Sosiaalisen median palvelut 

 Ammattitaidolla sekä visuaalisella otteella 

Haluatko lisää myyntiä ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa?

Some on nykyään jopa yksi tärkeimmistä näkyvyyden ja markkinoinnin välineistä yrityksille – harva yritys pystyy saavuttamaan todellista potentiaaliaan ilman somea. "Jos et ole somessa, et ole olemassa"!

 

Alla näet esiteltynä, mitä sosiaalisen median palveluihimme kuuluu. Sivun lopusta löydät palvelupakettimme: Someassari-palvelu sosiaalisen median ylläpitoon sekä Somemainonta-palvelu maksettuja mainoskampanjoita tuottamaan. 

 

Sosiaalisen median palvelumme ovat suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa näkymiseen ja onnistumiseen. Palveluiden avulla kaikki osapuolet saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Löydetään yhdessä yrityksellenne oikea, brändiänne tukeva tapa olla esillä! 

 

Sosiaalisen median strategia määrittelee yrityksen somen käytön linjaukset perustuen yrityksen brändiin sekä strategisiin tavoitteisiin. Somestrategia kertoo, miten yritys hyötyy somen käytöstä, mitä kanavia on olennaista käyttää, minkälaista kohdeyleisöä eri kanavilla tavoitellaan ja minkälaista sisältöä tuotetaan. Strategiassa määritellään yrityksen somessa tavoittelemat tärkeimmät kohderyhmät – on tärkeää osata viestiä oikeaa viestiä oikeille henkilöille oikeaan aikaan. Strategiassa määritellyt tavoitteet ovat sekä pidemmän aikavälin laajempia tavoitteita että kanavakohtaisia, tarkempia tavoitteita.

 

Tärkeimpiä seikkoja strategiassa ovat tavoitteiden asettaminen, mittarit ja mittaaminen, kanavavalinnat ja kohderyhmät, sisällön suunnittelu ja aikataulutus, vastuualueet, resurssit sekä analysointi ja raportoiminen.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Somestrategian laatiminen helpottaa laadukkaan ja kohderyhmää kiinnostavan sisällön tuottamista ja tavoitteiden saavuttamista. Somestrategia on tiivis kokonaisuus, jonka lukemalla kuka tahansa ymmärtää, miksi yritys käyttää somea, mitä somessa ololla tavoitellaan ja miten tavoitteisiin pyritään pääsemään.

 

Me rakastamme yhdistää visuaalisesti kauniita kuvia hyvään sisältöön. Suosittelemme aina käyttämään omia kuvia somessa, ja tarjoammekin valokuvauspalvelua sitä varten. Kauttamme onnistuvat niin valokuvat kuin lyhyet videoklipitkin, aina tuotekuvista tiloihin, henkilöihin ja fiiliskuviin. Kuvamateriaalien lisäksi tuotamme tekstiä markkinointiviestintää varten. Erityiskykymme on poimia laajoistakin kokonaisuuksista olennaisimmat asiat, ja pukea ne kohderyhmää kiinnostavaan muotoon siten, että teksti kuulostaa asiakasyritykseltä itseltään.

 

Kuvamateriaalit

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Valokuvien jakaminen somessa on yleisempää kuin koskaan aiemmin – esimerkiksi Facebookiin niitä jaetaan yli 350 miljoonaa päivässä. Laadukkaat kuvat ja videot erottuvat!

 

Yrityksen kannattaa tavoitella laadukkaita ja omaperäisiä kuvamateriaaleja. Ideaalitilanne on se, että seuraajan nähdessä somepäivityksen, tunnistaa se heti kuvasta, minkä yrityksen päivitys on kyseessä. 

 

Yritysten tulee pitää mielessä, miten paljon kuvamaailmalla voi vaikuttaa asiakkaiden mielikuvaan. Minkälaista viestiä Sinä haluat yrityksestäsi välittää? Toteutetaan se yhdessä!
 

 

Tekstin tuotto & Copywriting

​Tekstien tärkein tehtävä on saada välitettyä haluttu viesti halutulle kohderyhmälle tehokkaasti. Tekstit voivat olla asiapitoisia artikkeleita, puhekielisiä lyhyitä ilmauksia tai esimerkiksi mielenkiintoa herättäviä mainos- tai iskulauseita. Omaksumme nopeasti asiakkaan brändin mukaisen viestintätyylin, ja kirjoitamme tekstejä sen mukaan. 

 

Yrityksen somesisältö kannattaa suunnitella huolella, ja julkaisurytmi pitää tasaisena – sekä seuraajat että algoritmit tykkäävät, ja sometilit pysyvät ajankohtaisena ja kiinnostavana. 

 

Tuotamme sisältöä erityisesti Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. 

 

Some pitää sisällään paljon mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että lopulta tavoitteena on aina lisätä myyntiä – eri tavoin ja eri aikajänteillä. Suunnitellun ja aktiivisen somettamisen lisäksi maksetun mainonnan rooli somessa kasvaa jatkuvasti. 

 

Mainonta somessa on tehokasta; missään muualla mainontaa ei voida yhtä kustannustehokkaasti kohdentaa kohderyhmän ominaisuuksien perusteella. Somen alustat tarjoavat näppärät työkalut näyttämään mainoksen hyvinkin tarkasti rajatulle yleisölle. On tärkeää kertoa oikeaa viestiä oikeille ihmisille oikeassa paikassa, eikä tuputtaa samaa viestiä mahdollisimman suurelle ihmismassalle. Somemarkkinoinnissa jo pikkurahalla voi saada aikaan suuria tuloksia!

 

"Palvelussa parasta on se, että aina on mielenrauha ja varmuus siitä, että some rullaa sovittujen speksien mukaisesti, yhtenäisen näköisesti ja säännöllisesti."

 

 Palvelupakettimme 

Alla näet palvelupakettimme: Someassari-palvelu sometilejä ylläpitämään laadukkain sisällöin sekä Somemainonta-palvelu maksettuja mainoskampanjoita tuottamaan tehokkain tuloksin.

Someassari-palvelupaketit

Teemme tietyn työmäärän viikossa, ja laskutamme kiinteän kuukausihinnan. Palvelun irtisanomisaika on 1 kk. Pakettien hinnat eivät sisällä maksettuun mainontaan laitettuja kuluja. Hallitsemme erityisesti Facebookin, Instagramin ja LinkedInin.

Olemme paketoineet sisällöntuottopalvelumme Someassari-paketeiksi. Kolme erilaista pakettia on esiteltynä alla, voit taulukosta helposti vertaillaa, mikä paketti täyttää teidän yrityksenne tarpeet. Palvelu on myös täysin räätälöitävissä - ole rohkeasti yhteydessä.

Someassari

Ylläpitopaketti
 

299€/kk

Someassari

Aktiivipaketti
 

599€/kk

Someassari

Tehopaketti
 

999€/kk

x

x

* Tilien freesaus tarkoittaa sometilin siistiksi ja yhtenäiseksi laittamista: profiilikuvat, kansikuvat, biografia ja oma tarina freesataan heti alkuun, ennen kuin tilille aletaan tuottamaan sisältöä. Myös nimimerkin katsotaan olevaan löydettävässä muodossa ja vanhat postaukset voidaan käydä läpi.

* Tekstin tuottaminen: Ylläpito- ja aktiivipaketteihin kuuluvat yksinkertaiset, lyhyet tekstit, jotka tehdään esimerkiksi kotisivujen tekstien perusteella. Tehopakettiin kuuluvat laajemmat, huolella valitut ja kohderyhmälle tarkasti suunnatut tekstit.

Somemainonnan palvelupaketit

Tarjoamme sekä yksittäisiä mainoskampanjoita (sopii esimerkiksi tietyn alennusmyynnin, tapahtuman tai tuotteen markkinointiin) tai jatkuvaa palvelupakettia, jossa mainoksia tuotetaan jatkuvalla syötöllä haluttu määrä kuukaudessa (sopii esimerkiksi verkkokaupalle, brändin rakennukseen ja ylipäätään yrityksille, jotka hakevat jatkuvaa uusasiakashankintaa tai mynninedistämistä). Tuotamme mainoksia erityisesti Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Palvelun käyttöönotto vaatii valmiit Business Manager -asetukset ja mainostilit yrityksen sometileille. Palvelu on myös täysin räätälöitävissä - ole rohkeasti yhteydessä.

*

*

* Yksittäisessä mainoskampanjassa käytämme asiakkaan omia kuvamateriaaleja.

* Yksittäisessä mainoskampanjassa toimitamme valmiit mainosmateriaalit ja tiedot mainoksen julkaisemisesta ja kohderyhmästä, asiakas hoitaa itse julkaisemisen. Tällöin myös tulosten seuranta tapahtuu omatoimisesti Facebookin markkinointityökalusta.

  © 2020 Primaq Group Oy          Y-Tunnus 1533292-1         Tietosuojaseloste

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Primaq YouTube