top of page

Sosiaalisen median kuvakoko suositukset 2024

Facebookin kuvakokoja päivitetään säännöllisesti, joten on tärkeää tarkistaa uusimmat suositukset:


Instagram on visuaalisen sisällön kuningas. Jotta kuvat näyttäisivät mahdollisimman hyvältä, suosittelemme seuraavia kokoja:


LinkedInin ammattimaisessa ympäristössä kuvien tulee olla tarkkoja ja selkeitä:


TikTok vaatii teknisesti sopivia ja visuaalisesti mielenkiintoisia videoita. Profiilikuvan koko ja videoiden kuvasuhteet ovat keskeisiä, ja mainosvideot tulee suunnitella yleisön sitouttamiseksi:


YouTubessa korkealaatuiset profiili-, banneri- ja esikatselukuvat ovat tärkeitä. Profiilikuvan keskitys ja bannerin laitesopivuus ovat olennaisia. YouTube Shorts korostaa vertikaalisten videoiden merkitystä:


Pinterestissä kuvien visuaalinen houkuttelevuus on keskeistä. Standardi- ja neliöpin-koot mahdollistavat monipuolisen sisällön esittelyn. Profiili- ja kansikuvat ovat tärkeitä profiilin ammattimaisen ilmeen luomisessa:


X (entinen twitter) nopeatempoisessa ympäristössä kuvien on erotuttava:Sosiaalisen median kuvakoko suositukset


Nämä sosiaalisen median kuvakoko suositukset auttavat varmistamaan, että sisältösi näyttää parhaalta mahdolliselta kaikilla alustoilla. Päivitettyjen kuvakokojen noudattaminen on olennaista brändin visuaalisen ilmeen ylläpitämisessä ja parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamisessa.bottom of page