top of page

REKRY

Tervetuloa rekrysivullemme! Primaq on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka auttaa yrityksiä menestymään tarjoamalla suunnitelmallista, korkealaatuista ja huomiota herättävää digitaalista markkinointia. Meillä työskentelee tällä hetkellä 19 asiantuntijaa. Kasvamme ja kehitymme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden ja digitaalisen markkinoinnin kentällä tapahtuvien muutosten myötä, minkä takia etsimme joukkoomme säännöllisesti uusia digimarkkinoinnin asiantuntijoita. 

 

Vapaat työpaikat

Emme tällä hetkellä etsi uusia työntekijöitä, mutta jos koet että sinulla olisi meille annettavaa ja haluat tuoda itsesi ilmi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen laura.mytty@primaq.fi

Käymme kaikki meille saapuneet hakemukset läpi ennen uusien rekrytointien käynnistämistä. 

 

Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Haluamme olla alamme iloisin ja yhteisöllisin työpaikka, joka toimii rohkeasti kantaen vastuuta niin ihmisistä kuin yhteiskunnasta. Työntekijämme ovat tärkeintä, mitä meillä on. 

Kaikki työntekijämme toimivat asiantuntijatehtävissä niin myynnin kuin digitaalisen markkinoinnin puolella. Panostamme työyhteisöömme niin työhyvinvoinnin kuin osaamisen kehittämisen kannalta. Tarjoamme jokaiselle Primaqlaiselle mahdollisuuden kehittyä, rakentaa omaa osaamista sekä haalia arvostettua työkokemusta. Tarjoamme mahdollisuuksia edetä omalla uralla ja kasvaa yrityksemme mukana. 

Työntekijöissämme arvostamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Meille tullaan erilaisilla taustoilla, mutta kovalla motivaatiolla. Kaikkien omia erityiskykyjä käyttäen teemme yhdessä ihmeitä!  

bottom of page