top of page

UUTISKIRJEET

Kysymys kuuluu: miten juuri sinun sähköpostisi erottuvat satojen muiden joukosta? Jokainen osaa kirjoittaa sähköpostin, mutta jokainen ei osaa kirjoittaa sähköpostia, joka saa vastaanottajat toimimaan halutulla tavalla. Uutiskirjeen laatiminen ei ole pelkästään sanojen asettelua – se on taito, joka vaatii ymmärrystä, aikaa ja asiantuntijuutta.  

Sähköposti on edelleen yksi luotetuimmista viestintävälineistä. Kun ihmiset antavat sinulle luvan lähettää heille sähköpostia, he antavat  sinulle luvan tulla osaksi heidän arkeaan. Säännöllisesti lähetettävä uutiskirje pitää brändisi mielissä ja auttaa rakentamaan ja ylläpitämään vahvaa suhdetta asiakkaisiin. 

Yritystekstit

kasvatat myyntiä

Karkeasti yleistettynä; jokainen avattu uutiskirje on potentiaalinen kauppa. Jos yritykselläsi on suuri asiakasrekisteri, jo pieni prosentuaalinen kasvu konversioissa tarkoittaa merkittäviä tuottoja.

korkea
roi

Uutiskirjeen avulla voit seurata ja analysoida tarkasti sitoutumistasoja, avausprosentteja ja konversioita, mikä mahdollistaa tehokkaan optimoinnin. Kun tiedät tarkalleen, mikä toimii ja mikä ei, voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja varmistaa sijoituksesi maksimaalisen tuoton. 

syvennät asiakassuhteita

Henkilökohtainen ja kohdennettu viestintä uutiskirjeiden kautta auttaa yrityksiä ymmärtämään paremmin asiakkaansa tarpeita ja toiveita. Tuloksena on parempaa asiakaspalautetta, vähemmän reklamaatioita ja korkeampi asiakastyytyväisyys. 

vahvistat brändiä

Säännöllinen ja korkealaatuinen sisältö lujittaa yrityksen asemaa alansa johtavana toimijana. Uutiskirje tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden vahvistaa brändin identiteettiä ja viestiä asiantuntijuutta.

Uutiskirjeet yrityksille

mihin uutiskirjeiden teho perustuu?

Henkilökohtainen kommunikaatio. Toisin kuin monet massamarkkinointikanavat, uutiskirjeet mahdollistavat suoran ja henkilökohtaisen yhteyden yleisöösi. Käyttämällä segmentointia ja personointia, viestisi resonoi paremmin vastaanottajan kanssa.

Kohdennettu yleisö. Uutiskirjeiden tilaajat ovat ihmisiä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta yritystäsi tai palveluitasi kohtaan. Tämä tekee heistä erittäin arvokkaita, koska he ovat jo "lämpimiä" liidejä.
 

Ei algoritmeja. Toisin kuin sosiaalisen median alustat, jossa algoritmit päättävät näytetäänkö sisältösi yleisöllesi, uutiskirje menee suoraan tilaajan sähköpostilaatikkoon. 
 

Mittaus ja seuranta. Modernit sähköpostimarkkinointialustat tarjoavat kattavia analytiikkatyökaluja, joiden avulla voit seurata avausprosentteja, klikkausprosentteja ja muita tärkeitä mittareita, mikä auttaa ymmärtämään, mikä toimii ja mikä ei. 
 

Joustavuus. Uutiskirjeitä voi käyttää monenlaisten tavoitteiden saavuttamiseen, olipa kyseessä uuden tuotteen lanseeraus, yritysuutiset tai opetusmateriaalin jakaminen.

miksi uutiskirjeiden tuottaminen kannattaa ulkoistaa juuri primaqille?

 • Asiantuntijuus ja kokemus. Me ymmärrämme uutiskirjeiden eri tavoitteiden eroavaisuudet ja vaatimukset. 
   

 • Monipuolinen osaaminen eri alustoista. Meillä on kokemusta mm. seuraavista alustoista: HubSpot, MailChimp, Omnisend ja Prevo. 

 • Analysoimme ja kehitämme. Me emme vain lähetä uutiskirjeitä lähettämisen ilosta. Analysoimme jokaisen lähetetyn uutiskirjeen suorituskykyä ja optimoimme sen perusteella sisältöjä ja lähetysajankohtia, jotta saavutamme parhaat mahdolliset tulokset.  
   

 • Kokonaisvaltainen palvelu. Suunnittelemme, tuotamme ja tarvittaessa myös lähetämme. Varmistamme, että uutiskirjeesi on linjassa brändisi kanssa niin visuaalisesti kuin sisällöllisesti.

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
 • Kuinka paljon blogiteksti maksaa?
  Palvelun lopullinen hinta määräytyy tilatun työmäärän laajuudesta riippuen eli sisältääkö se esimerkiksi pelkän tekstin tuottamisen vai avaimet käteen -periaatteella kaikkeen lopputulokseen tarvittavan materiaalin tuottamisesta tekstin julkaisuun. Yhden blogitekstin hinta on alk. 900 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan sekä annettuihin materiaaleihin perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, hakukoneoptimoidun blogitekstin tuottaminen ja sen hyväksyttäminen asiakkaalla.
 • Kuka blogitekstimme kirjoittaa?
  Digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinninasiantuntijamme. Jos olet jo asiakkaamme, on kirjoittaja todennäköisesti joku oman asiantuntijatiimisi jäsenistä, jolloin asiantuntijat ovat jo valmiiksi perehtyneet yritykseesi, toimialaasi ja alasi terminologiaan. Blogiteksti käy aina useamman silmäparin läpi parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.
 • Mitä hyötyä yritysblogista on?
  Yritysblogista on useita hyötyjä, joista yksi merkittävimmistä on ehdottomasti orgaanisen hakukonenäkyvyyden parantaminen, ja sen myötä verkkosivuliikenteen kasvattaminen– tämä edellyttää kuitenkin sen, että tuotettava sisältö on hakukoneoptimoitua.Olemme esimerkiksi nostaneet itsemme ja asiakkaamme tiettyjen hakusanojen kärkeen pelkällä blogisisällöntuotannolla. Blogilla on kuitenkin myös lukuisia muita arvokkaita hyötyjä, kuten brändin rakentaminen ja asiantuntijamaineen vahvistaminen, potentiaalisten asiakkaiden houkutteleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen tarjoamalla arvokasta ja informatiivista sisältöä. Yritysblogi on äärimmäisen tehokas digimarkkinoinnin työkalu, joka tuo yrityksen liiketoiminnalle pitkäaikaista hyötyä.
 • Kuinka usein blogikirjoituksia tulisi julkaista?
  Yritysblogiin kannattaa julkaista postauksia säännöllisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei määrä korvaa koskaan laatua. Sopiva julkaisutahti riippuu siissiitä, kuinka paljon yrityksellä on sanottavaa ja kenelle. Blogitekstejä voidaan kuitenkin tuottaa hyvin moninaisesti eri aiheista, joten suosittelemmekin yleensä aina, että yritys julkaisisi vähintään yhden blogitekstin joka kuukausi.
 • Mitä aiheita blogissa kannattaa käsitellä?
  Yritysblogissa voi käsitellä monipuolisesti eri aiheita, jotka ovat relevantteja kohdeyleisölle ja tukevat yrityksen tavoitteita. Näitä ovat mm. tuotetiedot ja käyttövinkit, alan trendit ja uutiset, asiakastarinat ja suositukset, asiantuntijatekstit, henkilöstöesittelyt, yrityksen tausta ja arvot sekä ajankohtaiset aiheet, jotka herättävät kiinnostusta. Tärkeintä on tarjota arvoa ja hyötyä lukijoille samalla kun edistetään brändiä ja liiketoiminnan tavoitteita.
 • Mitä TikTok-markkinointi maksaa?
  Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti, jolloin palvelun kuukausiveloitus määräytyy orgaanisen sisällön ja mainonnan määrän perusteella. TikTok-videon hinta on alk. 600 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, TikTok-tilin freesaus ja moderointi, sisällöntuotanto sekä tulosten raportointi. Palvelun hinta ei sisällä mainoskampanjaan käytettävää budjettia. Miltä kuulostaisi 400 000 näyttökerran saaminen 1800 € hinnalla? Hinta sisältää 2 TikTok-videota ja mainosbudjetin. Yhden näyttökerran hinta olisi käytännössä 0,004 €. Mitä muuta kautta saat näyttöjä tällaisella hinnalla?
 • Mitä TikTok-tilin moderointi pitää sisällään?
  Primaq huolehtii siitä, että asiakkaan tileille tulleisiin viesteihin ja kommentteihin vastataan ja reagoidaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Moderoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä sosiaalisen median kanavissa vuorovaikutus on ensisijaisen tärkeää ja tilit toimivat yhtenä asiakaspalvelukanavana. Osalle yrityksistä sosiaalinen media on jopa kaikkein tärkein asiakaspalvelukanava.
 • Miten tuotatte TikTok-videoita?
  Paras käytäntö TikTok-videoiden tuottamiseen riippuu asiakkaan liiketoiminnasta, tarjoomasta, tavoitteita ja resursseista. Voimme tuottaa videoita joko yrityksen omista valmiista materiaaleista tai kuvaamalla materiaalit itse asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia trendejä ja mukauttavat sisältöä yrityksen viestintätyyliin ja kohdeyleisöön sopivaksi. TikTok-videosta luodaan käsikirjoitus, jonka pohjalta videon sisältö tuotetaan ja editoidaan hyödyntäen tekstiä, audiota ja erilaisia tehosteita. Noudatamme videoiden ääni- ja musiikkisuunnittelussa tekijänoikeuslakeja, jotka pätevät kaikkiin yritysten julkaisemiin sosiaalisen median sisältöihin. Valmis video tarkistutetaan asiakkaalla, minkä jälkeen hyväksytty video julkaistaan sovittuna ajankohtana liittäen kuvatekstiin relevantit hashtagit parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Huolehdimme myös tilin moderoinnista ja vastaamme kommentteihin ja viesteihin. Tällä prosessilla ja säännöllisellä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa varmistetaan, että sisältö on laadukasta, sitouttavaa ja linjassa yrityksen viestinnän kanssa.
 • Onko TikTok oikea kanava yrityksellemme?
  TikTokin sopivuus riippuu monista tekijöistä, joista olennaisimpana se, millaista liiketoimintaa yrityksenne harjoittaa, mitä se tarjoaa ja kenelle. TikTokin suosio on räjähdysmäinen, ja sieltä tavoittaakin ihmisiä nykyään useista eri ikäluokista. Jos kohdeyleisönne koostuu pääasiassa nuoremmista ihmisistä, ja erityisesti Z-sukupolven edustajista, on TikTok teille aivan ehdoton kanava.
 • Miten TikTokissa voi menestyä?
  TikTokissa trendien aallonharjalla pysyminen on kokopäivätyötä – se vaatii jatkuvaa seurantaa ja luovuutta. TikTokin päivittäisten trendientutkiminen auttaa pysymään ajantasalla siitä, mikä kiinnostaa käyttäjiä juuri nyt. Tärkeää on luoda myös omaa, uniikkia sisältöä, joka sopii brändillesi ja tavoitteillesi. Vuorovaikutus yleisön kanssakommenttien ja viestien kauttaauttaa vahvistamaan yhteyttä seuraajiisi. Kaiken kaikkiaan,TikTokissa menestyminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ajankohtaisuutta; luovan, aidon ja erottuvan sisällön tuottaminen ja trendeihin tarttuminenvahvistaa positiivisesti brändimielikuvaa.
 • Paljonko somemainontaan kannattaa laittaa rahaa?
  Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mainonnan budjettia miettiessä tulee ottaa huomioon mm. yrityksen tavoitteet, kohdeyleisö, kilpailutilanne, valitut mainosalustat, kampanjan kesto ja mittarit. Budjetti voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä, mutta lähtökohtaisesti somemainonta on yritykselle kuin yritykselle aina kaikkein edullisin tapa mainostaa. Eri vaihtoehtojen testausja jatkuva optimointi ovat avainasemassa, kun määritetään, millainen budjetti toimii parhaiten liiketoiminnan tarpeiden kannalta. Annamme asiakkaalle aina oman ehdotuksemme sopivasta mainosbudjetista.

heitä hyvästit hukkaan heitetylle potentiaalille

 

Kuinka moni lähettämäsi sähköpostisi on jäänyt avaamatta? Kuinka monta mahdollisuutta olet menettänyt saada potentiaalinen asiakas toimimaan? Me tunnemme tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin ja toimivien uutiskirjeiden salaisuudet – ja olemme valmiita jakamaan ne sinulle. 

Tehosta uutiskirjeiden tuloksellisuutta näillä digimarkkinointipalveluilla: 

Ota yhteyttä
bottom of page