top of page

KUVAUSPALVELUT

Herätä brändisi eloon ja jää asiakkaiden mieleen yksilöllisesti suunnitelluilla, ammattimaisilla valokuvilla.

Ammattimaiset valokuvat ovat merkittävä osa tuloksellista digitaalista markkinointia – näyttävä kuva pysäyttää ja saa katsomaan sisältöjä tarkemmin. Laadukkaiden valokuvien merkitys korostuu erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotannossa, jossa ne ovat merkittävä osa eheää ja toimivaa kokonaisuutta.

 

Luo tunnistettavaa brändiä ja tuo ryhtiä yrityksen visuaaliseen markkinointiin.

Ammattimaisilla kuvilla saadaan herätettyä brändi eloon ja erottauduttua muista toimijoista. Kuvaajillamme on vuosien kokemus yritysten kuvaamisesta – oli kyse sitten virallisista henkilökuvista, rennommista fiiliskuvista, laadukkaista tuotekuvista tai selkeistä tilakuvista. Oikeanlainen kuvamaailma edustaa yrityksen brändiä ja persoonallisuutta.

Esittele yritystoimintasi yleisölle mielenkiintoisilla ja autenttisilla kuvilla tuotteistanne, tiimistänne, sijainnistanne, tapahtumistanne ja fiiliksestänne. Omilla, uniikeilla kuvilla tehdään positiivinen ensivaikutelma ja jäädään katsojien mieleen. 

 

Kuvauspalvelumme sisältävät:

  • Asiantuntijoiden ideoima kuvauskäsikirjoitus 

  • Kuvauslokaation suunnittelu ja sommittelu 

  • Ammattikäyttöön soveltuvat kamerat, linssit ja muu kalusto 

  • Kuvausstudio valaistuksineen 

  • Valokuvaaja + kuvausassistentti 

  • Kuvien käsittely 

  • Kuvien jakaminen täysin käyttöoikeuksin

  • Kuvausmallit sovitun mukaan, oli kyse sitten ihmisistä tai eläimistä

  • Kuvauslokaatioiden varaus sovitun mukaan

 

Millaisia kuvia tarvitsette?

Kuvaukset suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Meidän on erityisen tärkeää ymmärtää, miksi kuvaukset toteutetaan – missä kuvat tulevat näkymään ja mitä niiden halutaan edustavan. Me autamme mielellämme tarpeen selkeyttämisessä ja kuvausten tarkemmassa suunnittelussa.

Perehdymme aina kuvattavaan asiakkaaseen ja luomme tarkoituksenmukaisen kuvauskäsikirjoituksen. Koska valokuvaajamme ovat kuvaustilanteiden kokeneita ammattilaisia, he luovat usein kuvaustilanteessa vielä uusia, tilanteissa syntyneitä kuvausideoita. Tuottamiamme kuvia on käytetty somesisällöissä, mainoksissa, verkkosivuilla ja verkkokaupan tuotekuvissa, lehtiartikkeleissa, tienvarsimainonnassa, rekkojen kyljissä, mainoslehtisissä, käyntikorteissa ja jopa oluthanoissa.

Tuotamme kuvauspalveluita sekä kertaluontoisesti että jatkuvaan tarpeeseen. Monilla aloilla tuoretta kuvamateriaalia tarvitaan jopa viikoittain, jotta markkinointi saadaan pidettyä ajan tasalla. Toiset taas tarvitsevat vain kertaluontoisen kuvauksen, ja sekin onnistuu.

Nostetaan yrityksenne visuaalinen ilme uudelle tasolle! Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millaiset kuvauspalvelut vastaavat tarpeitanne parhaiten. 

bottom of page