top of page

Tehosta rekrytointia

Ymmärrämme, että oikeiden kykyjen löytäminen on elintärkeää yrityksen menestykselle. Tämän vuoksi tarjoamme räätälöityjä palveluja, jotka paitsi houkuttelevat huippukandidaatteja, myös rakentavat vahvaa työnantajamielikuvaa monikanavaisten mainoskampanjoiden sekä sisältömarkkinoinnin avulla.

Ensivaikutelma on kaikki kaikessa.

Siksi luomme vangitsevaa ja informatiivista sisältöä, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa. Olipa kyse sitten kiehtovista työpaikkailmoituksista tai houkuttelevista laskeutumissivuista, meidän kustomoitu sisältömme puhuttelee ehdokkaita ja herättää heidän kiinnostuksensa.

Meillä on erityisosaamista mainosvideoiden tuotannossa, jotka kertovat yrityksesi tarinaa sekä rakentavat työnantajamielikuvaa sekä yrityksenne houkuttelevuutta työnhakijan näkökulmasta. Videomainonta on tehokkas työkalu, jolla kiinnitetään potentiaalisten työnhakijoiden huomio ja tuodaan yrityksenne kulttuuri sekä arvot halutulla tavalla esille.

Linkedin Rekry-osaaminen

Kokenut tiimimme hallitsee myös LinkedInissä rekrytoinnin salat. Hyödynnämme alustan ainutlaatuisia ominaisuuksia tehokkaasti yhdistääksemme juuri ne oikeat ammattilaiset yritykseesi. Meidän strategiamme, työkalumme ja näkemyksemme helpottavat rekrytointianne ja pidämme huolen, että tavoitat juuri haluamasi kohderyhmän ja teet vaikutuksen jo ensikohtaamisella.

Kanavat, jotka hallitsemme

Haluatko nostaa rekrytointiprosessisi uudelle tasolle?

Rekrytointi startti -peruspakettimme on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. 
 

Mitä saat Rekrytointi startti -paketilla?

 • Alkukartoitus ja rekrytointistrategian suunnittelu

 • Räätälöity työpaikkailmoitus: Luomme yhden uniikin ja houkuttelevan työpaikkailmoituksen, joka kuvastaa yrityksenne kulttuuria ja houkuttelee juuri oikeanlaisia kandidaatteja. Ilmoitus sisältää ammattitaitoisesti kirjoitetun tekstin ja silmää hivelevän visun/grafiikan, jotka yhdessä varmistavat, että viestinne erottuu.
   

 • Monikanavainen mainoskampanja: Laajennamme ilmoituksenne ulottuvuutta käyttämällä hyväksi kahden tehokkaan kanavan voimaa – LinkedInin ammattimaista verkostoa ja toisen valitsemanne alustan laajaa yleisöä. Tämä monikanavainen lähestymistapa maksimoi näkyvyyden ja tavoittaa laajemman joukon potentiaalisia ehdokkaita.
   

 • Raportointi: Tarjoamme yksityiskohtaisen raportin kampanjanne suorituskyvystä, jotta voitte nähdä, kuinka hyvin mainospanostuksenne on toiminut. Tämä analytiikka antaa teille arvokasta tietoa myös tulevien kampanjoiden suunnitteluun.

Rekrytointi somessa

Sisällöntuotannolla on merkitystä

Rekrytointi some

Digitaalisen aikakauden kiihkeässä vauhdissa, yritysten rekrytointiprosessi voi hyötyä merkittävästi monipuolisesta ja harkitusta sisällöntuotannosta.

Artikkelit ja blogikirjoitukset: Kun julkaisette säännöllisesti ajatuksia herättäviä artikkeleita ja blogikirjoituksia, tuotte esille yrityksenne ja henkilöstönne asiantuntemusta alalla sekä luotte myös vaikuttavan kuvan yrityksestänne ajankohtaisena ja dynaamisena työpaikkana. Laadukkaat sisällöt houkuttelevat lukijoita, jotka arvostavat uutta tietoa ja näkemyksiä, mikä parhaimmillaan saa heidät kiinnostumaan työskentelystä yrityksessänne. 

 

Haastattelut ja uratarinat: Syvälliset haastattelut ja inspiroivat uratarinat antavat puolestaan henkilökohtaisemman kosketuksen ja tuovat esiin ainutlaatuista yrityskulttuurianne. Ne tarjoavat aitoja näkökulmia työntekijöidenne poluista ja kokemuksista yrityksessänne, mikä voi vahvistaa työnantajamielikuvaa ja houkutella työnhakijoita, jotka etsivät paitsi työtä myös uraa ja yhteisöä, johon kuulua.

Primaqin kokeneet journalistit ovat valmiina avustamaan teitä artikkelien, blogitekstien sekä haastatteluiden tuottamisessa. Ammattitaitomme varmistaa, että jokainen sisältöelementti on tarkoin harkittu ja toteutettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, vahvistaen yrityksenne ääntä ja asiantuntemusta markkinalla.

asiakkaamme kertovat

"Rekrytointi on saatu pakettiin. Löydettiin useampi mahtava tyyppi meidän riveihin lisää. Useampi eri rekryfirma etti meille tekijöitä ja niiltä löytyi vain yksi potentiaalinen, joka palkattiin kesän ajaksi. Kaikki muut hakemukset olivat somen kautta. Good job!"

​miksi valita primaq?

 • Strateginen kumppani. Primaq toimii strategisena kumppaninanne, asettaen liiketoimintanne tavoitteet etusijalle. Kehitämme digitaalisen markkinoinnin strategioita, jotka ovat suunniteltu tukemaan yrityksenne ainutlaatuisia tarpeita ja kunnianhimoisia kasvutavoitteita. Me emme vain erotu joukosta, vaan varmistamme, että tekin erottaudutte - luoden kestävää näkyvyyttä ja kilpailuetua, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.   

 • Kokemus. Primaqin käytännönläheinen kokemus ja laaja osaaminen ovat yrityksenne kasvun tukipilareita. Käsittelemme digitaalisen markkinoinnin haasteet asiantuntemuksella, joka on karttunut vuosien varrella monenlaisissa projekteissa. 

 • Pitkäaikaiset asiakkaat. Meillä Primaqissa asiakassuhteet rakentuvat luottamukseen ja yhteisiin tavoitteisiin. Olemme ylpeitä siitä, että olemme vuosien varrella saaneet luoda kestäviä kumppanuuksia eri alojen yritysten kanssa, tuottaen konkreettisia tuloksia. Teemme työtä ymmärtääksemme kohdeyleisöänne syvällisesti, varmistaen, että viestinne resonoi ja saavuttaa heidät tehokkaasti – joka kerta.

Anna meidän auttaa

Etsitkö yhteistyökumppania joka voisi auttaa rekrytoinnissa? Ole yhteydessä meihin ja keskustellaan, kuinka voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa rekrytointistrategian, joka houkuttelee juuri niitä ammattilaisia, jotka täydentävät tiiminne ja vievät yrityksenne tavoitteita eteenpäin."

Tänä päivänä ei ole kysymys siitä, onko sosiaalisen median markkinointiin syytä sijoittaa – kysymys on siitä, kuka on paras kumppani auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Primaqin sertifioidut asiantuntijat saavat aikaan vaikuttavia somemarkkinoinnin tuloksia vuosien kokemuksella, ammattitaidolla ja ennen kaikkea intohimolla.

Primaq referenssit
Ota yhteyttä
bottom of page