top of page

Tuloksiin keskittyvää sisällöntuotantoA YRITYKSILLE

Markkinoinnin päättäjät kohtaavat jatkuvasti paineita näkyvyyden ja vaikuttavuuden maksimoimiseksi digitaalisessa maailmassa. Ulkoistamalla sisällöntuotantonne meille voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Yhteistyökumppaninanne, lupaamme paitsi lisäkäsiä ja uutta energiaa, myös tuoreita, innovatiivisia ideoita digitaalisen markkinointinne tueksi.

Sisällöntuotanto

räätälöityä sisällöntuotantoa, joka sitouttaa yleisösi

Sisällöntuotanto

Meidän avullamme ette vain tavoita, vaan myös sitoutatte kohdeyleisönne tehokkaasti ja tuloksellisesti, SEO-optimoitujen sisältöjen avulla. Vuosien varrella olemme hankkineet arvokasta kokemusta työskentelemällä niin B2B- kuin B2C-sektoreilla, ja tällä hetkellä asiakaskuntamme jakautuu siten, että 57 prosenttia toimii B2B-alalla ja 43 prosenttia B2C-puolella.

Syvällinen tuntemuksemme sosiaalisen median alustoista ja niiden yksilöllisistä piirteistä yhdistettynä SEO-osaamiseen mahdollistaa sisältöstrategioiden luomisen, jotka eivät ainoastaan vahvista, vaan myös vaalivat yrityksenne brändi-identiteettiä. Tuotamme kohdennettua ja optimoitua sisältöä valitsemallanne kielellä – olipa se sitten suomi, englanti tai ruotsi – ja varmistamme, että viestinne ei ainoastaan kuulu, vaan myös resonoivat halutun yleisönne kanssa. Meidän käsissämme sisällön monet muodot – olivatpa ne sitten asiantuntija-artikkeleita, syväluotaavia blogikirjoituksia, kiinnostavia uutiskirjeitä tai vaikuttavaa copywritingia – muuttuvat tehokkaiksi työkaluiksi, jotka edistävät brändinne tavoitteita ja kasvua.

still- ja videokuvaus

Kun yrityksesi valitsee Primaqin, saatte paitsi teknisen osaamisen myös luovan kumppanin. Käytämme visuaalista tarinankerrontaa tehokkaana viestintävälineenä, joka resonoi kohderyhmänne kanssa ja tuo tuloksia. Olipa kyseessä sitten perinteinen videokuvaus, valokuvaus tai lyhytvideot, Primaq on luotettava valinta, joka herättää visionne eloon. 

Sosiaalisen median markkinointi

Tänä päivänä ei ole kysymys siitä, onko sosiaalisen median markkinointiin syytä sijoittaa – kysymys on siitä, kuka on paras kumppani auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Primaqin sertifioidut asiantuntijat saavat aikaan vaikuttavia somemarkkinoinnin tuloksia vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja ennen kaikkea intohimolla.

Säästä omaa aikAasi ja nosta yrityksesi digitaalinen markkinointi uudelle tasolle ulkoistamalla sosiaalisen median sisällöntuotanto alan ammattilaisille!

Kun olette valmiita näkemään, mitä räätälöity ja tavoitteellinen sisältö voi saavuttaa liiketoiminnallesi, ota meihin yhteyttä. Tarjoamme alustavan strategiakartoituksen veloituksetta, jotta voimme yhdessä tunnistaa parhaat mahdollisuudet brändinne vahvistamiseen.

Ota yhteyttä
bottom of page