top of page

TIKTOK
MARKKINOINTI ja sisällöntuotanto

Hyppää kanssamme TikTokin maailmaan!

TikTokilla on Suomessa jo yli miljoona kuukausittaista käyttäjää, ja sovelluksen suosio ei ota laantuakseen. TikTokissa on moniin muihin kanaviin verrattuna huomattavasti suurempi mahdollisuus saada katselukertoja ja sitouttaa, ja lähes jokaisella sinne lisätyllä videolla on lähtökohtaisesti mahdollisuus kasvaa viraaliksi – jos sisältö on tehty hyvin ja tähtien asento on oikea, seuraava viraalivideo saattaa olla sinun. 
 

TikTok on ollut yritysten markkinointikanavana sovelluksen suosioon nähden vielä yllättävän vähän hyödynnetty. Olemme seuranneet tarkasti sovelluksen kehityssuuntaa ja olemme sitä mieltä, että TikTok, TikTok Business sekä sovelluksen tarjoamat mahdollisuudet maksetulle markkinoinnille sekä sisällöntuotannolle kannattaa viimeistään nyt ottaa haltuun. 

Olemme tuottaneet nerokkaita TikTok sisältöjä sekä onnistuneita mainoskampanjoita niin b2b kuin b2c puolelle.

tiktok marketing partner.png
TikTok markkinointi.png
TikTok mainonta
TikTok markkinointi

PALVELUMME

Toteutamme sisällöntuotantoa TikTokkiin trendit huomioiden!

Palveluun kuuluu aina tavotteiden asettaminen, kuvaus-suunnitelman luominen sekä raportointi.

Esimerkkejä hinnoittelusta:
1kpl video viikossa = 1200 € + alv 24 %/ kk
Kohdennettu TikTok mainonta = 299 € + alv 24 % / kk

TikTok markkinointi

Haluatko lisää myyntiä ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa? Meille digitaalinen markkinointi ja erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotanto on intohimo. Tutustu Someassari-palveluumme täältä.

Someassari-palvelu on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa onnistumiseen. Palvelun avulla kaikki osapuolet saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, ja yrityksen sometilit ovat aina aktiivisesti ajan tasalla seuraten vaihtelevia trendejä. Hallitsemme erityisesti Instagramin, Facebookin, LinkedInin sekä TikTokin käytön.

bottom of page