top of page
Primaq
Group Oy

Meidän puoleemme käännytään, kun digitaalinen markkinointi kaipaa tuloksia.

 

Primaq Group Oy on digitaalisen markkinoinnin toimisto, jonka erikoiskyky on tuottaa laadukasta ja tuloksellista sisältöä oikealle yleisölle oikeaan aikaan asiakasyrityksen toimialasta riippumatta. Yrityskulttuurimme, vuosien kokemuksemme, saavuttamamme tulokset sekä koulutettu ja idearikas tiimimme tekevät meistä strategisen kumppanin, jonka kanssa on mahdollista saavuttaa merkittäviä tuloksia digitaalisen markkinoinnin keinoin. 

Vanheneminen on väistämätöntä, kasvaminen on valinta. 

Primaq sai alkunsa vuonna 2014 halusta edistää asiakkaiden myyntiä ja tavoitteesta luoda työpaikka, jossa on oikeasti kiva olla töissä. Kuluneiden vuosien ajan olemme toimineet digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median sisällöntuotannon suunnannäyttäjinä – meillä on alusta saakka ollut rohkeutta kokeilla uutta sekä kasvaa ja kehittyä muuttuvan toimintaympäristön mukana, mikä on näyttäytynyt jatkuvana liiketoiminnan kasvuna. Vuonna 2022 kasvuprosenttimme oli upeat 43,8 %.

Oman kasvumme lisäksi olemme palveluidemme avulla auttaneet myös lukuisia yrityksiä kasvattamaan omaa liiketoimintaansa. Olemme hallinneet tuloksellisesti satoja yritystilejä niin B2C- kuin B2B-puolella – meihin ovat luottaneet niin oman alansa suunnannäyttäjät, kansainvälisesti toimivat yritykset kuin vasta menestystarinansa aloittaneet yritykset. Meidät tunnetaan luotettavana, aikaansaavana ja jatkuvasti kehittyvänä palveluntarjoajana, jonka toiminta on asiakaskeskeistä ja läpinäkyvää. 

Meidän
Tarina

ARVOT, jotka ohjaavat toimintaamme

yhteistyö

Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.  

Yhteistyössä ja kumppanuudessa on voimaa, oli kyse sitten sisäisestä tiimityöskentelystä tai asiakastyöstä. Yhdessä työskentelemällä voimme tarjota asiakkaidemme käyttöön parasta mahdollista osaamista, mikä on jo vuosien ajan näkynyt molemminpuoleisena liiketoiminnan kasvuna.

Onko sinulla meille yhteistyöehdotus? Ota meihin yhteyttä ja kerro siitä tarkemmin! 

asiakaskokemus

Asiakaskokemus on kaikista tärkeintä.   
 

Asiakkaidemme tarpeet ja mieltymykset ovat avainasemassa palveluidemme kehittämisessä. Meillä kaikki lähtee aina liikkeelle kokonaisvaltaisesta tutustumisesta asiakkaaseen – aito ymmärrys on yksi hedelmällisen asiakassuhteen kulmakivistä.  

ROHKEUS

Rohkeus mennä mukautuen eteenpäin ja toimia tiukissakin tilanteissa.  

Meillä on rohkeutta kasvaa ja kokeilla uutta, kehittää ja ottaa riskejä sekä luoda uusia toimintamalleja ja palveluita – sekä tehdä pähkähullultakin kuulostavia asioita.   

 

PRIMAQ LUKUINA

aSIAKKAITA

80+

kasvuprosentti

+43,8 %

ASIANTUNTIJOITA

15

Menestyjät-sertifikaatti
bottom of page