top of page

sosiaalisen median ulkoistaminen

Sosiaalisen median ulkoistaminen sopii yrityksille, jotka tarvitsevat lisäkäsiä, uutta energiaa ja nykyaikaisia ideoita somessa näkymiseen ja onnistumiseen. Palvelun avulla kaikki osapuolet saavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, jolloin sinä voit olla varma, että yrityksesi sometilit ovat aina ajan tasalla ja aktiiviset. 

Meillä on kokemusta satojen sometilien hallinnasta niin B2B- kuin B2C -yrityksille. Tuotamme brändin mukaista ja huolellisesti suunniteltua yhtenäistä sisältöä aktiivisesti valitsemillenne sometileille. Seuraamme työmme tuloksia ja somepalveluissa tapahtuvia muutoksia ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, sillä me emme tyydy tekemään ikuisesti sitä mikä on joskus todettu toimivaksi. Otamme haltuun uusimmat ominaisuudet, kokeilemme rohkeasti uutta, ideoimme ja kehitämme – ja jos olemme sitä mieltä, että meillä on tarjota asiakkaalle jotain aidosti lisäarvoa tuottavaa, teemme sen.

 

Sosiaalisen median sisällöntuotanto 

Sisällöntuotanto on vaativaa ja aikaa vievää työtä, joka vaatii tekijältään paljon muutakin kuin kielioppisääntöjen ja erilaisten tekstilajien hallitsemisen. Asiansa osaava sisällöntuottaja tuntee yritysten ja kuluttajien somekäyttäytymisen, ostopäätösprosessit ja osaa viestiä oikealla tavalla oikealle kohderyhmälle. Kokenut sisällöntuottaja hallitsee erilaiset sosiaalisen median palvelut erityispiirteineen ja osaa tuottaa niihin sopivaa sisältöä yrityksen brändiä kunnioittaen ja korostaen.

Meillä työskentelee energinen joukko koulutettuja ja idearikkaita sisällöntuotannon ammattilaisia, joiden vankan kokemuksen ja asiantuntemuksen ansiosta voit olla varma, että lopputuloksena on juuri sinun yrityksesi näköistä ja kuuloista sisältöä – valintasi mukaan niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

Sinä päätät mihin palveluihin sitoudut ja

kuinka pitkäksi aikaa 

Palvelu personoidaan aina asiakaskohtaisesti. Ennen aloittamista käymme yhdessä läpi tavoitteenne sosiaaliseen mediaan liittyen, minkä jälkeen me muotoilemme juuri teidän tarpeitanne parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Palvelu toteutetaan läpinäkyvästi kuukausilaskutuksella, minkä ansiosta pysyt aina määrittämässäsi budjetissa. 
 

Miksi valita avuksi Primaq? 

  • Saman katon alta kaikki somessa onnistumiseen: kuvat, tekstit, videot, julkaisut, mainokset ja tilien moderointi

  • Ammattitaitoinen työnjälki, rento asiointi 

  • Tuloksellista tekemistä yrityksen tavoitteita ja strategiaa tukien 

  • Laadukkaat kuvat studiossamme, tiloissanne tai miljöössä 

  • Oma asiantuntijatiimi 

  • Kattavat lisäpalvelut 

  • Säännöllinen raportointi 

  • Selkeä kuukausilaskutus

  • Sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja ulkoistusta jo vuodesta 2016

 

kohderyhmääsi palvelevaa sisältöä

Sosiaalisen median ulkoistaminen

idearikasta sisällön-tuotantoa

kiinnostavaa ja sitouttavaa
videosisältöä

Säästä omaa aikasi ja nosta yrityksesi digitaalinen markkinointi uudelle tasolle ulkoistamalla sosiaalisen median sisällöntuotanto alan ammattilaisille!

Grow with us!

Valjasta Tiktokin kaikki hyödyt käyttöösi säännöllisellä sisällöntuotannolla

bottom of page