top of page

Digitaalisen markkinoinnin trendit 2024: sosiaalinen Media Ja Google-haut

Vuosi 2024 tuo mukanaan uusia tutkimuksia sekä uusia trendejä. Yksi trendi joka on jo pidemmän aikaa vaikuttanut on sosiaalisen median ja Google-hakujen välinen dynamiikka. Baer Performance Marketingin tutkimuksen mukaan noin 40% milleniaaleista käyttää sosiaalista mediaa yhtä paljon kuin Googlea etsiessään tuotteita ja palveluita.


Digitaalisen markkinoinnin trendit 2024

Sosiaalisen median rooli kuluttajien ostopäätöksissä on kasvanut vuosi vuodelta. Aikaisemmin sosiaalinen media nähtiin lähinnä brändinäkyvyyden ja asiakasvuorovaikutuksen kanavana, mutta nyt se on noussut yhdeksi tärkeimmistä kanavista tuotteiden ja palveluiden etsinnässä. Tämä on yksi keskeisistä digitaalisen markkinoinnin trendeistä vuonna 2024.

Hakukoneoptimointi (SEO) ja Google-mainonta

Vaikka sosiaalisen median merkitys kasvaa, Google-haut ovat edelleen keskeinen osa digitaalista markkinointia. Hakukoneoptimointi (SEO) ja maksetut Google-mainokset ovat tärkeitä työkaluja, jotka auttavat yrityksiä tavoittamaan potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti. Yhdistämällä digitaalisen markkinoinnin strategiaan sosiaalisen median sisällöntuotannon sekä Google-mainonnan yritykset voivat saavuttaa laajemman ja monipuolisemman yleisön.


Omnichannel-strategia

Vuonna 2024 menestyvät ne yritykset, jotka ymmärtävät sosiaalisen median ja Google-hakujen yhdistämisen voiman. Omnichannel-lähestymistapa, jossa hyödynnetään molempia kanavia synergisesti, on yksi huomionarvoisista tavoista digitaalisessa markkinoinnissa. Tämä tarkoittaa johdonmukaista brändiviestintää, kohdennettua sisältöä, mainontaa sekä jatkuvaa analytiikkaa molemmilla alustoilla.


Omnichannel-strategia eroaa "multichannel"-strategiasta (monikanavainen), jossa yrityksellä voi olla useita erillisiä kanavia asiakaskokemuksen tarjoamiseen, mutta nämä kanavat eivät välttämättä ole yhteydessä toisiinsa tai tarjoa yhtenäistä kokemusta. Omnichannel pyrkii poistamaan nämä erillään olevat kokemukset ja luomaan saumattoman asiakaskokemuksen kaikissa kanavissa.


Digitaalisen markkinoinnin trendit 2024 julkaisumme niin somessa kuin täällä verkkosivuillammekin ovat selkeästi kiinnostaneet ihmisiä, sillä artikkeliemme lukijamäärät ovat huikeassa nousussa.Digitaalisen Markkinoinnin Trendit 2024

Comments


bottom of page