Tiimimme

Paula Virrankoski

"Moi! Minä olen Paula, vastaan Primaqilla markkinoinnillisista jutuista. Minulla on päävastuu meidän viestinnästämme – suunnittelen ja tuotan sisältöä pääasiassa sometileille, kotisivuille, blogiin sekä myynti- ja markkinointimateriaaleihin. Tehtäväni on pukea sanoiksi, mitä ajamme takaa. Primaqin omien juttujen lisäksi hoidan paljon asiakkaidemme viestintää: somepäivityksiä, artikkeleita, henkilöesittelyjä, referenssitekstejä... Paljon siis kirjoittelen tekstejä. Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja pitänyt sitä yhtenä tärkeimmistä keinosta ilmaista itseäni. Lapsena äidinkielentunnit olivat ihan lemppareita ja nuorempana kirjoitin omaa blogia monta vuotta. Joskus salaa edelleen harmittelen, että lopetin sen.

Lisäksi hoidan asiakaspalvelua sekä tapahtumien koordinointia. Mietin, kuka tekijä sopisi millekin keikalle ja milloin mitkäkin iPadit pitää muistaa viedä. Hr-puoli kiinnostaa minua ylipäätään kovasti. Olen ihmisläheinen, sanavalmis ja melkoinen social butterfly. Tunnen olevani omimmillani sosiaalisissa tilanteissa, ja erilaiset ihmiset inspiroivat ja kiinnostavat minua. Rakastan asiakastapaamisia ja face-to-face-kohtaamisia. Primaq-urani aikana minun on tullut tehtyä satoja tapahtumia. Muistan vieläkin kuinka paljon ensimmäinen promokeikkani jännitti minua: kyse oli ilmapallojen jakamisesta. Nyt uskallan astua suurenkin yleisön eteen mikki kädessä. 

 

Olen pienestä pitäen ollut melko itseohjautuva, määrätietoinen ja hassutteleva. Tunnen voimakkaasti kaikki tunteet ja teen täysillä sitä, mikä on minulle tärkeää. Rakastan, kun Primaqilla saan vapaasti olla tätä kaikkea."

 
 

Tia-Maria Teikari

"Olen Tia ja vastaan Primaqin myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Vastuualueeni on koordinoida myyntiä: miten, missä ja milloin lähestytään ketäkin. Lähestyn lähinnä uusia potentiaalisia asiakkaita, ja mietin aktiivisesti mahdollisia yhteistöitä. Työnkuvaani kuuluu kontaktien keräämistä, lähestymisiä ja niiden seurantaa. Jossain määrin autan myös hallinnollisissa asioissa. Yksi lempiasioista työssäni onkin sen monipuolisuus, ja mahdollisuus vaikuttaa omiin työskentelytapoihin.

 

Opin tekemällä. Aloitin Primaqilla oppisopimuksella vuonna 2016. Sain merkonomin paperit ja parhaan mahdollisen sisäänajon työpaikkaani. Vuosien varrella olen myynnin lisäksi tehnyt valtavasti tapahtumia, ja koen, että siitä on valtava apu myyntityössäni. Tunnen toimintatapamme, työntekijämme, tapahtumiin liittyvät käytännön seikat sekä usean asiakkaamme meiningin. 

 

Lempiasioita työssäni ovat uusien ihmisten tapaaminen ja syventyvät asiakassuhteet. Ainiin ja tietysti, meidän ihan paras työporukka. Työkavereiden lisäksi olemme oikeita ystäviä, ja koen, että se vahvistaa meitä palveluntarjoana. Täydennämme toisiamme kukin omilla vahvuuksillamme ja aidosti tykkäämme siitä, mitä teemme.

 

Persoonana olen helposti lähestyttävä, huikealla huumorilla varustettu, iloinen ja rohkea. Otan uudet haasteet innolla vastaan ja työssäni minua vie eteenpäin onnistumisen tunteet. En kuitenkaan lannistu helposti, vaan pidän pään kylmänä haastavissakin tilanteissa."

 

Laura Mytty

"Moikka! Olen Laura ja vastaan Primaqilla markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja myyntikoulutuksista. Laadin siis käytännössä tavoitteiden mukaiset suunnitelmat, jotka määrittävät tarvittavat toimenpiteet ja luovat perustan markkinoinnin tekemiselle. Lisäksi tuotan asiakasyrityksille vaikuttavaa ja visuaalista sisältöä Someassari-palvelun parissa. Asiakkaille tuotettava sisältö vaihtelee aina somepostauksista maksettuun mainontaan.

 

Olen kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta myynnistä niin kuluttajien kuin yritysten parissa. Selvät vahvuuteni työelämässä ovat ”can do” -asenne, korkea työmoraali, kunnianhimo, asiakaslähtöisyys ja uudistumiskyky. 

 

Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja markkinoinnin johtamisen loppuvaiheen maisteriopiskelija. Minulle on ollut aina selvää se, että haluan työskennellä ihmisten ja luovuuden parissa. Tiimipelaajana minua kuvaavat parhaiten sanat: ihmiskeskeisyys, positiivisuus, toimeliaisuus ja avuliaisuus – autan ja kannustan aina kun vain voin!

 

Koen suurimpana intohimonani markkinoinnin kehittämisen ja asiakaskokemuksen edistämisen – juuri näitä intohimon kohteita pääsenkin toteuttamaan Primaqilla."

 

Anu Wiio

”Olen Anu, Primaqin perustaja. Astuin alalle vuonna 2009. Vastaan meillä hallinnollisista hommista (on muuten hyvä keino oppia matikkaa: ala hoitamaan itse kaikki palkoista laskutukseen!), asiakaskyselyiden tekemisestä, myynnistä ja asiakaspalvelusta. Eniten olen yhteydessä olemassa oleviin asiakkaisiimme. Lisäksi toteutan kotisivuja ja teen hakukoneoptimointia sekä Primaqille että meidän asiakkaillemme. 

Olen toiselta koulutukseltani lähihoitaja – se on aina ollut minulle selvää, että haluan työskennellä ihmisläheisesti. Lisäksi olen käynyt markkinoinnin johtamisen tutkinnon Markkinointi-instituutissa. Valitsin tutkintoon vahvasti brändäämiseen liittyvää sisältöä sillä aihealue on lähellä sydäntäni. Nämä kaksi tutkintoa ovat erilaisia, mutta täydentävät toisiaan yllättävän hyvin. Lähihoitajan koulutuksessa pääpointteja ovat yksilön huomioiminen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena – tätä ajattelua tarvitaan myös markkinoinnin ja myynnin puolella, eikö? 

 

Työ markkinoinnin ja myynnin parissa on ollut pienestä pitäen minulle tärkeää: ensimmäinen ”yrityksen” perustin 8-vuotiaana, kun laitoin kiskan pystyyn pihavarastoon. Jouluisin toimin tonttuna ja kesäisin myin itse kerättyjä kukkakimppuja ovelta ovelle. Olen aina tiennyt, että yrittäminen on minua varten!

Minulle on tärkeää rakentaa nykyaikaista työkulttuuria, jossa vallitsee tiimihenki ja henkilöstö voi hyvin. Arvostan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja uuden oppimista. Meillä on esimerkiksi toimistolla oma minikirjasto, josta löytyy aina uusimmat alaamme koskevat eepokset. Me haluamme aina tarjota asiakkaillemme uusinta osaamista asiakaskohtaamisiin, myynninedistämiseen ja markkinointiin niin verkossa kuin jalkautuessame kentälle. 

 

Mielestäni positiivisella energialla ja tekemisen meiningillä päästään pitkälle! Jokainen jättää itsestään jäljen/fiiliksen kaikissa kohtaamisissa. Millaisen jäljen sinä jätät?"

 

Nina Varpenius

Moi! Vastuullani on pitää huolta siitä, että Primaqin asiakkailla on parhaat mahdolliset sosiaalisen median profiilit. Käytännössä pääsen siis ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä, miltä meidän asiakkaidemme sometilit näyttävät. Olen todella innoissani siitä, että pääsen käyttämään omaa luovuuttani ja vielä parempaa siitä tekee se, että voin sen avulla auttaa muita.

Minulla on työkokemusta monelta eri alalta, mutta roolejani on aina yhdistänyt sama tekijä — asiakaspalvelu. Siksi koenkin, että yksi suurimmista vahvuuksistani on se, että pystyn tuottamaan unohtumattomia asiakaskokemuksia toimialasta riippumatta. Koska äitini on yrittäjä ja olen kasvanut nähden sen, miten paljon oman yrityksen eteen pitää tehdä töitä, löytyy minusta myös tietynlaista yrittäjähenkisyyttä. Haluan olla enemmän kuin yrityksen työntekijä, haluan olla osa yritystä.

Markkinointi on mielestäni kiehtovaa siksi, että vaikka se on yksi yrityksen tärkeimmistä toiminnoista, on se samalla myös todella aliarvostettu osa-alue. Se onkin ehkä yksi suurimmista syistä, miksi hakeuduin opiskelemaan markkinointia. Haluan muuttaa asenteita ja näyttää konkreettisesti miksi markkinointi kannattaa. Opiskelen tällä hetkellä markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmassa ja ensi kesänä voittekin kutsua minua kauppatieteiden maisteriksi — ja no kaipa Nina käy edelleen myös.

Yksi suosikkiasioistani on saada ympärilläni olevat ihmiset nauramaa huonoilla vitseilläni ja pettämättömällä tilannetajullani. Toinen asia, josta nautin suunnattomasti, on onnistumisen tunteen kokeminen — siitä saa ihan mielettömästi virtaa. Kun tähän yhtälöön lisää vielä rohkeuden, kunnianhimon ja koko Primaqin rautaisen tiimin, on siinä ainekset saada aikaan todella hienoja asioita.  

Juulia Hemmilä

 

Heippa! Olen Juulia — yksi Primaqin sosiaalisen median sisällöntuottajista. Työnkuvaani kuuluu sisällön suunnittelu, tekstien kirjoittaminen, markkinointien laatiminen, kuvaaminen, kuvien muokkaaminen ja somesuunnitelmien tekeminen.

Opiskelen tällä hetkellä markkinointia viimeistä vuotta ja joulukuussa 2021 olisi tarkoitus valmistua markkinoinnin tradenomiksi. Markkinoinnissa minua erityisesti kiinnostaa sen visuaalinen ja luova puoli. Nämä kaksi asiaa koenkin minun suurimmiksi vahvuuksiksi. Primaqilla työni on erittäin asiakaslähtöistä ja olenkin lähes koko aiemman työurani ajan työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä.

Kukapa kuvailisi minua paremmin kuin ystäväni ja heidän sanoin olen luova, rohkea, luotettava, positiivinen ja eläväinen. Koen, että jokainen näistä asioista näkyy omalla tavallaan työpanoksessani.

Rakastan itseni haastamista ja heittäydyn rohkeasti uusiin tilanteisiin – Primaqilla tämä on mahdollista.

  © 2021 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube