top of page

REKRY

Tervetuloa rekrysivullemme! Primaq on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka auttaa yrityksiä menestymään tarjoamalla suunnitelmallista, korkealaatuista ja huomiota herättävää digitaalista markkinointia. Meillä työskentelee tällä hetkellä 15 asiantuntijaa. Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden ja digitaalisen markkinoinnin kentällä tapahtuvien muutosten myötä, minkä takia etsimme joukkoomme säännöllisesti uusia digimarkkinoinnin asiantuntijoita. Vuonna 2022 kasvuprosenttimme oli 43,8 %.
 

avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoistamme. Mikäli koet, että sinulla olisi meille annettavaa, voit lähettää avoimen työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen laura.mytty@primaq.fi. Käymme kaikki saapuneet työhakemukset läpi ennen tulevien rekryjen avaamista.
 

 

Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on. 

Kaikki työntekijämme toimivat asiantuntijatehtävissä niin myynnin kuin digitaalisen markkinoinnin puolella. Panostamme työyhteisöömme niin työhyvinvoinnin kuin osaamisen kehittämisen kannalta. Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta. Tarjoamme mahdollisuuksia edetä omalla uralla ja kasvaa yrityksemme mukana. 

Työntekijöissämme arvostamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Meille tullaan erilaisilla taustoilla, mutta kovalla motivaatiolla. Kaikkien omia erityiskykyjä käyttäen teemme yhdessä ihmeitä!  

bottom of page