top of page

Kasvu ja myynti

Strateginen Kumppanisi

Kun tavoitteesi on liiketoiminnan kasvattaminen ja myynnin tehostaminen, tarvitset kumppanin, joka ymmärtää yrityksesi tarpeet, haasteet ja tavoitteet. Primaqin monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan erilaisiin kasvun tarpeisiin, ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja digitaalisen markkinoinnin keinoin.
Emme tyydy satunnaisiin toimiin vaan korostamme aina strategian tärkeyttä. Toimintamme perustuu aina yrityksenne liiketoiminnan tavoitteita tukevaan tekemiseen. Olemme tuloshakuinen ja kokenut kumppani digitaalisessa maailmassa, jossa näkyvyys sekä kilpailijoista erottautuminen ovat avainasemassa.

Mainonnalla Kasvua ja Myyntiä

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä saavuttamaan kasvutavoitteensa ja tehostamaan myyntiään. Olipa kyse sitten verkkomainonnasta tai some-mainonnasta, meillä on tarvittava osaaminen ja kokemus. Alta näet sosiaalisen median markkinointikanavat jotka hallitsemme ja jotka on mahdollista ottaa osaksi monikanavaista kampanjaasi.

Kun kyseessä on digitaalinen näkyvyys, on oikean kumppanin valinta merkittävässä asemassa. Primaqilla yhdistyvät vuosien kokemus, alan huipputason koulutus ja intohimo tulosten saavuttamiseen. Meidän sertifioidut asiantuntijamme eivät vain hallitse Google Ads -mainontaa, vaan ymmärtävät myös, miten liiketoimintasi tavoitteet ja strategia integroidaan siihen menestyksekkäästi. Tutustu tarjoamiimme Google Ads -mainonnan palveluihin ja investoi kumppaniin, joka on sitoutunut yrityksesi menestykseen. 

Google mainonta

Ohjaa liikennettä verkkosivullesi oikeilla hakusanoilla. Kun potentiaalinen asiakas etsii palveluasi tai tuotettasi, varmistamme, että sinä näyt.

Lue lisää

Rakenna brändisi tunnettuutta visuaalisten mainosten avulla, jotka näkyvät Googlen Display-verkostossa, joka tavoittaa yli 90 % internetin käyttäjistä. 

Lue lisää

Esittele verkkokauppasi tuotteita suoraan Googlen hakutuloksissa ja tavoita ostohakuiset asiakkaat juuri oikealla hetkellä. 

Lue lisää

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
Primaq

​miksi valita primaq?

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

MITATTAVAA TOIMINTAA

Kun valitsette Primaqin, valitsette kumppanin, joka sitoutuu konkreettisiin tuloksiin. Meidän toimintamme ytimessä on tuloshakuinen lähestymistapa, joka yhdistää luovuuden ja analyyttisen ajattelun. Olipa kyseessä sitten liidien hankinta, sometilien kasvu tai työnantajamielikuvan parantaminen, me panostamme toimenpiteisiimme varmistaaksemme, että tavoitteet täyttyvät. Lisäksi raportoimme toiminnastamme säännöllisesti, tarjoten läpinäkyvyyttä ja mahdollisuuden seurata tuloksia reaaliajassa.

Haluatteko nähdä, miten Primaq voi auttaa yritystänne saavuttamaan mittavia tuloksia? Ota seuraava askel kohti määrätietoista kasvua ja parempaa näkyvyyttä jo tänään. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matkamme kohti menestystä.

Tänä päivänä ei ole kysymys siitä, onko sosiaalisen median markkinointiin syytä sijoittaa – kysymys on siitä, kuka on paras kumppani auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Primaqin sertifioidut asiantuntijat saavat aikaan vaikuttavia somemarkkinoinnin tuloksia vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja ennen kaikkea intohimolla.

Ota yhteyttä
bottom of page