top of page

Siellä missä tapahtuu ‒ tutustu toimitiloihimme


Primaq Group Oy


Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle toimitiloihimme, jotka sijaitsevat

Espoon Friisilässä osoitteessa Tähdenlennonkuja 1!





Lasineukkari

Digitaalisen markkinoinnin toimisto

Aivan toimistomme toisessa päässä lähimpänä ulko-ovea sijaitsee tyylikäs neuvotteluhuone, joka toimii tilojemme niin sanottuna edustustilana. Jos siis joskus tulet meille työhaastatteluun tai asiakastapaamiseen, tulet mitä todennäköisimmin istumaan siellä. Lasineukkarissa pidetään myös sisäisiä pienempiä palavereita.



Avotyötila

This is where the magic happens! Toimitilojemme sähköpöydillä varustettu avotila on paikka, johon digitaalisen markkinoinnin asiantuntijamme tavallisesti kokoontuvat keskittymään omiin työtehtäviinsä. Tilassa ei ole omia paikkoja, vaan ihmiset ja tavarat liikkuvat vapaasti kuin Euroopan Unionissa konsanaan ‒ joskus ollaan tiukasti työpöydän ääreen liimattuna, joskus loikoillaan sohvalla yhdessä ideoiden tai rentoudutaan säkkituolilla kahvikupposen parissa. Tilassa soi kevyt taustamusiikki, joka ajoittain peittyy iloisen naurun alle.


Sosiaalisen median ulkoistaminen

Avotyötila ja koko toimistomme ylipäätään suorastaan tulvii luonnonvaloa lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden ansiosta, niiltä osin tietysti kuin iki-ihana Suomen sää sitä meille suo. Työpäivien aikana on ihana seurata vuodenaikojen ja vuorokausien kulkua ja inspiroitua siitä kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu.



Asiantuntijamyyjien huone

Digitaalisen markkinoinnin toimisto

Se, että avotyötilassa käy päivittäin niin kova kuhina, on myyjiemme ansiota. Myyjillämme on oma huone, jossa jokaiselle on oma sähköpöydällä varustettu työpiste. Myyjätkin saavat tietysti työskennellä haluamassaan paikassa, mutta useimmiten heidät löytää työn touhusta omasta huoneestaan.



Johdon työtila

Johdon työtehtäviin kuuluu paljon johdon keskinäisiä palavereja, strategioiden ja toimintatapojen hiomista sekä hallinnollisia tehtäviä. Koska kyseiset työtehtävät vaativat usein rauhallisen työympäristön ja hiljaisuutta, hoituvat ne kätevästi johdon omassa työtilassa. Mikäli käynnissä ei kuitenkaan ole palaveria, on johdon työtilan ovi aina jokaiselle avoin – sama pätee toimitilojemme jokaiseen huoneeseen.



Primaq Group Oy

Äänitysstudio

Toimitiloissamme sijaitsee myös äänitysstudio, jota kutsumme tiimin kesken ”pimeäksi huoneeksi”. Huone on äänieristetty ja siellä on paksut verhot sekä kokolattiamatto, jotta tilassa ei kaiu. Äänitysstudiossa on mm. äänitetty podcasteja, pidetty webinaareja ja järjestetty still- ja videokuvauksia. Lisäksi se toimii erinomaisesti tarvittaessa myös asiantuntijatiimien palaveritilana.



Kuvausstudio

Pyörimme joka viikko milloin missäkin kuvaamassa asiakkaillemme näyttävää kuvamateriaalia. Meidän toimitiloistamme löytyy kuitenkin myös hyvin varusteltu kuvausstudio. Sieltä löytyy monia eri värisiä ja eri tekstuurisia taustakankaita, joiden avulla esimerkiksi tuotekuvista saadaan loihdittua yrityksen brändiin ja eri sesonkeihin sopivaa näyttävää materiaalia. Tehokkaiden kuvausvalojen ja näppärien lisävalojen ansiosta studiomme on hedelmällinen ympäristö tuotekuvausten lisäksi myös henkilöstökuvauksille, sillä kunnon valoilla saadaan tuotua kasvojen kauniit piirteet esiin ja saadaan taiottua kaunis hehku iholle.



Varasto

Kuvausstudion myötä toimistoltamme löytyy paljon sekä asiakkaidemme tuotteita että muuta erilaista, esimerkiksi juhlasesonkeihin ja vuodenaikoihin, sopivaa kuvausrekvisiittaa. Näitä varten meiltä löytyy pieni varastohuone, josta voi löytää kaikenlaista aina elintarvikkeista kosmetiikkaan, mopokypäristä riippumattoihin ja mullasta savupiippujen osiin. Meillä siis voi halutessaan myös kaivautua mullan alle tai vetää itsensä piippuun joko pääsiäis- tai jouluteemalla. Kukin tavallaan, vai mitä?


Digitaalisen markkinoinnin toimisto Primaq

Tähän loppuun mainittakoon nyt vielä, että toimistoltamme tietysti myös ruoanlaiton mahdollistava keittiö ja ruokailutila sekä wc-tilat. Meiltä löytyy siis kaikki, mitä yhden ison onnellisen suurperheen pyörittämiseen tarvitaan ‒ ainakin toistaiseksi. 😉

bottom of page