top of page

Referenssit

Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina hyvin erilaisilla toimialoilla. Useat oman alansa suunnannäyttäjät ovat kääntyneet puoleemme, ja olemme hallinneet tuloksellisesti jo satoja digitaalisen markkinoinnin yritystilejä niin B2C- kuin B2B-puolella vuodesta 2016 lähtien. Tutustu työhömme, tuottamiimme materiaaleihin ja saavutuksiimme.

Ravintolan markkinointi

Annoskuvat, menujen päivittäminen, rekrytointikampanjat, liikenteen ohjaus pöytävarauksiin ja muu hektinen ravintola-alan arki on meille tuttua.  

Elintarvikkeiden markkinointi

Tuotelanseeraukset, reseptiikka, jälleenmyyjien ja kuluttajien tavoittaminen, liikenteen ohjaus verkkokauppaan, runsas ja sesongit huomioiva kuvamateriaali ja videosisällöt ovat sydäntämme lähellä.

Kansainvälinen markkinointi

Haaveiletko kansainvälistymisestä tai haluatko markkinoida kansainvälistä yritystäsi Suomen markkinoilla? We can help you – och samma på svenska!

Digitaalinen markkinointi rakennusalalla

Tilakuvat, työmaavarusteisiin pukeutuminen, kiinteistönvälitys, alan teemat ja haastavampikin sanasto sekä sisustusideat ovat hallussa. Kypärä päähän ja menoksi – olemme valmiita heittäytymään!

Kuljetusalan markkinointi

Jälleenmyyjien kontaktointi ja yhteistyökumppaneiden tiedottaminen, laadukkaat kuvat tavarantäyteisistä halleista, rekrytointikampanjat alan sesonkeihin – varastoomme on kertynyt vuosien aikana sellaista asiantuntijuutta, joka kuljettaa liiketoimintaasi eteenpäin.

Kuluttajatuotteiden digimarkkinointi

Tuotteiden ja niiden käyttötarkoitusten esittely, jälleenmyyjien haalinta ja esiintuominen, brändimielikuvan kehittäminen, sesonkien mukaiset sisällöt, monipuoliset kuvauslokaatiot ja mallit – kuluttajakäyttäytyminen ja sen ohjaaminen on meille rutiinia.

Kuluttaja tuotteiden markkinointi

Tapahtumamarkkinointi, tuotteiden ja palveluiden esittely, ajanvarauskalenteriin ohjaaminen, laadukkaat kuvat, tiheään vaihtuvat kampanjat ja sesonkien huomioiminen – you name it.

Digitaalinen markkinointi

Monimutkaisen ammattikielen pukeminen helposti ymmärrettävään muotoon, asiantuntijatekstit, palveluiden markkinointi sekä tuote- ja henkilöstöesittelyt luonnistuvat meiltä vaivattomasti.

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
Ota yhteyttä
bottom of page