top of page

Referenssit

Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina hyvin erilaisilla toimialoilla. Useat oman alansa suunnannäyttäjät ovat kääntyneet puoleemme, ja olemme hallinneet tuloksellisesti jo satoja digitaalisen markkinoinnin yritystilejä niin B2C- kuin B2B-puolella vuodesta 2016 lähtien. Tutustu työhömme, tuottamiimme materiaaleihin ja saavutuksiimme joko toimialakohtaisesti tai siirry suoraan tarkastelemaan digitaalisella markkinoinnilla aikaansaamiamme tuloksia.

ravintolakuvaus 7.jpg

Annoskuvat, menujen päivittäminen, rekrytointikampanjat, liikenteen ohjaus pöytävarauksiin ja muu hektinen ravintola-alan arki on meille tuttua.  

rakentaminen ja asuminen 3.JPG

Tilakuvat, työmaavarusteisiin pukeutuminen, kiinteistönvälitys, alan teemat ja haastavampikin sanasto sekä sisustusideat ovat hallussa. Kypärä päähän ja menoksi – olemme valmiita heittäytymään!

vapaa-aika 12.JPG

Tapahtumamarkkinointi, tuotteiden ja palveluiden esittely, ajanvarauskalenteriin ohjaaminen, laadukkaat kuvat, tiheään vaihtuvat kampanjat ja sesonkien huomioiminen – you name it.

Tuotekuvaus 2

Tuotelanseeraukset, reseptiikka, jälleenmyyjien ja kuluttajien tavoittaminen, liikenteen ohjaus verkkokauppaan, runsas ja sesongit huomioiva kuvamateriaali ja videosisällöt ovat sydäntämme lähellä.

ruotsin tuotekuvaus.jpg

Haaveiletko kansainvälistymisestä tai haluatko markkinoida kansainvälistä yritystäsi Suomen markkinoilla? We can help you – och samma på svenska!

logistiikka-ala.JPG

Jälleenmyyjien kontaktointi ja yhteistyökumppaneiden tiedottaminen, laadukkaat kuvat tavarantäyteisistä halleista, rekrytointikampanjat alan sesonkeihin – varastoomme on kertynyt vuosien aikana sellaista asiantuntijuutta, joka kuljettaa liiketoimintaasi eteenpäin.

muoti ja käyttötavarat 1.JPG

Tuotteiden ja niiden käyttötarkoitusten esittely, jälleenmyyjien haalinta ja esiintuominen, brändimielikuvan kehittäminen, sesonkien mukaiset sisällöt, monipuoliset kuvauslokaatiot ja mallit – kuluttajakäyttäytyminen ja sen ohjaaminen on meille rutiinia.

it ja teollisuus.JPG

Monimutkaisen ammattikielen pukeminen helposti ymmärrettävään muotoon, asiantuntijatekstit, palveluiden markkinointi sekä tuote- ja henkilöstöesittelyt luonnistuvat meiltä vaivattomasti.

Tuotekuvaukset yritykselle.JPG

Oletko kiinnostunut pelkistä luvuista toimialasta riippumatta? Tämä sivu on luotu juuri sinua varten – ei kuvagallerioita eikä sen kummempia selityksiä, ainoastaan vaikuttavia tuloksia.

bottom of page