top of page

Artikkelit
alk. 500 €

Kuluttajat eivät osta tuotteita tai palveluita. Kuluttajat ostavat ratkaisuja. He ostavat luottamuksellisen asiakassuhteen ja aikaa itselleen. He ostavat tarinoita. Yrityksen on siis osattava myydä tarjoamiensa tuotteiden ja palveluiden lisäksi myös itsensä, sillä loppujen lopuksi se on ainoa asia, millä on merkitystä – tuotteet ja palvelut ovat kopioitavissa, yritys ja sen kulttuuri eivät.  
 

Monipuoliset yritystekstit verkkoon ja printtiin, asiakaslähtöisellä ja selkeällä otteella 

Koska harva yrittäjä on kuitenkaan oman työnsä ohella myös ammattikirjoittaja, ovat erilaiset yritystekstit, kuten haastattelut, lehdistötiedotteet, asiakastarinat ja lehtiartikkelit luonnollista tilata ulkoistettuna palveluna. Me tuotamme asiakkaan näköisiä ja hakukoneoptimoituja, kiinnostavia ja mukaansatempaavia tekstejä, joiden avulla tuot tarinasi näyttävästi esille. 
 

 

Sanalla on väliä. Herätä kiinnostus ja painu mieleen. 

  • Kerro saavutuksistasi näyttävästi 

  • Tuota materiaalia, jota voit hyödyntää monipuolisesti myös esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuotannossa, blogissa ja uutiskirjeissä 

  • Edistä yrityksesi medianäkyvyyttä 

  • Rakenna tunnettuutta 

  • Saa uudet asiakkaat kiinnostumaan ja olemassa olevat vakuuttumaan 

  • Ohjaa laadukasta liikennettä sivustosi sisältöihin 

 

Artikkelit on mahdollista tuottaa joko valmiista materiaaleista tai esimerkiksi toteuttamiemme haastatteluiden pohjalta. Yritystekstien kokeneet ammattilaisemme auttavat mielellään aiheen selkeyttämisessä ja sisällön tarkemmassa suunnittelussa. Artikkelit toteuttaa asiantuntija, joka luo jutun uusien silmien läpi, ja täten osaa kiinnittää huomiota niin yksityiskohtiin kuin artikkelin muodostamaan kokonaisuuteen. Tuotamme tekstejä suomeksi ja englanniksi. Kauttamme hoituvat myös kuvauspalvelut tekstin rikastuttamiseksi. 

Ota yhteyttä ja tuodaan tarinanne esiin

sen ansaitsemalla tavalla!

Artikkelit
bottom of page