top of page

KUVAUSPALVELUT
alk. 450 €

Herätä brändisi eloon.

 

Yksilöllisesti suunnitellut ja ammattimaiset valokuvat ovat tärkeä osa digitaalista markkinointia. Laadukkaat kuvat erottavat yrityksen kilpailijoista, herättävät luottamusta, parantavat yrityksen asemaa ostopäätösprosessissa, kiinnittävät huomion ja saavat ihmiset keskittymään kirjoitettuun sisältöön. Valokuvien merkitys korostuu erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotannossa, jossa ne ovat merkittävä osa eheää ja toimivaa kokonaisuutta.

Kuvaajillamme on useiden vuosien kokemus eri toimialoilla operoivien yritysten kuvaamisesta. Oli kyse sitten korkealaatuisista tuotekuvista, virallisista henkilökuvista, rennommista fiiliskuvista, selkeistä tilakuvista, autenttisista tai lavastetuista asiakaspalvelukuvista tai erilaisista miljöökuvauksista luonnon helmassa, voit lkääntyä meidän puoleemme.

Kuvauspalveluihimme sisältyy:

  • Asiantuntijoiden ideoima kuvauskäsikirjoitus 

  • Kuvauslokaation suunnittelu ja sommittelu 

  • Ammattikäyttöön soveltuvat kamerat, linssit ja muu kalusto 

  • Kuvausstudio valaistuksineen 

  • Valokuvaaja + kuvausassistentti 

  • Kuvien käsittely 

  • Kuvien jakaminen täysin käyttöoikeuksin

  • Kuvausmallit sovitun mukaan, oli kyse sitten ihmisistä tai eläimistä

  • Kuvauslokaatioiden varaus sovitun mukaan


 

kuvausmallit
 

Kuvauksiin on saatavilla kuvausmalleja sovitun mukaan. Saatavilla on eri ikäisiä ja näköisiä malleja, niin naisia kuin miehiä, lapsimalleista aikuisiin. Ihmisten lisäksi kauttamme saat myös koiramalleja – eri näköisiä, kokoisia, rotuisia ja persoonallisia koiria. Elävät mallit tuovat inhimillisyyttä ja elävyyttä kuviin. Malleja hyödyntämällä useat tuotteet ovat tehokkaammin esiteltävissä, ja haluttu fiilis saadaan välitettyä elävämmin. Malleja voidaan käyttää niin valokuvissa kuin videoissa. 
 

 

Millaisia kuvia tarvitsette?

 

Kuvaukset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Meidän on erityisen tärkeää ymmärtää, miksi kuvaukset toteutetaan – missä kuvat tulevat näkymään ja mitä niiden halutaan edustavan. Me autamme mielellämme tarpeen selkeyttämisessä ja kuvausten tarkemmassa suunnittelussa.

Perehdymme aina kuvattavaan asiakkaaseen ja luomme tarkoituksenmukaisen kuvauskäsikirjoituksen. Koska valokuvaajamme ovat kuvaustilanteiden kokeneita ammattilaisia, he luovat usein kuvaustilanteessa vielä uusia, tilanteissa syntyneitä kuvausideoita. Tuottamiamme kuvia on käytetty somesisällöissä, mainoksissa, verkkosivuilla ja verkkokaupan tuotekuvissa, blogiteksteissä,  lehtiartikkeleissa, uutiskirjeissä, tienvarsimainonnassa, rekkojen kyljissä, mainoslehtisissä, käyntikorteissa ja jopa oluthanoissa.

Tuotamme kuvauspalveluita sekä kertaluontoiseen että jatkuvaan tarpeeseen. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millaiset kuvauspalvelut vastaavat tarpeitanne parhaiten. 

bottom of page