top of page
Primaq Group Oy

Primaq Group Oy on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka on jo lähes vuosikymmenen ajan omistautunut monialaisten yritysten liiketoiminnan edistämiseen ja kasvattamiseen digitaalisen markkinoinnin keinoin. Erikoisosaamisemme kattaa laajasti digimarkkinoinnin lähes koko kirjon aina hakukoneoptimoidusta sisällöntuotannosta ja monipuolisista mainoskampanjoista lyhytvideotuotantoon ja tuloksellisiin Google Ads -mainontaratkaisuihin.  

Vankka kokemuksemme, tuloshakuinen lähestymistapamme ja aito intohimo alaa kohtaan tekevät Primaqista strategisen kumppanin, joka ei vain täytä odotuksia, vaan ylittää ne. Asiakkaamme pitävät meitä luotettavana ja jatkuvasti kehittyvänä palveluntarjoajana, jonka toiminta keskittyy tuottamaan mitattavaa arvoa ja kestävää kasvua. Meidän puoleemme käännytään, kun digitaalinen markkinointi kaipaa tuloksia. 

Meidän tarinamme

Primaq sai alkunsa vuonna 2014 yksinkertaisesta visiosta; halusta auttaa yrityksiä kasvamaan ja tavoitteesta luoda työpaikka, jossa työnteosta oikeasti nautitaan. Tämä yhdistelmä asiakaskeskeistä lähestymistapaa sekä positiivista ja energistä työkulttuuria on ollut toimintamme perusta alusta lähtien. Innovatiiviset ideamme ja rohkeutemme kokeilla uusia asioita ennen muita sekä kykymme mukautua nopeasti muuttuvaan digitaalisen ympäristöön ovat olleet keskeisiä tekijöitä Primaqin kasvutarinassa.

 

Meidän todellinen ylpeytemme ja saavutuksemme eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään omaan kasvuumme, vaan ennen kaikkea niihin lukuisiin menestystarinoihin, jotka olemme saaneet kirjoittaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme hallinneet tuloksellisesti satoja yritystilejä niin B2C- kuin B2B-puolella – meihin ovat luottaneet niin oman alansa suunnannäyttäjät, kansainvälisesti toimivat yritykset kuin vasta menestystarinansa aloittaneet yritykset.   

Digitaalinen markkinointi

Alan parhaat asiantuntijat  palveluksessanne 

Digitaalisen markkinoinnin toimisto

Primaqilla työskentelee joukko alansa parhaimpia asiantuntijoita, jotka jakavat erilaisista taustoistaan huolimatta yhteisen intohimon – digitaalisen markkinoinnin. Tiimimme koostuu sertifioidusta osaamisesta ja kokeneista asiantuntijoista, joilla on ainutlaatuisia taitoja ja syvää ymmärrystä erilaisista digimarkkinoinnin osa-alueista. Olemme erityisen vahvoja hakukoneoptimoidussa ja laadukkaassa sisällöntuotannossa, tuloksellisessa ja visuaalisesti näyttävässä somemainonnassa, vaikuttavassa ja erottautuvassa lyhytvideotuotannossa sekä monipuolisessa ja tehokkaassa Google Ads -mainonnassa. Jokaisen tiimimme asiantuntijan omat erikoistaidot ja -kyvyt mahdollistavat sen, että voimme tarjota alan parasta asiantuntemusta juuri räätälöidysti jokaisen yrityksen tarpeisiin.

 

Saamme asiakkailtamme usein kiitosta energiastamme ja aidosta innostuksestamme, joka tarttuu. Ei siis olekaan sattumaa, että monet asiakkaamme kokevat yhteistyön kanssamme paitsi aidosti hyödyllisenä, myös inspiroivana. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme menestyksestä – juhlimme asiakkaidemme saavutuksia yhtä suurella ilolla kuin omiamme.  

digitaalisen markkinoinnin toimisto

ARVOT, JOTKA OHJAAVAT TOIMINTAAMME

Yhdessä kohti menestystä.  

Uskomme, että tiivis yhteistyö, rehellinen vuorovaikutus ja läpinäkyvyys ovat menestyksen kulmakiviä, oli kyse sitten sisäisestä tiimityöskentelystä tai asiakastyöstä. Tiimityöskentelyyn ja syviin asiakassuhteisiin panostaminen johtaa aitoon kumppanuuteen, liiketoiminnan kasvuun ja menestykseen. 

ASIAKASKOKEMUS

Asiakaskokemus on tärkein. 

Jokainen asiakkuutemme alkaa syvällisellä tutustumisella ja ymmärryksellä asiakkaan ainutlaatuisista tarpeista ja tavoitteista. Tämä auttaa meitä luomaan räätälöityjä ja vaikuttavia digimarkkinointistrategioita. Asiakaskokemus on meille enemmän kuin pelkkä sana; se on lupaus, jonka annamme jokaiselle asiakkaallemme. 

ROHKEUS

Rohkeutta ajatella suuremmin. 

Emme pelkää haastaa normeja tai kokeilla innovatiivisia lähestymistapoja. Rohkeutemme kasvaa, kehittyä ja ottaa riskejä on auttanut meitä luomaan uusia toimintamalleja ja palveluita, jotka vastaavat digimarkkinoinnin jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin. Olemme valmiita kokeilemaan uutta ennakkoluulottomasti.

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq referenssit
bottom of page