Tiimimme

Paula Virrankoski

"Moi! Minä olen Paula, vastaan Primaqilla markkinoinnillisista jutuista. Minulla on päävastuu meidän viestinnästämme – suunnittelen ja tuotan sisältöä pääasiassa sometileille, kotisivuille, blogiin sekä myynti- ja markkinointimateriaaleihin. Tehtäväni on pukea sanoiksi, mitä ajamme takaa. Primaqin omien juttujen lisäksi hoidan paljon asiakkaidemme viestintää: somepäivityksiä, artikkeleita, henkilöesittelyjä, referenssitekstejä... Paljon siis kirjoittelen tekstejä. Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja pitänyt sitä yhtenä tärkeimmistä keinosta ilmaista itseäni. Lapsena äidinkielentunnit olivat ihan lemppareita ja nuorempana kirjoitin omaa blogia monta vuotta. Joskus salaa edelleen harmittelen, että lopetin sen.

Lisäksi hoidan asiakaspalvelua sekä tapahtumien koordinointia. Mietin, kuka tekijä sopisi millekin keikalle ja milloin mitkäkin iPadit pitää muistaa viedä. Hr-puoli kiinnostaa minua ylipäätään kovasti. Olen ihmisläheinen, sanavalmis ja melkoinen social butterfly. Tunnen olevani omimmillani sosiaalisissa tilanteissa, ja erilaiset ihmiset inspiroivat ja kiinnostavat minua. Rakastan asiakastapaamisia ja face-to-face-kohtaamisia. Primaq-urani aikana minun on tullut tehtyä satoja tapahtumia. Muistan vieläkin kuinka paljon ensimmäinen promokeikkani jännitti minua: kyse oli ilmapallojen jakamisesta. Nyt uskallan astua suurenkin yleisön eteen mikki kädessä. 

 

Olen pienestä pitäen ollut melko itseohjautuva, määrätietoinen ja hassutteleva. Tunnen voimakkaasti kaikki tunteet ja teen täysillä sitä, mikä on minulle tärkeää. Rakastan, kun Primaqilla saan vapaasti olla tätä kaikkea."

 
 

Tia-Maria Teikari

"Olen Tia ja vastaan Primaqin myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Vastuualueeni on koordinoida myyntiä: miten, missä ja milloin lähestytään ketäkin. Lähestyn lähinnä uusia potentiaalisia asiakkaita, ja mietin aktiivisesti mahdollisia yhteistöitä. Työnkuvaani kuuluu kontaktien keräämistä, lähestymisiä ja niiden seurantaa. Jossain määrin autan myös hallinnollisissa asioissa. Yksi lempiasioista työssäni onkin sen monipuolisuus, ja mahdollisuus vaikuttaa omiin työskentelytapoihin.

 

Opin tekemällä. Aloitin Primaqilla oppisopimuksella vuonna 2016. Sain merkonomin paperit ja parhaan mahdollisen sisäänajon työpaikkaani. Vuosien varrella olen myynnin lisäksi tehnyt valtavasti tapahtumia, ja koen, että siitä on valtava apu myyntityössäni. Tunnen toimintatapamme, työntekijämme, tapahtumiin liittyvät käytännön seikat sekä usean asiakkaamme meiningin. 

 

Lempiasioita työssäni ovat uusien ihmisten tapaaminen ja syventyvät asiakassuhteet. Ainiin ja tietysti, meidän ihan paras työporukka. Työkavereiden lisäksi olemme oikeita ystäviä, ja koen, että se vahvistaa meitä palveluntarjoana. Täydennämme toisiamme kukin omilla vahvuuksillamme ja aidosti tykkäämme siitä, mitä teemme.

 

Persoonana olen helposti lähestyttävä, huikealla huumorilla varustettu, iloinen ja rohkea. Otan uudet haasteet innolla vastaan ja työssäni minua vie eteenpäin onnistumisen tunteet. En kuitenkaan lannistu helposti, vaan pidän pään kylmänä haastavissakin tilanteissa."

 

Laura Mytty

"Moikka! Olen Laura, tiimin uusin vahvistus. Vastaan Primaqilla markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja myyntikoulutuksista. Laadin siis käytännössä tavoitteiden mukaiset suunnitelmat, jotka määrittävät tarvittavat toimenpiteet ja luovat perustan markkinoinnin tekemiselle. Lisäksi tuotan asiakasyrityksille vaikuttavaa ja visuaalista sisältöä Someassari-palvelun parissa. Asiakkaille tuotettava sisältö vaihtelee aina somepostauksista maksettuun mainontaan.

 

Olen kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta myynnistä niin kuluttajien kuin yritysten parissa. Selvät vahvuuteni työelämässä ovat ”can do” -asenne, korkea työmoraali, kunnianhimo, asiakaslähtöisyys ja uudistumiskyky. 

 

Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja markkinoinnin johtamisen loppuvaiheen maisteriopiskelija. Minulle on ollut aina selvää se, että haluan työskennellä ihmisten ja luovuuden parissa. Tiimipelaajana minua kuvaavat parhaiten sanat: ihmiskeskeisyys, positiivisuus, toimeliaisuus ja avuliaisuus – autan ja kannustan aina kun vain voin!

 

Koen suurimpana intohimonani markkinoinnin kehittämisen ja asiakaskokemuksen edistämisen – juuri näitä intohimon kohteita pääsenkin toteuttamaan Primaqilla."

 

Anu Wiio

”Olen Anu, Primaqin perustaja. Astuin alalle vuonna 2009. Vastaan meillä hallinnollisista hommista (on muuten hyvä keino oppia matikkaa: ala hoitamaan itse kaikki palkoista laskutukseen!), asiakaskyselyiden tekemisestä, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Eniten olen yhteydessä olemassa oleviin asiakkaisiimme. Lisäksi toteutan kotisivuja ja teen hakukoneoptimointia sekä Primaqille että meidän asiakkaillemme. 

Olen toiselta koulutukseltani lähihoitaja – se on aina ollut minulle selvää, että haluan työskennellä ihmisläheisesti. Lisäksi olen käynyt markkinoinnin johtamisen tutkinnon Markkinointi-instituutissa. Valitsin tutkintoon vahvasti brändäämiseen liittyvää sisältöä sillä aihealue on lähellä sydäntäni. Nämä kaksi tutkintoa ovat erilaisia, mutta täydentävät toisiaan yllättävän hyvin. Lähihoitajan koulutuksessa pääpointteja ovat yksilön huomioiminen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena – tätä ajattelua tarvitaan myös markkinoinnin ja myynnin puolella, eikö? 

 

Työ markkinoinnin ja myynnin parissa on ollut pienestä pitäen minulle tärkeää: ensimmäinen ”yrityksen” perustin 8-vuotiaana, kun laitoin kiskan pystyyn pihavarastoon. Jouluisin toimin tonttuna ja kesäisin myin itse kerättyjä kukkakimppuja ovelta ovelle. Olen aina tiennyt, että yrittäminen on minua varten!

Minulle on tärkeää rakentaa nykyaikaista työkulttuuria, jossa vallitsee tiimihenki ja henkilöstö voi hyvin. Arvostan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja uuden oppimista. Meillä on esimerkiksi toimistolla oma minikirjasto, josta löytyy aina uusimmat alaamme koskevat eepokset. Me haluamme aina tarjota asiakkaillemme uusinta osaamista asiakaskohtaamisiin, myynninedistämiseen ja markkinointiin niin verkossa kuin jalkautuessame kentälle. 

 

Mielestäni positiivisella energialla ja tekemisen meiningillä päästään pitkälle! Jokainen jättää itsestään jäljen/fiiliksen kaikissa kohtaamisissa. Millaisen jäljen sinä jätät?"

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube