top of page

yritystekstit

Miten erottua kilpailijoiden joukosta alalla, jossa kaikki ovat samoja tuotteita ja palveluita tarjoavia asiantuntijoita? Näkymällä ensin ja tekemällä lähtemättömän vaikutuksen. Olennaisinta ei siis välttämättä olekaan se, mitä sanot vaan se, miten sanot.  

 

Jokainen valitsemasi sana, lause tai kappale voi olla ratkaisevassa asemassa siinä, jääkö yrityksesi mieleen vai muiden jalkoihin. Me Primaqilla uskomme, että yritystekstit eivät ole vain kirjaimia ruudulla, ne ovat persoonaa, sitoutumista ja ennen kaikkea arvoa.  

Me emme tuota vain sisältöä

me tuotamme tuloksia 

Kuka tahansa osaa kirjoittaa, mutta kaikki eivät hallitse tarinankerrontaa. Meillä työskentelee kokonainen tiimi yritysteksteihin erikoistuneita digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaisia, jotka eivät ainoastaan kerro tarinoita – me kerromme tarinoita, jotka vaikuttavat ja vakuuttavat. Tarjoamillamme digi- ja sisältömarkkinoinnin palveluilla varmistat, että juuri sinun äänesi kuuluu kirkkaimmin.  

Miksi panostaa yritysteksteihin?

 

  • Näkyvyys. Hakukoneoptimoidut yritystekstit ovat paras tapa nostaa yrityksen orgaanista näkyvyyttä verkossa. Näkyvyys tarkoittaa enemmän huomiota, enemmän verkkosivuliikennettä ja ennen kaikkea enemmän mahdollisuuksia tehdä vaikutus. 

  • Asiantuntijuus. Jokaisella yrityksellä on uniikki tarina ja omat vahvuudet. Meillä on ainutlaatuinen kyky tunnistaa asiakkaidemme voimavarat ja sanoittaa ne vakuuttavasti niin, että ne välittyvät koko maailmalle. 

  • Brändäys. Yrityksen brändiä kannattaa rakentaa tietoisesti, sillä se auttaa erottautumaan muista. Vahva brändi houkuttelee, sitouttaa ja luo uskollisia asiakassuhteita. Persoonalliset tekstit vahvistavat yrityksen brändi-identiteettiä ja helpottavat asiakkaiden ostopäätöstä.  

 

kaipaatko näkemystä yrityksellesi sopiville yritysteksteille?

Annamme mielellämme asiantuntijanäkemyksemme. 

Ota yhteyttä
bottom of page