top of page

Tuloksiin keskittyvää sisällöntuotantoA YRITYKSILLE

Would you like to take your business to social media, but you don't really know how to implement it? Or perhaps you have already set up social media accounts, but updating the accounts is irregular and time-consuming?

Outsourcing social media to a professional frees up your time and makes social media content production goal-oriented. Maybe your competitors have also outsourced social media marketing.

Sisällöntuotanto

räätälöityä sisällöntuotantoa, joka sitouttaa yleisösi

Sisällöntuotanto

Meidän avullamme ette vain tavoita, vaan myös sitoutatte kohdeyleisönne tehokkaasti ja tuloksellisesti, SEO-optimoitujen sisältöjen avulla. Vuosien varrella olemme hankkineet arvokasta kokemusta työskentelemällä niin B2B- kuin B2C-sektoreilla, ja tällä hetkellä asiakaskuntamme jakautuu siten, että 57 prosenttia toimii B2B-alalla ja 43 prosenttia B2C-puolella.

Syvällinen tuntemuksemme sosiaalisen median alustoista ja niiden yksilöllisistä piirteistä yhdistettynä SEO-osaamiseen mahdollistaa sisältöstrategioiden luomisen, jotka eivät ainoastaan vahvista, vaan myös vaalivat yrityksenne brändi-identiteettiä. Tuotamme kohdennettua ja optimoitua sisältöä valitsemallanne kielellä – olipa se sitten suomi, englanti tai ruotsi – ja varmistamme, että viestinne ei ainoastaan kuulu, vaan myös resonoivat halutun yleisönne kanssa. Meidän käsissämme sisällön monet muodot – olivatpa ne sitten asiantuntija-artikkeleita, syväluotaavia blogikirjoituksia, kiinnostavia uutiskirjeitä tai vaikuttavaa copywritingia – muuttuvat tehokkaiksi työkaluiksi, jotka edistävät brändinne tavoitteita ja kasvua.

still- ja videokuvaus

Kun yrityksesi valitsee Primaqin, saatte paitsi teknisen osaamisen myös luovan kumppanin. Käytämme visuaalista tarinankerrontaa tehokkaana viestintävälineenä, joka resonoi kohderyhmänne kanssa ja tuo tuloksia. Olipa kyseessä sitten perinteinen videokuvaus, valokuvaus tai lyhytvideot, Primaq on luotettava valinta, joka herättää visionne eloon. 

Sosiaalisen median markkinointi

Tänä päivänä ei ole kysymys siitä, onko sosiaalisen median markkinointiin syytä sijoittaa – kysymys on siitä, kuka on paras kumppani auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Primaqin sertifioidut asiantuntijat saavat aikaan vaikuttavia somemarkkinoinnin tuloksia vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja ennen kaikkea intohimolla.

What benefits can social media bring to your company?

Social media is a broad set of different platforms, which is why it can be used to reach many different target groups, with different content, with different goals, at all stages of the purchase path.

The benefits of social media outsourcing include, among others. 

 • Confirmation of visibility 

 • A good way to reach the target group and work in the customer interface 

 • Create new request 

 • Creating a network 

 • Increasing organic visibility 

 • Possibility to target advertising at different stages of the purchase path 

 • An easy channel for collecting customer feedback 

 • Engaging potential customers  

 • Driving traffic to website 

 • Brand validation 

 • Monitoring competitors' activities and trends 

If these or some of these things are important to your business, social media outsourcing can be an effective solution for you. 

Kun olette valmiita näkemään, mitä räätälöity ja tavoitteellinen sisältö voi saavuttaa liiketoiminnallesi, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme alustavan strategiakartoituksen veloituksetta, jotta voimme yhdessä tunnistaa parhaat mahdollisuudet brändinne vahvistamiseen.

Ota yhteyttä
bottom of page