top of page

Primaqin 9v synttärimatka tallinnaanNyt lokakuussa Primaq täyttää 9 vuotta. Tämä taival on ollut täynnä upeita saavutuksia, oppimista ja kasvua – käy kurkkaamassa aikajana 9-vuotisesta matkastamme Instagram-postauksestamme!


Päätimme juhlistaa yhteistä taivalta synttärireissulla kauniiseen ja historialliseen Tallinnaan. Niinpä koko tiimi pakkasi läppärit ja juhlatamineet laukkuihinsa ja lähti matkaan. Tällä matkalla työ ja vapaa-aika sekoittuivat saumattomasti – mikä olisikaan parempi tapa ryhmäytyä kuin työstää meneillä olevia projekteja vanhankaupungin aurinkoisella terassilla tai brainstormata loppuvuoden suunnitelmia ihaillen samalla kaupungin kattojen yli avautuvaa näkymää?


”Halusin, että lähdemme yhdessä ulos tutusta ympäristöstä, sillä uskon tällaisen vaihtelun tarjoavan meille uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia kasvaa yhdessä”, kertoo Primaqin toimitusjohtaja Anu Wiio. ”Yhdessä matkustaminen luo yhteisöllisyyttä. Matka tarjosi meille mahdollisuuden irrottautua näytöistä ja keskittyä kasvokkaiseen kommunikointiin”, hän jatkaa. Vaikka työssämme korostuukin digitaalisuus, inhimilliset suhteet ja henkilökohtainen vuorovaikutus ovat korvaamattomia. Neljän päivän reissu oli yhdistelmä työtä ja hupia – tavallisten etätöiden lisäksi järjestimme yhteisiä työpajoja, kävimme juhlaillallisella ja vietimme yhdessä vapaa-aikaa.


Erilaisuus on rikkautta

Yhden yhteisen työpajan tavoitteena oli lisätä meidän kaikkien ymmärrystä toisistamme – miten erilaisia persoonia olemme, miten kukin meistä reagoi eri tilanteissa ja toivoo tulevansa kohdatuksi. Teimme rennossa hengessä harjoituksia ja analyysiä liittyen persoonallisiin ominaisuuksiimme ja toimintatapoihimme, hyödyntäen Mbti-ajattelumallia. ”Onneksi olemme niin erilaisia persoonia! Kun yhdistämme erilaiset ominaisuutemme ja lahjakkuutemme, meillä on paitsi laaja-alainen osaaminen, myös syvä ymmärrys monenlaisista asiakastarpeista ja ratkaisuista.”, kommentoi Primaqin luova johtaja Paula Virrankoski. ”Hauskan, mutta opettavaisen työpajan myötä opimme varmasti kaikki uusia puolia toisistamme, ja nyt osaamme kommunikoida keskenämme entistäkin paremmin.”, hän jatkaa.Juhlahumua vakkariravintolassa

Itse synttäri-illallisen nautimme vanhankaupungin sydämessä, vuosien saatossa Primaqin vakiopaikaksi muodostuneessa paikassa – ravintolassa, joka näyttää ja maistuu meiltä. Hienostunut mutta rento, tummansävyinen mutta raikas, tarkasti mietitty mutta sydämellisen persoonallinen. Täällä ravintolassa jokainen löytää lautaselleen jotakin, oli makumieltymys mikä hyvänsä. Suositus Chedille meiltä!


Tallinna innosti, inspiroi ja yhdisti

”Synttärimatka innosti ja inspiroi meitä kaikkia! Kehitettiin uutta, vahvistettiin olemassa olevaa ja ryhmäydyttiin upeiden tiimiläisten kanssa”, hihkaisee Primaqin operatiivinen johtaja Laura Mytty. "Nyt on tulossa taas niin mahtavia juttuja asiakkaiden pään menoksi", hän hymyilee.


Sitä reissu olikin – täynnä naurua, ideoita ja oivalluksia sekä ennen kaikkea yhteenkuuluvuutta. Saman päivän aikana saatoimme neuvotella asiakkaan kanssa Teams-palaverissa, suunnitella vaativaa mainoskampanjaa, laittautua yhdessä viiniä maistellen ja nauraa mahat kippurassa yön pikkutunneilla. Synttäreiden lisäksi matka oli juhlaa yhteisestä taipaleestamme, mahdollisuus nähdä kollegat uudessa valossa ja vahvistaa tiimimme sidettä.


Yhteisten projektien työstämistä

Kiitos niin upealle tiimillemme kuin ihanille asiakkaillemme 9-vuotisen taipaleemme mahdollistamisesta. Hyvää syntymäpäivää Primaq! 🖤

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page