top of page

videomarkkinointi

Me Primaqilla tunnemme nykypäivän sosiaalisen median vaatimukset ja trendit. Tiedostamme, että videomarkkinointi on tällä hetkellä yksi markkinoinnin kulmakivistä. Olemme erikoistuneet luomaan vetovoimaisia lyhytvideoita, jotka vangitsevat katsojan huomion ja tuovat brändinne elävästi esiin. Olipa kyseessä sitten trendaavat TikTok -videot, YouTube Shorts -pätkät tai Instagram Reels -klipit, studiomme ja ammattitaitoinen tiimimme varmistavat, että viestinne näkyy,  resonoi ja herättää haluttua toimintaa. Google Display -videomme tarjoavat visuaalista tehoa kampanjoihinne. Ottakaa yhteyttä ja antakaa meidän auttaa teitä hyödyntämään videomarkkinoinnin täyden potentiaalin.

Lyhytvideot yrityksille

LYHYTVIDEOIDEN MESTARI

Me Primaqissa keskitymme luomaan lyhytvideoita, jotka tekevät vaikutuksen haluttuun kohderyhmään. Tiedämme mitä nykyaikainen kuluttaja vaatii ostopolunsa eri vaiheisiin. 

 

Olemme erikoistuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan lyhytvideoita, jotka soveltuvat täydellisesti eri sosiaalisen median alustoille. Käsissämme videot eivät ainoastaan kerro tarinaanne, vaan ne ovat myös strategisesti suunniteltuja saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset.

 

Studiomme ja huippuluokan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan teille parasta laatua ja innovatiivista sisältöä, joka herättää ja pitää yleisönne otteessaan.

Valitsemalla Primaqin saatte kumppanin, joka on ajan hermoilla, ymmärtää dynaamisen sisällön voiman ja raportoi säännöllisesti kampanjoidenne etenemisestä ja vaikutuksesta. Ota yhteyttä ja anna meidän näyttää, miten lyhytvideot voivat mullistaa markkinointinne.

Kuinka palvelumme toimii

Videomarkkinointi on nykypäivän brändiviestinnän kulmakivi. Visuaalisesti kertovat ja tunteisiin vetoavat videot ovat elintärkeitä brändin mielikuvan ja päätöksentekoprosessien muokkaamisessa.

Primaqin videotuotantopalvelu tarjoaa räätälöidyt videotuotannot kiinteällä kuukausihinnalla. Prosessimme alkaa käsikirjoituksesta, jonka asiakas saa aina hyväksyttäväkseen. Valmistamme sisällöt etukäteen, varmistaen jatkuvan ja systemaattisen videoiden julkaisun. Palvelumme kattaa videoiden lataukset valittuihin somekanaviin sekä moderoinnin, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä ydintehtäviinsä. Kuukausilaskutuksemme on ennakoitava ja ilman yllätyksiä.

Primaq etätyöskentely

Tehosta Brändimielikuvaa Video-markkinoinnilla

Videomainonta on tehokas työkalu brändimielikuvan vahvistamiseen. Visuaalisesti houkuttelevat videot lisäävät yrityksenne tunnettuutta ja auttavat erottumaan kilpailijoista. Videot tarjoavat mahdollisuuden välittää yrityksenne arvoja ja viestejä elävästi, mikä tekee vaikutuksen ja jää katsojien mieleen.

Lisää Sivustosi Konversioita Videoiden Avulla

Videot voivat merkittävästi parantaa verkkosivustonne konversioastetta. Kun potentiaaliset asiakkaat näkevät tuotteenne tai palvelunne toiminnassa, luottamus kasvaa ja ostopäätös helpottuu. Videoiden käyttö tuotesivuilla ja laskeutumissivuilla voi lisätä myyntejä ja tehostaa asiakkaan matkaa kohti ostopäätöstä.

Tavoita ja Sitouta Käyttäjiä Sosiaalisessa Mediassa

Videomainonta sosiaalisessa mediassa tavoittaa laajat yleisöt ja sitouttaa käyttäjiä syvällisesti. Videot jakautuvat luonnollisesti sosiaalisissa verkostoissa, lisäävät sitoutumista ja saavat aikaan orgaanista kasvua. Yrityksenne voi hyödyntää videoita kertoakseen tarinoita, jotka resonoivat käyttäjiä ja edistävät brändin viestiä tehokkaasti.

Optimoi Hakukone-näkyvyyttä Videoiden Avulla

Videoiden integroiminen sisältöstrategiaanne parantaa yrityksenne näkyvyyttä myös hakukoneissa. Google ja muut hakukoneet suosivat sisältörikasta ja käyttäjille arvokasta materiaalia, ja videot voivat parantaa sivustonne sijoitusta hakutuloksissa. Lisäksi videot pitävät käyttäjiä sivustollanne pidempään, mikä on myönteinen signaali hakukoneille.

miksi valita primaq?

This is your Services section. This is a great place to give more information about the services you provide. You can write a general description of what your business offers then add more details below.This section can be adapted for your website.

You may choose to highlight other things like courses or programs, or to share special features about your business that you want to promote. Double click on the text box to edit the text and make it your own. 

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
 • Kuinka paljon blogiteksti maksaa?
  Palvelun lopullinen hinta määräytyy tilatun työmäärän laajuudesta riippuen eli sisältääkö se esimerkiksi pelkän tekstin tuottamisen vai avaimet käteen -periaatteella kaikkeen lopputulokseen tarvittavan materiaalin tuottamisesta tekstin julkaisuun. Yhden blogitekstin hinta on alk. 900 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan sekä annettuihin materiaaleihin perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, hakukoneoptimoidun blogitekstin tuottaminen ja sen hyväksyttäminen asiakkaalla.
 • Kuka blogitekstimme kirjoittaa?
  Digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinninasiantuntijamme. Jos olet jo asiakkaamme, on kirjoittaja todennäköisesti joku oman asiantuntijatiimisi jäsenistä, jolloin asiantuntijat ovat jo valmiiksi perehtyneet yritykseesi, toimialaasi ja alasi terminologiaan. Blogiteksti käy aina useamman silmäparin läpi parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.
 • Mitä hyötyä yritysblogista on?
  Yritysblogista on useita hyötyjä, joista yksi merkittävimmistä on ehdottomasti orgaanisen hakukonenäkyvyyden parantaminen, ja sen myötä verkkosivuliikenteen kasvattaminen– tämä edellyttää kuitenkin sen, että tuotettava sisältö on hakukoneoptimoitua.Olemme esimerkiksi nostaneet itsemme ja asiakkaamme tiettyjen hakusanojen kärkeen pelkällä blogisisällöntuotannolla. Blogilla on kuitenkin myös lukuisia muita arvokkaita hyötyjä, kuten brändin rakentaminen ja asiantuntijamaineen vahvistaminen, potentiaalisten asiakkaiden houkutteleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen tarjoamalla arvokasta ja informatiivista sisältöä. Yritysblogi on äärimmäisen tehokas digimarkkinoinnin työkalu, joka tuo yrityksen liiketoiminnalle pitkäaikaista hyötyä.
 • Kuinka usein blogikirjoituksia tulisi julkaista?
  Yritysblogiin kannattaa julkaista postauksia säännöllisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei määrä korvaa koskaan laatua. Sopiva julkaisutahti riippuu siissiitä, kuinka paljon yrityksellä on sanottavaa ja kenelle. Blogitekstejä voidaan kuitenkin tuottaa hyvin moninaisesti eri aiheista, joten suosittelemmekin yleensä aina, että yritys julkaisisi vähintään yhden blogitekstin joka kuukausi.
 • Mitä aiheita blogissa kannattaa käsitellä?
  Yritysblogissa voi käsitellä monipuolisesti eri aiheita, jotka ovat relevantteja kohdeyleisölle ja tukevat yrityksen tavoitteita. Näitä ovat mm. tuotetiedot ja käyttövinkit, alan trendit ja uutiset, asiakastarinat ja suositukset, asiantuntijatekstit, henkilöstöesittelyt, yrityksen tausta ja arvot sekä ajankohtaiset aiheet, jotka herättävät kiinnostusta. Tärkeintä on tarjota arvoa ja hyötyä lukijoille samalla kun edistetään brändiä ja liiketoiminnan tavoitteita.
 • Mitä TikTok-markkinointi maksaa?
  Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti, jolloin palvelun kuukausiveloitus määräytyy orgaanisen sisällön ja mainonnan määrän perusteella. TikTok-videon hinta on alk. 600 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, TikTok-tilin freesaus ja moderointi, sisällöntuotanto sekä tulosten raportointi. Palvelun hinta ei sisällä mainoskampanjaan käytettävää budjettia. Miltä kuulostaisi 400 000 näyttökerran saaminen 1800 € hinnalla? Hinta sisältää 2 TikTok-videota ja mainosbudjetin. Yhden näyttökerran hinta olisi käytännössä 0,004 €. Mitä muuta kautta saat näyttöjä tällaisella hinnalla?
 • Mitä TikTok-tilin moderointi pitää sisällään?
  Primaq huolehtii siitä, että asiakkaan tileille tulleisiin viesteihin ja kommentteihin vastataan ja reagoidaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Moderoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä sosiaalisen median kanavissa vuorovaikutus on ensisijaisen tärkeää ja tilit toimivat yhtenä asiakaspalvelukanavana. Osalle yrityksistä sosiaalinen media on jopa kaikkein tärkein asiakaspalvelukanava.
 • Miten tuotatte TikTok-videoita?
  Paras käytäntö TikTok-videoiden tuottamiseen riippuu asiakkaan liiketoiminnasta, tarjoomasta, tavoitteita ja resursseista. Voimme tuottaa videoita joko yrityksen omista valmiista materiaaleista tai kuvaamalla materiaalit itse asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia trendejä ja mukauttavat sisältöä yrityksen viestintätyyliin ja kohdeyleisöön sopivaksi. TikTok-videosta luodaan käsikirjoitus, jonka pohjalta videon sisältö tuotetaan ja editoidaan hyödyntäen tekstiä, audiota ja erilaisia tehosteita. Noudatamme videoiden ääni- ja musiikkisuunnittelussa tekijänoikeuslakeja, jotka pätevät kaikkiin yritysten julkaisemiin sosiaalisen median sisältöihin. Valmis video tarkistutetaan asiakkaalla, minkä jälkeen hyväksytty video julkaistaan sovittuna ajankohtana liittäen kuvatekstiin relevantit hashtagit parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Huolehdimme myös tilin moderoinnista ja vastaamme kommentteihin ja viesteihin. Tällä prosessilla ja säännöllisellä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa varmistetaan, että sisältö on laadukasta, sitouttavaa ja linjassa yrityksen viestinnän kanssa.
 • Onko TikTok oikea kanava yrityksellemme?
  TikTokin sopivuus riippuu monista tekijöistä, joista olennaisimpana se, millaista liiketoimintaa yrityksenne harjoittaa, mitä se tarjoaa ja kenelle. TikTokin suosio on räjähdysmäinen, ja sieltä tavoittaakin ihmisiä nykyään useista eri ikäluokista. Jos kohdeyleisönne koostuu pääasiassa nuoremmista ihmisistä, ja erityisesti Z-sukupolven edustajista, on TikTok teille aivan ehdoton kanava.
 • Miten TikTokissa voi menestyä?
  TikTokissa trendien aallonharjalla pysyminen on kokopäivätyötä – se vaatii jatkuvaa seurantaa ja luovuutta. TikTokin päivittäisten trendientutkiminen auttaa pysymään ajantasalla siitä, mikä kiinnostaa käyttäjiä juuri nyt. Tärkeää on luoda myös omaa, uniikkia sisältöä, joka sopii brändillesi ja tavoitteillesi. Vuorovaikutus yleisön kanssakommenttien ja viestien kauttaauttaa vahvistamaan yhteyttä seuraajiisi. Kaiken kaikkiaan,TikTokissa menestyminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ajankohtaisuutta; luovan, aidon ja erottuvan sisällön tuottaminen ja trendeihin tarttuminenvahvistaa positiivisesti brändimielikuvaa.
 • Paljonko somemainontaan kannattaa laittaa rahaa?
  Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mainonnan budjettia miettiessä tulee ottaa huomioon mm. yrityksen tavoitteet, kohdeyleisö, kilpailutilanne, valitut mainosalustat, kampanjan kesto ja mittarit. Budjetti voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä, mutta lähtökohtaisesti somemainonta on yritykselle kuin yritykselle aina kaikkein edullisin tapa mainostaa. Eri vaihtoehtojen testausja jatkuva optimointi ovat avainasemassa, kun määritetään, millainen budjetti toimii parhaiten liiketoiminnan tarpeiden kannalta. Annamme asiakkaalle aina oman ehdotuksemme sopivasta mainosbudjetista.

herätetään brändisi eloon

Lyhytvideot ovat nykymarkkinoinnin kärjessä, ja Primaqissa me hallitsemme tämän taidon mestarillisesti. Tarjoamme yrityksellenne räätälöidyt lyhytvideot, jotka tekevät vaikutuksen ja jättävät muistijäljen. Hyödynnämme täysin lyhytvideoiden potentiaalia, jotta tuotteenne, palvelunne ja brändinne erottuvat edukseen.

Oletteko valmiita kertomaan tarinanne tavalla, joka koukuttaa yleisönne? Ota yhteyttä ja aloita matka visuaalisen vaikuttavuuden maailmaan Primaqin kanssa.

Ota yhteyttä
No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page