etsimme SOSIAALISEN MEDIAN SISÄLLÖNTUOTTAJIA 🖤

HAE MEILLE!

Etsimme useampaa sisällöntuottajaa Someassari-palvelullemme; lisäystä luovaan tiimiimme tekemään aktiivista ja mielenkiintoista sisältöä asiakasyritystemme sosiaalisen median kanaviin. 

 

Onko kiinnostavan tekstin kirjoittaminen sinulle luontevaa? Koetko visuaalisuuden vahvuudeksesi? Oletko saanut kehuja luovuudestasi tai idearikkaudestasi? Tunnetko somealustat (Instagram, Facebook, LinkedIn) kuin omat taskusi? Mikäli tunnistit näistä itsesi, saatat olla hakemamme henkilö. 

 

Someassari-palvelumme: 

Someassari-palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa näkymiseen ja onnistumiseen. Palvelun avulla asiakasyritystemme somekanavat ovat aina aktiivisesti ajan tasalla seuraten vaihtelevia trendejä. Hallinnoimme sometilejä yritysten puolesta ja tuotamme sinne sisältöä systemaattisesti. Tutustu palveluun tarkemmin täältä. 

 

Sisällöntuottajan työtehtävät ovat monipuolisia, mutta työn pääpaino on somesuunnitelmien laatimisessa ja sisällöntuotannossa – kuvien ideoinnissa ja muokkailussa sekä tekstien kirjoittamisessa. Tässä työssä voi tulla nopeallakin aikataululla muutoksia suunnitelmiin – kuvausten aikataulu muuttuu, asiakkaalta tulee viime tingassa tärkeä päivitysehdotus tai mainoskampanja halutaankin aloittaa suunniteltua aikaisemmin.

mitä odotamme sinulta?

Sinulla on positiivinen ja motivoitunut ote työhön. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen. Pysyt sovitussa aikataulussa ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Sinulla pysyy langat käsissä ja tykkäät ottaa vastuuta työssäsi. Sinulta löytyy sujuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja osaat tuottaa kiinnostavaa ja kieliopillisesti oikeaa tekstiä. Olet valmis olemaan yhteydessä asiakkaisiin ja uskallat tarttua puhelimeen, jos tarve vaatii! Osaat omaksua erilaisten brändien tapoja kommunikoida. Tunnet sosiaalisen median mahdollisuudet ja osaat käyttää kanavien ominaisuuksia monipuolisesti. Odotamme kokemusta erityisesti Facebookin, Instagramin ja LinkedInin hallinnasta. 

 

Toivomme alaan liittyviä korkeakouluopintoja tai vähintään kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme valokuvaus- ja edintointitaitoja, kokemusta somekanavien mainostyökalujen käytöstä sekä graafisten työkalujen hallintaa. 
 

mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme inspiroivan ja energisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit!

Työ on tuntiperusteista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtunteihisi ja sitä kautta palkkaasi.

 

Sinut opastetaan alkuun, ja tiimimme on aina tukena työssäsi. Kun olet päässyt vauhtiin, annamme mahdollisuuden etätyöskentelyyn.  

Rekryn aikataulu: 

Hakemuksia käydään läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja paikkoja täytetään sitä mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Haku päättyy 31.8.2021, käsittelemme kaikki hakemukset 15.9.2021 mennessä. 

 

Kiinnostuitko?  

Tee meille vapaamuotoinen hakemus ja vakuuta meidät! 😍
Liitä mukaan CV ja halutessasi portfoliosi ja Instagram-nimesi. Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen: paula.virrankoski@primaq.fi