top of page

tiktok videot yrityksille

TikTokin merkitys on kasvanut merkittävästi markkinointikanavana, ja Suomessa käyttäjämäärät ovat jo ylittäneet miljoonan. Tämä dynaaminen alusta tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa ja sitouttaa kuluttajia tehokkaasti. 

Tiesitkö, että TikTok-käyttäjät viettävät alustalla keskimäärin 52 minuuttia päivässä ja Gen Z jopa tätäkin kauemmin? Tartu tilaisuuteen ja päästä brändisi loistamaan TikTokissa – me autamme sinua hyödyntämään jokaisen sekunnin tehokkaasti ja tavoittamaan juuri teidän potentiaaliset asiakkaanne. Ota yhteyttä ja aloitetaan brändisi kasvattaminen TikTokissa!

TikTok-markkinointi
TikTok videot

millaisille yrityksille tiktok-markkinointi sopii?

TikTok on monipuolinen alusta, joka tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia sekä B2C- että B2B-yrityksille. B2C-sektorilla TikTok mahdollistaa suoran yhteyden kuluttajiin, tarjoaa alustan trendien luomiseen ja tuotteiden esittelyyn viihdyttävässä muodossa. B2B-yritykset voivat hyödyntää TikTokia rakentamaan asiantuntijuutta, jakamaan alansa oivalluksia ja luomaan luottamusta brändin ja potentiaalisten liikekumppaneiden ja esimerkiksi työntekijöiden välillä.

Riippumatta liiketoimintamallista, TikTokin visuaalinen ja interaktiivinen luonne auttaa kaikenkokoisia yrityksiä kasvattamaan näkyvyyttään ja sitouttamaan yleisönsä uudella, innovatiivisella tavalla. Primaq auttaa yritystänne hyödyntämään TikTokin potentiaalin täysimääräisesti, strategisesta suunnittelusta toteutukseen.

Sosiaalisen median markkinointi

Tavoita uusia yleisöjä

TikTok on erityisen suosittu Gen Z:n ja nuorten aikuisten keskuudessa, mutta sen suosio valtaväestön keskuudessa kasvaa jatkuvasti.

viraalinen potentiaali

TikTokin algoritmi kannustaa sisällön leviämistä laajalti. Hyvin suunniteltu ja toteutettu kampanja voi saavuttaa miljoonia käyttäjiä lyhyessä ajassa.

autenttisuus ja inhimillisyys

TikTokissa brändit voivat osoittaa aitouttaan ja luoda syvemmän yhteyden yleisöönsä. Spontaani ja inhimillinen sisältö resonoi usein paremmin kuin ylihinnoitellut mainoskampanjat.

uudet luovat mahdollisuudet

TikTok tarjoaa monipuolisia työkaluja ja suodattimia sisällön luomiseen, mikä mahdollistaa luovuuden rajattoman käytön.

edulliset mainoskustannukset

TikTok-mainonnan kustannukset ovat edullisempia verrattuna muihin alustoihin. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden kokeilla ja optimoida kampanjoitaan pienemmällä budjetilla.

sitoutunut käyttäjäkunta

TikTokin käyttäjät viettävät usein paljon aikaa sovelluksessa päivittäin, mikä tarkoittaa, että he ovat sitoutuneempia ja aktiivisempia verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin. 

miksi valita primaq?

Trendien seuraaminen.  

TikTok vaatii luovaa näkemystä ja nopeaa reagointia trendeihin. Tiimimme on jatkuvasti ajan hermolla, jotta asiakkaidemme sisältö nousee esille ja resonoi kohderyhmänsä kanssa. 

 

Erikoistunut analytiikka TikTok-alustalle.  

Jokainen postaus, mainos ja kampanja on mahdollisuus oppia ja optimoida. Käytämme erityisiä TikTok-analytiikkatyökaluja saadaksemme syvällistä tietoa kampanjoidemme suorituskyvystä. 

 

Laajennamme brändisi tarinaa visuaalisesti.  

TikTok on visuaalisen sisällön kuningas. Meidän asiantuntijamme luovat kiinnostavia ja mieleenpainuvia videoita, jotka tuovat brändisi eloon ja herättävät tunteita yleisössäsi. 

 

Kokonaisvaltainen lähestymistapa TikTok-markkinointiin.  

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset TikTokissa menestymiseen: ideointi, tuotanto, julkaisu, moderointi ja mainonta. Saat kaiken tarvittavan saman katon alta. 

 

Monikulttuurinen ja monikielinen osaaminen.  

TikTok on globaali alusta. Tuotamme sisältöä useilla kielillä, mukaan lukien suomi, englanti ja ruotsi, auttaen yritystäsi tavoittamaan laajemman yleisön ja laajentumaan kansainvälisille markkinoille. 

 

Tuloksellisuus ja jatkuva kehitys ovat ytimessämme.  

Seuraamme kampanjoidemme tuloksia reaaliajassa ja optimoimme niitä jatkuvasti. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että TikTok-markkinointisi tuottaa toivotut tulokset ja edistää liiketoimintasi kasvua. 

 • Kuinka paljon blogiteksti maksaa?
  Palvelun lopullinen hinta määräytyy tilatun työmäärän laajuudesta riippuen eli sisältääkö se esimerkiksi pelkän tekstin tuottamisen vai avaimet käteen -periaatteella kaikkeen lopputulokseen tarvittavan materiaalin tuottamisesta tekstin julkaisuun. Yhden blogitekstin hinta on alk. 900 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan sekä annettuihin materiaaleihin perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, hakukoneoptimoidun blogitekstin tuottaminen ja sen hyväksyttäminen asiakkaalla.
 • Kuka blogitekstimme kirjoittaa?
  Digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinninasiantuntijamme. Jos olet jo asiakkaamme, on kirjoittaja todennäköisesti joku oman asiantuntijatiimisi jäsenistä, jolloin asiantuntijat ovat jo valmiiksi perehtyneet yritykseesi, toimialaasi ja alasi terminologiaan. Blogiteksti käy aina useamman silmäparin läpi parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi.
 • Mitä hyötyä yritysblogista on?
  Yritysblogista on useita hyötyjä, joista yksi merkittävimmistä on ehdottomasti orgaanisen hakukonenäkyvyyden parantaminen, ja sen myötä verkkosivuliikenteen kasvattaminen– tämä edellyttää kuitenkin sen, että tuotettava sisältö on hakukoneoptimoitua.Olemme esimerkiksi nostaneet itsemme ja asiakkaamme tiettyjen hakusanojen kärkeen pelkällä blogisisällöntuotannolla. Blogilla on kuitenkin myös lukuisia muita arvokkaita hyötyjä, kuten brändin rakentaminen ja asiantuntijamaineen vahvistaminen, potentiaalisten asiakkaiden houkutteleminen ja nykyisten asiakkaiden sitouttaminen tarjoamalla arvokasta ja informatiivista sisältöä. Yritysblogi on äärimmäisen tehokas digimarkkinoinnin työkalu, joka tuo yrityksen liiketoiminnalle pitkäaikaista hyötyä.
 • Kuinka usein blogikirjoituksia tulisi julkaista?
  Yritysblogiin kannattaa julkaista postauksia säännöllisesti, mutta tärkeintä on kuitenkin muistaa, ettei määrä korvaa koskaan laatua. Sopiva julkaisutahti riippuu siissiitä, kuinka paljon yrityksellä on sanottavaa ja kenelle. Blogitekstejä voidaan kuitenkin tuottaa hyvin moninaisesti eri aiheista, joten suosittelemmekin yleensä aina, että yritys julkaisisi vähintään yhden blogitekstin joka kuukausi.
 • Mitä aiheita blogissa kannattaa käsitellä?
  Yritysblogissa voi käsitellä monipuolisesti eri aiheita, jotka ovat relevantteja kohdeyleisölle ja tukevat yrityksen tavoitteita. Näitä ovat mm. tuotetiedot ja käyttövinkit, alan trendit ja uutiset, asiakastarinat ja suositukset, asiantuntijatekstit, henkilöstöesittelyt, yrityksen tausta ja arvot sekä ajankohtaiset aiheet, jotka herättävät kiinnostusta. Tärkeintä on tarjota arvoa ja hyötyä lukijoille samalla kun edistetään brändiä ja liiketoiminnan tavoitteita.
 • Mitä TikTok-markkinointi maksaa?
  Räätälöimme palvelumme asiakaskohtaisesti, jolloin palvelun kuukausiveloitus määräytyy orgaanisen sisällön ja mainonnan määrän perusteella. TikTok-videon hinta on alk. 600 € + alv 24 %. Palveluun sisältyy yritykseen ja sen toimialaan perehtyminen, digitaalisen markkinoinnin suunnitelma ja vuosikello, TikTok-tilin freesaus ja moderointi, sisällöntuotanto sekä tulosten raportointi. Palvelun hinta ei sisällä mainoskampanjaan käytettävää budjettia. Miltä kuulostaisi 400 000 näyttökerran saaminen 1800 € hinnalla? Hinta sisältää 2 TikTok-videota ja mainosbudjetin. Yhden näyttökerran hinta olisi käytännössä 0,004 €. Mitä muuta kautta saat näyttöjä tällaisella hinnalla?
 • Mitä TikTok-tilin moderointi pitää sisällään?
  Primaq huolehtii siitä, että asiakkaan tileille tulleisiin viesteihin ja kommentteihin vastataan ja reagoidaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Moderoinnin tärkeyttä ei voi korostaa liikaa, sillä sosiaalisen median kanavissa vuorovaikutus on ensisijaisen tärkeää ja tilit toimivat yhtenä asiakaspalvelukanavana. Osalle yrityksistä sosiaalinen media on jopa kaikkein tärkein asiakaspalvelukanava.
 • Miten tuotatte TikTok-videoita?
  Paras käytäntö TikTok-videoiden tuottamiseen riippuu asiakkaan liiketoiminnasta, tarjoomasta, tavoitteita ja resursseista. Voimme tuottaa videoita joko yrityksen omista valmiista materiaaleista tai kuvaamalla materiaalit itse asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiantuntijamme seuraavat aktiivisesti ajankohtaisia trendejä ja mukauttavat sisältöä yrityksen viestintätyyliin ja kohdeyleisöön sopivaksi. TikTok-videosta luodaan käsikirjoitus, jonka pohjalta videon sisältö tuotetaan ja editoidaan hyödyntäen tekstiä, audiota ja erilaisia tehosteita. Noudatamme videoiden ääni- ja musiikkisuunnittelussa tekijänoikeuslakeja, jotka pätevät kaikkiin yritysten julkaisemiin sosiaalisen median sisältöihin. Valmis video tarkistutetaan asiakkaalla, minkä jälkeen hyväksytty video julkaistaan sovittuna ajankohtana liittäen kuvatekstiin relevantit hashtagit parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi. Huolehdimme myös tilin moderoinnista ja vastaamme kommentteihin ja viesteihin. Tällä prosessilla ja säännöllisellä vuorovaikutuksella asiakkaan kanssa varmistetaan, että sisältö on laadukasta, sitouttavaa ja linjassa yrityksen viestinnän kanssa.
 • Onko TikTok oikea kanava yrityksellemme?
  TikTokin sopivuus riippuu monista tekijöistä, joista olennaisimpana se, millaista liiketoimintaa yrityksenne harjoittaa, mitä se tarjoaa ja kenelle. TikTokin suosio on räjähdysmäinen, ja sieltä tavoittaakin ihmisiä nykyään useista eri ikäluokista. Jos kohdeyleisönne koostuu pääasiassa nuoremmista ihmisistä, ja erityisesti Z-sukupolven edustajista, on TikTok teille aivan ehdoton kanava.
 • Miten TikTokissa voi menestyä?
  TikTokissa trendien aallonharjalla pysyminen on kokopäivätyötä – se vaatii jatkuvaa seurantaa ja luovuutta. TikTokin päivittäisten trendientutkiminen auttaa pysymään ajantasalla siitä, mikä kiinnostaa käyttäjiä juuri nyt. Tärkeää on luoda myös omaa, uniikkia sisältöä, joka sopii brändillesi ja tavoitteillesi. Vuorovaikutus yleisön kanssakommenttien ja viestien kauttaauttaa vahvistamaan yhteyttä seuraajiisi. Kaiken kaikkiaan,TikTokissa menestyminen edellyttää huolellista suunnittelua ja ajankohtaisuutta; luovan, aidon ja erottuvan sisällön tuottaminen ja trendeihin tarttuminenvahvistaa positiivisesti brändimielikuvaa.
 • Paljonko somemainontaan kannattaa laittaa rahaa?
  Tähän kysymykseen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Mainonnan budjettia miettiessä tulee ottaa huomioon mm. yrityksen tavoitteet, kohdeyleisö, kilpailutilanne, valitut mainosalustat, kampanjan kesto ja mittarit. Budjetti voi vaihdella suuresti eri yritysten välillä, mutta lähtökohtaisesti somemainonta on yritykselle kuin yritykselle aina kaikkein edullisin tapa mainostaa. Eri vaihtoehtojen testausja jatkuva optimointi ovat avainasemassa, kun määritetään, millainen budjetti toimii parhaiten liiketoiminnan tarpeiden kannalta. Annamme asiakkaalle aina oman ehdotuksemme sopivasta mainosbudjetista.

Meihin ovat luottaneet​​

Primaq Digitaalisen markkinoinnin toimisto

Tehosta tiktok-markkinoinnin tuloksellisuutta näillä digimarkkinointipalveluilla

Älä jää paitsi TikTok-markkinoinnin tarjoamista mahdollisuuksista – ota yhteyttä nyt ja aloita matkasi kohti uuden ajan markkinointia.

TikTok on tehokas väylä brändinäkyvyydelle ja asiakaskokemuksen rikastamiselle, olipa kyseessä B2C- tai B2B-markkinointi. Kasvata yrityksesi digitaalista jalansijaa ja ota kaikki irti TikTokin tarjoamista mahdollisuuksista yhdessä Primaqin kanssa. Olemme valmiita auttamaan teitä luomaan innovatiivista ja mieleenpainuvaa sisältöä, joka puhuttelee ja sitouttaa kohdeyleisönne

Ota yhteyttä
bottom of page