top of page

REKRY

Primaq on Espoon Friisilässä toimiva digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Erityisenä vahvuutenamme on lyhytvideoiden tuotanto, jossa luomme sisällöt asiakkaalle alusta loppuun – aina konseptoinnista toteutukseen sisältäen niin orgaanisen sisällön kuin mainonnan. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman muita digitaalisen markkinoinnin palveluita, kuten strategista suunnittelua, sisällöntuotantoa, hakukoneoptimointia (SEO), Google-mainontaa ja sosiaalisen median markkinointia. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat tarvittaessa kaikki heidän digitaalisen markkinoinnin tarpeensa.  

Arvostamme syvästi pitkäkestoisia asiakassuhteita, jotka olemme asiakkaidemme kanssa rakentaneet. Olemme luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö on tehokasta ja mutkatonta – autamme asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia tuloksia ja kasvua digitaalisen markkinoinnin keinoin.  
 

 

Primaq työnantajana 

Olemme arvostettu kumppani ja kiinnostava työantaja. Primaq tunnetaan alansa edelläkävijänä, joka kokoaa yhteen alansa huippuammattilaiset ja rohkeimmat ideat. Primaqin toiminnan ytimessä on vahva sitoutuminen innovaatioon ja yhteistyöhön, mikä tekee meistä ainutlaatuisen työpaikan. Tiimimme jäsenten ammatillinen kehitys on keskeisessä roolissa, ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden kasvaa ja edetä urallaan. Meidät yhdistää intohimo saavuttaa poikkeuksellisia tuloksia ja luoda merkityksellisiä markkinointistrategioita. Työntekijöissämme arvostamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme tiimiimme Digital Marketing Sales Specialistia. 
(haku päättynyt!)

Hakuprosessi on nyt saatu päätökseen. Haluamme esittää sydämelliset kiitoksemme kaikille teille, jotka osoititte kiinnostusta tehtävään. Tänä vuonna saimme vastaanottaa ennätykselliset 130 hakemusta, mikä on osoitus tehtävän vetovoimasta. Olemme huolellisesti käyneet läpi jokaisen hakemuksen ja valinneet ne, jotka etenevät seuraavaan vaiheeseen. Olemme myös varmistaneet, että jokainen hakija on saanut henkilökohtaisen ilmoituksen hakuprosessin etenemisestä.
 

Haluamme muistuttaa, että Primaqin ovet ovat aina avoinna avoimille hakemuksille. Jos koet olevasi sopiva lisä tiimiimme ja haluat olla osa Primaqin menestystarinaa, rohkaisemme sinua lähettämään meille avoimen hakemuksen. Innolla odotamme mahdollisuutta tutustua osaamiseesi ja näkemykseesi tulevaisuudessa.
 

Kiitos vielä kerran kaikille hakijoille mielenkiinnostanne ja panoksestanne.

Brändikuvat
bottom of page