top of page

still- ja videokuvaus

Visuaalinen kommunikointi on keskeisessä asemassa nykyaikaisessa digitaalisessa markkinointiympäristössä. Korkealaatuiset valokuvat ja videot ovat välttämättömiä herättämään huomio, kertomaan tarinan ja luomaan yhteys kohderyhmän kanssa. Mutta ei ole kuitenkaan yhdentekevää, millaista kuvamateriaalia käytät markkinoinnissa – tarvitaan asiantuntijaa, joka ymmärtää sekä teknisen toteutuksen että kohderyhmän tarpeet. Ammattitaitoiset kuvaajamme auttavat sinua varmistamaan, että yrityksesi jää visuaalisuudellaan asiakkaan mieleen. 

Kun yrityksesi valitsee Primaqin, saatte paitsi teknisen osaamisen myös luovan kumppanin. Käytämme visuaalista tarinankerrontaa tehokkaana viestintävälineenä, joka resonoi kohderyhmänne kanssa ja tuo tuloksia. Olipa kyseessä sitten perinteinen videokuvaus, valokuvaus tai lyhytvideot, Primaq on luotettava valinta, joka herättää visionne eloon. 

Kuvauspalvelut yrityksille

Pysäytä hetki valokuvaan, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Moderni digimarkkinointi nojaa voimakkaasti visuaaliseen sisältöön, ja korkealaatuiset valokuvat ovat yksi tehokkaimmista keinoista herättää kohderyhmän huomio ja välittää viestisi. 

 

Ammattitaitoisesti tuotetut valokuvat ovat välttämättömiä yritykselle useasta syystä. Tuotamme korkealaatuista ja yrityksesi ilmeeseen mukautettua kuvasisältöä, joka tekee yrityksestäsi luotettavamman ja asiantuntevamman kuluttajien silmissä. Ei ole sattumaa, että huippubrändit investoivat huomattavasti tuotekuviinsa; ensivaikutelma on usein pysyvä, ja selkeät, tarkat ja ammattimaiset kuvamme kertovat laadusta ja huolellisuudesta. 

 

Lisäksi ammattitaitoiset valokuvat parantavat digitaalisen median, kuten verkkosivustojen ja sosiaalisen median, suorituskykyä. Hyvä kuva voi parantaa konversiota, lisätä jakojen määrää sosiaalisessa mediassa ja tehdä mainoksista tehokkaampia. 

Videokuvaus – Liikkuva tarina, joka resonoi ja vaikuttaa

Videot ovat nykypäivänä vaikuttavan markkinoinnin edellytys monille yrityksille. Ne eivät ainoastaan kerro tarinaa, vaan voivat myös vaikuttaa syvästi katsojan tunteisiin ja päätöksentekoon. 

 

Videon merkitys markkinointiviestinnässä on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Meiltä saat ammattimaisesti tuotetut videot, joilla voimme kertoa esimerkiksi yrityksesi tarinan, arvot tai esitellä tuotteesi tai palvelusi tehokkaasti ja elävästi. Videomme lisäävät sitoutumista; ihmiset viipyvät pidempään sivuilla, jakavat sisältöä herkemmin ja muistavat viestin paremmin verrattuna pelkkään tekstiin tai kuvaan. 

  

Laadukkaasti tuotetut videomme parantavat SEO-näkyvyyttä, sillä hakukoneet arvostavat laadukasta ja relevanttia sisältöä. Videot katsotaan usein loppuun asti, mikä pidentää sivuilla vietettyä aikaa. Lisäksi ammattimainen videokuvaus mahdollistaa laadukkaan brändikokemuksen varmistamisen kaikissa kanavissa, oli kyseessä sitten esimerkiksi YouTube-video tai lyhytvideo sosiaalisessa mediassa. 

Lyhytvideot – Digitaalisen markkinoinnin uusi kulta-aika 

Digitaalinen markkinointi on jatkuvassa muutoksessa ja lyhytvideot ovat nyt etulinjassa. Tuottamamme lyhytvideot tarjoavat dynaamisen ja mieleenpainuvan tavan esitellä tuotteitanne, palveluitanne tai brändinne persoonaa nopeatempoisia lyhytvideoita suosivissa kanavissa. Ymmärrämme lyhytvideoiden potentiaalin ja osaamme hyödyntää niitä maksimaalisesti. 

Valokuvaus

ensivaikutelman merkitys

Laadukkaat valokuvat ja videot antavat ammattimaisen ensivaikutelman yrityksestä ja sen tuotteista tai palveluista. Laadukas visuaalinen sisältö heijastaa myös brändin arvoja ja identiteettiä.

emotionaalinen yhteys

Tarinaa kertovat kuvat ja videot mahdollistavat tunnesiteen luomisen katsojaan. Ihmiset muistavat myös tunteita herättävän visuaalisen sisällön paremmin kuin pelkän tekstin.

SEO-
hyödyt

Laadukkaat kuvat ja videot pidentävät verkkosivuilla vietettävää aikaa, mikä parantaa yrityksen orgaanista hakukonenäkyvyyttä.

konversion parantaminen

Laadukkaat kuvat ja videot herättävät huomiota, sitouttavat ja auttavat asiakkaita päätöksenteossa, ja ovat siten omiaan myynnin kasvattamisen työkaluna.

miksi valita primaq?

Ammattitaito. Primaqin kokeneet valo- ja videokuvausalan ammattilaiset ovat erikoistuneet tuottamaan vaikuttavaa sisältöä erilaisiin tarpeisiin, yrityksen visuaalisen ilmeen ja sanoman huomioiden. 

 

Käsikirjoituksesta tuotantoon. Tiimimme on mukana koko prosessissa aina kuvausten suunnittelusta jälkikäsittelyyn asti, varmistaen, että materiaali ei vain näytä hyvältä, vaan myös välittää halutun viestin ja resonoi kohderyhmän kanssa.  

 

Monipuolisuus. Olipa kyseessä mainoskuva, informaatiovideo, haastattelu tai trendaava TikTok-video, Primaqilla on osaaminen ja resurssit niiden tuottamiseen. Käytettävissä on monipuolinen kattaus kuvausmalleja, mukaan lukien myös lapset ja koirat. 

 

Räätälöidyt ratkaisut. Jokainen yritys on ainutlaatuinen. Tunnistamme erityistarpeenne ja räätälöimme palvelut niitä vastaaviksi, oli kyse sitten tuote-, tapahtuma- tai henkilöstökuvista tai yrityksen brändivideoista. 

 

Lyhytvideoiden hallinta ja trendien seuraaminen. Lyhytvideot ovat nousseet nopeasti suosioon ja ne tarjoavat yrityksille uuden tavan tavoittaa yleisönsä. Tiimimme on erikoistunut näiden alustojen erityispiirteisiin ja osaa tuottaa sisältöä, joka vastaa trendaaviin ilmiöihin ja resonoi niiden yleisöjen kanssa. 

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
 • Kuinka paljon blogiteksti maksaa?
  Palvelun lopullinen hinta määräytyy tilatun työmäärän laajuudesta riippuen eli sisältääkö se esimerkiksi pelkän tekstin tuottamisen vai avaimet käteen -periaatteella kaikkeen lopputulokseen tarvittavan materiaalin tuottamisesta tekstin julkaisuun. Yhden blogitekstin hinta on alk. 900 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan sekä annettuihin materiaaleihin perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, hakukoneoptimoidun blogitekstin tuottaminen ja sen hyväksyttäminen asiakkaalla.
 • Kuka blogitekstimme kirjoittaa?
  Digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinninasiantuntijamme. Jos olet jo asiakkaamme, on kirjoittaja todennäköisesti joku oman asiantuntijatiimisi jäsenistä, jolloin asiantuntijat ovat jo valmiiksi perehtyneet yritykseesi, toimialaasi ja alasi terminologiaan. Blogiteksti käy aina useamman silmäparin läpi parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.
 • Mitä hyötyä yritysblogista on?
  Yritysblogista on useita hyötyjä, joista yksi merkittävimmistä on ehdottomasti orgaanisen hakukonenäkyvyyden parantaminen, ja sen myötä verkkosivuliikenteen kasvattaminen– tämä edellyttää kuitenkin sen, että tuotettava sisältö on hakukoneoptimoitua.Olemme esimerkiksi nostaneet itsemme ja asiakkaamme tiettyjen hakusanojen kärkeen pelkällä blogisisällöntuotannolla. Blogilla on kuitenkin myös lukuisia muita arvokkaita hyötyjä, kuten brändin rakentaminen ja asiantuntijamaineen vahvistaminen, potentiaalisten asiakkaiden houkutteleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen tarjoamalla arvokasta ja informatiivista sisältöä. Yritysblogi on äärimmäisen tehokas digimarkkinoinnin työkalu, joka tuo yrityksen liiketoiminnalle pitkäaikaista hyötyä.
 • Kuinka usein blogikirjoituksia tulisi julkaista?
  Yritysblogiin kannattaa julkaista postauksia säännöllisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei määrä korvaa koskaan laatua. Sopiva julkaisutahti riippuu siissiitä, kuinka paljon yrityksellä on sanottavaa ja kenelle. Blogitekstejä voidaan kuitenkin tuottaa hyvin moninaisesti eri aiheista, joten suosittelemmekin yleensä aina, että yritys julkaisisi vähintään yhden blogitekstin joka kuukausi.
 • Mitä aiheita blogissa kannattaa käsitellä?
  Yritysblogissa voi käsitellä monipuolisesti eri aiheita, jotka ovat relevantteja kohdeyleisölle ja tukevat yrityksen tavoitteita. Näitä ovat mm. tuotetiedot ja käyttövinkit, alan trendit ja uutiset, asiakastarinat ja suositukset, asiantuntijatekstit, henkilöstöesittelyt, yrityksen tausta ja arvot sekä ajankohtaiset aiheet, jotka herättävät kiinnostusta. Tärkeintä on tarjota arvoa ja hyötyä lukijoille samalla kun edistetään brändiä ja liiketoiminnan tavoitteita.
 • Mitä TikTok-markkinointi maksaa?
  Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti, jolloin palvelun kuukausiveloitus määräytyy orgaanisen sisällön ja mainonnan määrän perusteella. TikTok-videon hinta on alk. 600 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, TikTok-tilin freesaus ja moderointi, sisällöntuotanto sekä tulosten raportointi. Palvelun hinta ei sisällä mainoskampanjaan käytettävää budjettia. Miltä kuulostaisi 400 000 näyttökerran saaminen 1800 € hinnalla? Hinta sisältää 2 TikTok-videota ja mainosbudjetin. Yhden näyttökerran hinta olisi käytännössä 0,004 €. Mitä muuta kautta saat näyttöjä tällaisella hinnalla?
 • Mitä TikTok-tilin moderointi pitää sisällään?
  Primaq huolehtii siitä, että asiakkaan tileille tulleisiin viesteihin ja kommentteihin vastataan ja reagoidaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Moderoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä sosiaalisen median kanavissa vuorovaikutus on ensisijaisen tärkeää ja tilit toimivat yhtenä asiakaspalvelukanavana. Osalle yrityksistä sosiaalinen media on jopa kaikkein tärkein asiakaspalvelukanava.
 • Miten tuotatte TikTok-videoita?
  Paras käytäntö TikTok-videoiden tuottamiseen riippuu asiakkaan liiketoiminnasta, tarjoomasta, tavoitteita ja resursseista. Voimme tuottaa videoita joko yrityksen omista valmiista materiaaleista tai kuvaamalla materiaalit itse asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia trendejä ja mukauttavat sisältöä yrityksen viestintätyyliin ja kohdeyleisöön sopivaksi. TikTok-videosta luodaan käsikirjoitus, jonka pohjalta videon sisältö tuotetaan ja editoidaan hyödyntäen tekstiä, audiota ja erilaisia tehosteita. Noudatamme videoiden ääni- ja musiikkisuunnittelussa tekijänoikeuslakeja, jotka pätevät kaikkiin yritysten julkaisemiin sosiaalisen median sisältöihin. Valmis video tarkistutetaan asiakkaalla, minkä jälkeen hyväksytty video julkaistaan sovittuna ajankohtana liittäen kuvatekstiin relevantit hashtagit parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Huolehdimme myös tilin moderoinnista ja vastaamme kommentteihin ja viesteihin. Tällä prosessilla ja säännöllisellä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa varmistetaan, että sisältö on laadukasta, sitouttavaa ja linjassa yrityksen viestinnän kanssa.
 • Onko TikTok oikea kanava yrityksellemme?
  TikTokin sopivuus riippuu monista tekijöistä, joista olennaisimpana se, millaista liiketoimintaa yrityksenne harjoittaa, mitä se tarjoaa ja kenelle. TikTokin suosio on räjähdysmäinen, ja sieltä tavoittaakin ihmisiä nykyään useista eri ikäluokista. Jos kohdeyleisönne koostuu pääasiassa nuoremmista ihmisistä, ja erityisesti Z-sukupolven edustajista, on TikTok teille aivan ehdoton kanava.
 • Miten TikTokissa voi menestyä?
  TikTokissa trendien aallonharjalla pysyminen on kokopäivätyötä – se vaatii jatkuvaa seurantaa ja luovuutta. TikTokin päivittäisten trendientutkiminen auttaa pysymään ajantasalla siitä, mikä kiinnostaa käyttäjiä juuri nyt. Tärkeää on luoda myös omaa, uniikkia sisältöä, joka sopii brändillesi ja tavoitteillesi. Vuorovaikutus yleisön kanssakommenttien ja viestien kauttaauttaa vahvistamaan yhteyttä seuraajiisi. Kaiken kaikkiaan,TikTokissa menestyminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ajankohtaisuutta; luovan, aidon ja erottuvan sisällön tuottaminen ja trendeihin tarttuminenvahvistaa positiivisesti brändimielikuvaa.
 • Paljonko somemainontaan kannattaa laittaa rahaa?
  Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mainonnan budjettia miettiessä tulee ottaa huomioon mm. yrityksen tavoitteet, kohdeyleisö, kilpailutilanne, valitut mainosalustat, kampanjan kesto ja mittarit. Budjetti voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä, mutta lähtökohtaisesti somemainonta on yritykselle kuin yritykselle aina kaikkein edullisin tapa mainostaa. Eri vaihtoehtojen testausja jatkuva optimointi ovat avainasemassa, kun määritetään, millainen budjetti toimii parhaiten liiketoiminnan tarpeiden kannalta. Annamme asiakkaalle aina oman ehdotuksemme sopivasta mainosbudjetista.

herätetään brändisi eloon

Kun otetaan huomioon sekä valokuvauksen että videokuvauksen voima yhdessä, on selvää, että visuaalinen sisältö on nykyään kriittistä yrityksen markkinointistrategialle. Asiantuntemuksemme molemmilla alueilla varmistaa, että yrityksesi viesti tavoittaa ja vaikuttaa kohderyhmäänsä tehokkaasti. 

Ota yhteyttä
bottom of page