top of page

Kuinka tehdä hyvä TikTok video: Asiantuntijan vinkit

TikTokin merkitys digitaalisessa markkinoinnissa on kiistaton varsinkin kun puhutaan Milleniaalien sekä Generation Z:n tavoitettavuudesta. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi, kuinka voit luoda menestyksekkäitä TikTok-videoita, jotka erottuvat joukosta ja saavuttavat todennäköisemmin laajan yleisön.Kuinka tehdä hyvä TikTok videoVinkit Tehokkaaseen TikTok-videoon: 1. Ole luova ja ainutlaatuinen

TikTokissa menestyminen vaatii luovuutta. Ole rohkea ja etsi yrityksellesi se oma persoonallinen tyyli. Parasta olisi, jos se olisi jollain tavalla tunnistettava. Kokeile erilaisia lähestymistapoja ja etsi se, mikä toimii yleisösi kanssa parhaiten. Hyvä TikTok-video alkaa hyvästä ideasta. Mieti, miten voit tuoda esiin brändisi persoonallisuutta tai tuotteesi ominaisuuksia kiinnostavalla tavalla.


2. Ymmärrä yleisöäsi

TikTokin käyttäjäkunta on nuorta ja aktiivista, ja he arvostavat luovuutta sekä aitoutta. Suomessa TikTok tavoittaa erityisesti nuoremmat sukupolvet hyvinkin tehokkaasti, erityisesti juuri Milleniaalit ja Generation Z:n. On tärkeää ymmärtää, mitä juuri nämä ryhmät arvostavat ja millainen sisältö heitä aidosti kiinnostaa. Muista myös jatkuva sisällöntuotanto, jotta pysyt yleisösi "top of mind".

3. Hyödynnä trendejä!

Trendit ovat se juttu TikTokissa. Seuraa siis aktiivisesti, mitkä aiheet, kappaleet/äänet, kuvaustavat tai haasteet ovat suosittuja, ja sovella niitä oman brändisi videoihin. Muista kuitenkin säilyttää juuri se teidän brändin oma uniikki ote. Mitä nopeammin hyppäät trendiin mukaan, sen parempi!

4. Älä tingi laadusta

Vaikka TikTok-videoiden tulee olla spontaaneja ja välillä uuteen trendiin hyppääminen voi tapahtua nopeastikin, ei laadusta kannata tinkiä. Varmista, että videosi ovat visuaalisesti houkuttelevia ja äänenlaatu on hyvä. Käytä hyvälaatuista kameraa ja editointiohjelmistoa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

5. Käytä hashtageja

Hashtagit ovat TikTokissa elintärkeitä. Ne auttavat videoitasi tavoittamaan laajemman yleisön. Käytä relevanteja ja suosittuja hashtageja. Suomalaisille suunnatuissa videoissa kannattaa käyttää paikallisia ja kansainvälisiä hashtageja tasapainoisesti, jotta tavoitat sekä kotimaisen että globaalin yleisön.

6. Muista vuorovaikutus

Kannusta yleisöäsi vuorovaikutukseen. Kysy kysymyksiä, pyydä palautetta ja reagoi kommentteihin aina mahdollisimman nopeasti. Tällä luot yhteisöllisyyttä, sekä parannat videoidesi näkyvyyttä TikTokin algoritmissa.


7. Ole ytimekäs

TikTok-videoiden tulisi olla lyhyitä ja ytimekkäitä. Keskity siis olennaiseen ja pidä viestisi selkeänä. Useimmat TikTok-videot ovat 15-60 sekunnin pituisia, joten sinulla on vain hetki aikaa tehdä vaikutus.


8. Seuraa analytiikkaa

Analysoi videoidesi toimivuutta TikTokin analytiikkatyökalujen avulla. Seuraa, mitkä videot toimivat seuraajiesi keskuudessa parhaiten, ja käytä tätä tietoa tulevien videoidesi suunnittelussa.


9. SEO-optimointi TikTokissa

SEO-optimointi ei rajoitu vain hakukoneisiin. TikTokissa avainsanojen ja oikeanlaisten kuvatekstien käyttö on tärkeää. Mieti, mitä avainsanoja yleisösi saattaisi käyttää etsiessään sisältöä TikTokista, ja sisällytä nämä avainsanat videoihisi ja niiden kuvauksiin.


10. Tehosta TikTok-strategiaasi säännöllisellä sisällöntuotannolla Menestys TikTokissa edellyttää johdonmukaista ja laadukasta sisällöntuotantoa. Viikoittainen julkaisurytmi on keskeinen tekijä brändisi näkyvyyden ja yleisön sitoutumisen kannalta, auttaen sinua pysymään relevanttina ja aktiivisena seuraajiesi silmissä.Primaqin ratkaisut TikTokkiin:

Primaq tarjoaa asiantuntevaa tukea TikTok-sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Palvelumme sisältävät:

  • Kohdennettu sisällönsuunnittelu: Luomme strategian, joka tukee brändisi tavoitteita ja resonoi kohdeyleisösi kanssa.

  • Laadukas videotuotanto: Tuotamme visuaalisesti vaikuttavia ja yleisöä kiinnostavia videoita.

  • Optimoitu julkaisuaikataulu: Huolehdimme, että sisältösi tavoittaa yleisösi tehokkaimmilla hetkillä.

  • Tilin moderointi: Varmistamme, että tilisi pysyy aktiivisena ja vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

  • TikTok mainonta: Olemme TikTok-mainonnan asiantuntijoita, jotka tuovat asiakkaillemme poikkeuksellista kustannustehokkuutta. Olemme saavuttaneet asiakkaidemme mainonnoissa näyttökertahinnan, joka on vain 0,004€ per näyttökerta. Pohdi hetki: missä muualla voit saada näin edullisia näyttökertoja brändillesi/tuotteellesi/yrityksellesi? Primaqin avulla TikTok-mainontasi ei ainoastaan tavoita laajaa yleisöä, vaan tekee sen äärimmäisen kustannustehokkaasti.

Valitsemalla meidät TikTok-kumppaniksesi varmistat, että yrityksesi hyödyntää koko TikTokin potentiaalin uusimpien trendien mukaisesti. Me seuraamme jatkuvasti TikTokin uusimpia trendejä, opiskelemme algoritmeja ja innovaatioita, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen. Asiantuntijamme ovat valmiita luomaan sisältöä, joka kiinnittää kohderyhmäsi huomion ja sitouttaa heidät tehokkaasti. Olemme erikoistuneet TikTok-markkinointiin ja olemme luoneet yritykseemme erityisen TikTok-tiimin, joka on omistautunut yrityksesi TikTok-strategian luomiseen ja toteuttamiseen.


Kuinka tehdä hyvä TikTok videoComentarios


bottom of page