi tässä ilman rohkeuttamme toimia tiukissakin tilanteissa. 
 

Olemme ponnistaneet pienessä ajassa suuria harppauksia eteenpäin niin palveluidemme kuin työskentelytapojemmekin osalta. Meillä on rohkeutta kasvaa ja kokeilla uutta, kehittää ja ottaa riskejä sekä luoda uusia toimintamalleja ja palveluita – sekä tehdä pähkähullultakin kuulostavia asioita.  
 

Kun me sanomme olevamme rohkeita, me myös todella tarkoitamme sitä. Klikkaa tästä ja katso vaikka itse. 

bottom of page