top of page

TÄYDEN PALVELUN KUMPPANISI

Primaq on luotettava kumppani, joka tuo strategista syvyyttä ja toteutuskykyä yrityksenne digitaaliseen markkinointiin. Olemme palvelleet satoja yrityksiä, pienistä startupeista suuriin pörssiyhtiöihin, ja tuoneet niiden brändeille mittaamattoman arvon digitaalisessa maailmassa.
 

Kunnioitamme syvästi asiakkaidemme olemassa olevia yhteistyökumppanuuksia. Olemme tottuneet toimimaan tehokkaasti ja joustavasti rinnakkain mainostoimistojen ja muiden kumppaneiden kanssa, täydentäen ja vahvistaen olemassa olevia tiimejä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki visuaaliset ja sisällölliset suuntaviivat, tone-of-voice mukaan luettuna, ovat yhteneväisiä brändinne arvojen ja tavoitteiden kanssa.

Säännöllinen raportointi ja avoin viestintä ovat palvelumme peruspilareita. Sitoudumme näihin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että voitte luottaa saavuttavamme yhdessä asetetut tavoitteet ja että toimintamme on aina ammattitaitoista ja luotettavaa, vastaten odotuksianne kautta linjan.

Yhdistetään voimat

Meidän asiantuntijamme ovat kokeneita ja sertifioituja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia, jotka soveltavat alamme uusimpia innovaatioita ja menetelmiä, jotta voimme varmistaa parhaat mahdolliset tulokset kaikissa kanavissa – aina sosiaalisen median sisällöistä monikanavaisiin markkinointikampanjoihin.
 

Valitsemalla Primaqin saatte kumppanin, joka on yhtä sitoutunut yrityksenne menestykseen kuin te itse. Teemme enemmän kuin vain täydennämme; me innovoimme ja rakennamme kanssanne pitkäkestoisia tuloksia.

Kasvatetaan yhdessä brändinne digitaalista läsnäoloa – ota yhteyttä ja aloitetaan tehokas yhteistyö jo tänään.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Uusimmat blogitekstimme

bottom of page