top of page

Google Ads -hakusanamainonta

Kasvata yrityksesi näkyvyyttä, houkuttele uusia asiakkaita ja lisää myyntiäsi tavoittamalla ostoaikeissa olevat ihmiset.

Google Ads -hakusanamainonta tarjoaa tehokkaan tavan tavoittaa juuri ne ihmiset, jotka etsivät aktiivisesti tuotteitasi tai palveluitasi ei siis ihme, että hakusanamainonta on yksi aikamme tehokkaimmista myyntivälineistä.

Tavoita, myy, menesty.

mitä hyötyä hakusanamainonnasta on?

google ads -hakusanamainonta
Google Display
 • Saat kilpailuetua. Googlen ensimmäinen hakutulossivu kerää yli 90 % kaikista
  klikeistä – 
  ensimmäisellä sivulla näkyvillä yrityksillä on selvä kilpailuetu.
   

 • Maksat vain tuloksista. Mainoksen näkyvyys ei itsessään maksa mitään, sillä
  maksat vain mainoksesi klikkauksista – käytännössä maksat siis vain aidosta
  kiinnostuksesta.
   

 • Teet tavoitteitasi tukevaa mainontaa. Lisää käyntejä verkkosivuillesi tai kivijalkamyymälääsi, kasvata ajanvarausten, tarjouspyyntöjen tai muiden haluttujen yhteydenottojen määrää.
   

 • Näytät mainoksesi valitsemallesi kohderyhmälle. Kohdennetut mainoskampanjat parantavat mainoksen tehokkuutta ja lisäävät konversiomahdollisuuksia.
   

 • Tehostat mainontaa optimoinnilla. Mainonnan tuloksien reaaliaikainen seuranta mahdollistaa tehokkaan mainonnan optimoinnin, mikä lisää mainonnan toimivuutta ja laskee sen kustannuksia.
   

 • Sovitat mainonnan juuri yrityksesi tarpeisiin. Google Ads -mainonta on joustavaa ja skaalautuvaa, minkä ansiosta se palvelee monipuolisesti niin pieniä kuin suuria yrityksiä sekä erilaisia liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita.
   

 • Se on tehokas työkalu kansainvälistymiseenAvainsanojen suunnittelun ja maantieteellisten kohdennusten avulla tavoitat Googlen käyttäjät maailmanlaajuisesti.

ulkoista yrityksesi hakusanamainonta sertifioiduille asiantuntijoille.

Meillä Google Ads -hakusanamainontaa tuottavat ainoastaan Googlen sertifikaatteja suorittaneet digitaalisen markkinoinnin asiantuntijat. Google Ads -palvelu tilataan meiltä yleensä kuukausilaskutteisena, jatkuvana palveluna. Palveluun kuuluu Google Ads -tilin käyttöönotto tai luominen, hakusanojen suunnittelu, budjetin määrittäminen, mainostekstien ja mainoslaajennusten suunnittelu, kampanjoiden toteuttaminen, seuranta ja optimointi sekä tulosten raportointi.

Emme peri palvelun aloittamisesta erillistä aloitusmaksua.

Aloita Google Ads -hakusanamainonta ja

kasvata liiketoimintaasi tavoittamalla

oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä
bottom of page